ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela
Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3494recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3494)
Razvrstati po:
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Tham K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. listopada 2014.
wifi

.
6,7
Room is OK, room no complementary wifi. Room rate a bit to high
Yong W. Parovi Hong Kong, 26. listopada 2014.
but leaking water in bathroom

Convenient location
5,3
Lois K. Grupe Canada, 26. listopada 2014.
So-So Hotel

clean rooms, Staff spoke okay English, Shuttle bus
4,7
It was an okay hotel, and I guess for nowadays hotel values of Macau, it was average value. When we arrived, even though we had booked in advance, there were only twin beds available. Didn't matter to me, but I would have liked a choice. The staff were average, the doorman a bit snooty, but I guess it was a normal hotel experience. Nothing really stood out. If another hotel has the same deal in the future, I'll probably try that one.
Dunstan L. Poslovni putnici Macau, 23. listopada 2014.
cozy and convenient hotel

cozy and convenient hotel
8
cozy and convenient hotel
Greg M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 14. listopada 2014.
Grandview Hotel in Gambling Paradise Macau!

The room was very nice, the gym was good and the pool was ok.
6
Overall our stay at the Grandview was pretty good. The staff were generally courteous and attentive, the room was very nice (they upgraded us to a deluxe room). The gym was quite well equipped and never busy and the pool was ok although a little cold!
Ut K. Parovi China, 12. listopada 2014.
Not up to standard

Comfortable, big room and bed
5
Not really that nice, out of my expectation, no wifi in the room
Ling H. Parovi Hong Kong, 12. listopada 2014.
Value hotel

The price was reasonable; the room was clean
7,3
- The room was clean - The price was reasonable
Ho W. Poslovni putnici Hong Kong, 11. listopada 2014.
Reasonable price with good service.

Comfort, convenience, nice
5,7
They offer a very reasonable price and good service and environment, especially when the peak season.
Ka I. Solo putnici Macau, 11. listopada 2014.
Good hotel and good location

Good location and good bed near seven eleven
7,3
Good location with very good bed...Really comfortable...but staff is not so friendly

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3C05