ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Green Windows Dormitel 188

5th Floor FTC Tower, Mt. Apo Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Green Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotela Green Windows Dormitel 188 Davao - Rekreacijski sadržaji Green Windows Dormitel 188 Davao - Restoran Green Windows Dormitel 188 Davao - Predvorje Green Windows Dormitel 188 Davao - Trgovine Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Ulaz Green Windows Dormitel 188 Davao - Spa centar Green Windows Dormitel 188 Davao - Trgovine Green Windows Dormitel 188 Davao - Trgovine
Green Windows Dormitel 188 Davao - Kozmetički salon
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 122recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (122)
Razvrstati po:
Diana B. Poslovni putnici Malaysia, 13. listopada 2014.
Good Enough

Good location, Good room, Friendly staffs
5
my stay at the hotel was comfortable enough. Good location and good bed size. Negative: They did not provide bottle waters like most hotels do. Towels smells bad. Hotel lobby clustered. Not class enough.
Gil D. Poslovni putnici Philippines, 1. listopada 2014.
Pleasant stay

value for money, clean , accessible .
7,7
It was good, no unpleasant incidents, rooms were clean but small .
Peter C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 6. rujna 2014.
Simple and classic

Cheap, easy access to public transportation, very simplistic
8,3
Judy D. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
Highly recomendable...

Value for money... Clean...Safe
9,3
Very pleasant stay!
Ruby M. Parovi Philippines, 17. kolovoza 2014.
had a great time

blanket,service,good and
6,7
Great!
Aileen S. Parovi Philippines, 3. kolovoza 2014.
Just good for overnight sleep

Location
5,7
Our room was locked out on our 2nd day because the Receptionist did not carefully check our booking details upon check-in that we are booked for 2 days. Receptionists are not attentive to customers waiting for assistance. Corridors are very noisy even at night and air-condition is not functioning well.
Aileen S. Parovi Philippines, 2. kolovoza 2014.
Just good for overnight stay

Location
4,7
Our room was locked out on our 2nd day because the Receptionist did not carefully checked our booking details that we are booked for 2 days. They are also not attentive to customers waiting to be assisted. Corridors are noisy even at night.
Byrd T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. srpnja 2014.
Ok for a budget hotel.

Near local restaurants, park and accessible to public transport.
6,3
Did not like the having no window in a room. Bed linens are old and worn out.
Raul C. Solo putnici United States of America, 1. srpnja 2014.
Great stay!

Affordability, staff, and comfort
9
It was great and the staff was friendly and attentive. I would recommend this hotel for anybody seeking an affordable stay!
Kristine E. Grupe Philippines, 2. lipnja 2014.
Best Budget hotel in Town

Worthy, Clean, Comfty
8,3
I was satisfied with our stay in this place. We booked a triple standard room for 3 days and 2 nights. The place is clean and comfty. Value for money :) will definitely go back here :0

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Green Windows Dormitel 188 DavaoGreen Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotelaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Rekreacijski sadržajiGreen Windows Dormitel 188 Davao - RestoranGreen Windows Dormitel 188 Davao - PredvorjeGreen Windows Dormitel 188 Davao - TrgovineGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - UlazGreen Windows Dormitel 188 Davao - Spa centarGreen Windows Dormitel 188 Davao - TrgovineGreen Windows Dormitel 188 Davao - TrgovineGreen Windows Dormitel 188 Davao - Kozmetički salon


AM-AGWEB-4A04