ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Grandview Hotel

142 Estrada Governador Albano de Oliveira, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Kupaonica Grandview Hotel Makao - Predvorje Grandview Hotel Makao - Kafić Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Bazen Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela
Grandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Grandview Hotel Makao - Spa centar Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Eksterijer hotela Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Restoran Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Apartman Grandview Hotel Makao - Dvorana za fitness Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba Grandview Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 438

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3415recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (3415)
Razvrstati po:
Borislav I. Obitelji sa malom djecom Yugoslavia, 12. listopada 2011.
Lovely hotel and service with a smile

best features of the hotel
8
vrlo dobar hotel sa dobrom uslugom i prijateljskim osobljem
Karen W. Parovi New Zealand, 8. rujna 2014.
Overnight in Macau

comfort, affordable, reasonably central in Taipa
8,3
very pleasant
Maria G. Grupe Philippines, 7. rujna 2014.
i find grandview hotel staffs very accomodating.

very good service by the staffs, peaceful environment surrounding the hotel
8,3
My stay was good. My husband and i are happy with the service. Friendly staffs and very polite.
Theresa L. Parovi Singapore, 6. rujna 2014.
Not so good anymore

location, near supermarket, near eateries
5,7
Not good anymore since change of management. Been staying there since 2009
Loran S. Poslovni putnici United States of America, 6. rujna 2014.
My stay at Grandview Hotel

Food, Comfort & Staff.
9
My stay at the Grandview Hotel was suited to my business style. I recommend wholeheartedly to any one that wishes to stay at a 4 Star Level Hotel to stay at Grandview. The staff spoke good English and I also spoke Mandarin with them. The food was very good and all staff were friendly and my check in and check out went very smoothly.
King L. Parovi Hong Kong, 6. rujna 2014.
Good location

Location
6,7
Nice view to horce racing field
Cheung J. Poslovni putnici Hong Kong, 5. rujna 2014.
Nice Hotel, Good Service and Great View

Nice Hotel, Good Service and Great View
10
Kai I. Parovi Portugal, 4. rujna 2014.
Good

Good location and clean
7,3
Sio M. Poslovni putnici Macau, 3. rujna 2014.
value for money

value for money, clean, convenient
7
It's better if the hotel can offer free wifi
Lian S. Solo putnici Indonesia, 3. rujna 2014.
Good hotel

Clean bathroom, nice garden,
7
I just stayed there to sleep

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Grandview Hotel MakaoGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - KupaonicaGrandview Hotel Makao - PredvorjeGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiGrandview Hotel Makao - Spa centarGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - Eksterijer hotelaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - ApartmanGrandview Hotel Makao - Dvorana za fitnessGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - Gostinjska sobaGrandview Hotel Makao - BazenGrandview Hotel Makao - RestoranGrandview Hotel Makao - KafićGrandview Hotel Makao - Apartman


AS-AGWEB-3B08