Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji
Grandview Hotel Makao - Spa centar
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 438

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3081recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3081)
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Man T. Solo putnici China, 15. travnja 2014.
Good location, near galaxy shuttles

Good location, clean guestroom, near Galaxy
7,3
Maria I. Grupe Philippines, 7. travnja 2014.
great

cool, nice, clean
8
great
Janice L. Grupe Philippines, 7. travnja 2014.
good

room, receptionist's accomodation
6,7
Good
Dooho K. Solo putnici South Korea, 6. travnja 2014.
kind , prompt handling and clean

close to airport , clean room and kind reception
8
in spite of not good located,but very clam and there are many market around here so, it's very easy to buy goods. And not too far big casino and shoppingmall for walking around 10 minute. recomand this hotel one night stay for private traveler also couple travelers.
Jaw S. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2014.
inaccessible

quiet
4,3
Ah S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. travnja 2014.
A good getaway from home

Clean / Quiet / Convenient
8,3
Away from the hustle and bustle of Cotai Strip and relatively a quiet and cosy nestling place to spend a few nights. Good for Value !
Raymond T. Solo putnici Hong Kong, 31. ožujka 2014.
staff service are below average

convenient, clean, economical price
7,3
in general, pretty good. But staff service are below average. For example, I was lining up for long time in 1 line, but then another staff tried to help and he should have served me first, instead of just inviting other people behind me to the counter. Other hotels know this very basic rule of treating customers in line fairly. But obviously staff at this hotel may be aware of it, but just did not care. This is really the worst thing which flawed my living experience here.
Ghee T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. ožujka 2014.
Convenient location 8 mins to airport

Walking distance to major attractions in Taipa, but far from city centre
7
Breakfast is not included but the food at Chinese restaurant is fairly reasonable
Yuk F. Parovi Hong Kong, 23. ožujka 2014.
convenient

convenient, big bathroom, transportation
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centar


AS-AGWEB-3B02