Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela
Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3774recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3774)
Razvrstati po:
Borislav I. Solo putnici Serbian, 15. listopada 2014.
Hotelcina

Apsolutno ispunjava sve uslove i za zahtevne goste
9
Hotel ima konekciju sa granice i sa fery terminala , topla preporuka
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Marcelino D. Solo putnici Portugal, 8. srpnja 2015.
Grandview Hotel
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Ahmet C. Parovi Turkey, 19. lipnja 2015.
Avarage standard hotel

Location, now free wifi in room as well, valet stuff
7,7
It's nice hotel
Kian P. Grupe Singapore, 13. lipnja 2015.
Pleasant Stay

Friendly staffs with nearby convenient store
8
Cosy place n clean room
Lee C. Poslovni putnici Malaysia, 5. lipnja 2015.
worst hotel

Grandview Hotel
4,3
Bad experience
Terakarn W. Solo putnici Thailand, 3. lipnja 2015.
Good hotel.

Good location, near bus stop and food zone. Hotel is clean. Staff have good service. Unfortunately, i don't have a dinner there so i have no comment about food.
8,3
Shing C. Poslovni putnici Hong Kong, 18. svibnja 2015.
ok

wifi, warm water, eat very east
7,7
Christian S. Poslovni putnici Indonesia, 19. travnja 2015.
Room was OK, besides that dont expect anything.

just the rooms and nothing else
6,7
the room was decent for the price. bathroom can be cleaner. middle-low hotel guests, i had seen an older man walking around the hallway with their shirt-off and talking loudly to their friends next door (both door opens). not recommended for family with younger children.
Wayne S. Parovi Ireland, 18. travnja 2015.
nice stay nice hotel

the comfy beds , cleanliness and staff
8
We enjoyed our stay at the Grandview , the cleaning staff were nice and friendly the beds where comfy and the hotel was clean. Also well situated.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02