Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Green Windows Dormitel 188

5th Floor FTC Tower, Mt. Apo Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotela Green Windows Dormitel 188 Davao - Pub/salon Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba Green Windows Dormitel 188 Davao - Predvorje
Green Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotela Green Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotela Green Windows Dormitel 188 Davao - Recepcija Green Windows Dormitel 188 Davao - Predvorje Green Windows Dormitel 188 Davao - Trgovine Green Windows Dormitel 188 Davao - Trgovine Green Windows Dormitel 188 Davao - Recepcija Green Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotela Green Windows Dormitel 188 Davao - Pub/salon Green Windows Dormitel 188 Davao - Restoran Green Windows Dormitel 188 Davao - Pub/salon Green Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 137recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (137)
Razvrstati po:
Dian K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. travnja 2015.
needs cleaning and staff needs training

location
5,3
the basement parking is very steep. it was scary. when we got there, we paid for two additional persons for breakfast but because the staff wasnt able to give us the meal stub, we ended up paying again for our meals. i talked to the person in the frontdesk and she said our payment was non refundable so we ended having two more breakfast the next day.
Prijavi ovu recenziju
Denise R. Solo putnici Philippines, 28. veljače 2015.
money's worth

1. accommodating staff, 2. valie for your money
9,3
The staff was friendly and very accommodating to my every need. They even stored my food in their freezer even if I checked out already.The only problem is the security. Since there are other people coming in and out of the building becuase of the offices below.
Prijavi ovu recenziju
Nueva T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. siječnja 2015.
near soli deo

there"s rose pharmacy diwnstairs, 6min ride to soli deo gloria araullo ext, one ride to gaisano south
6,3
Overall stay is okay. Room is clean. Staff is very accomodating
Prijavi ovu recenziju
Vanessa I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. siječnja 2015.
My stay in Green Windows

Spacious, clean and accesible
8,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Junide G. Solo putnici Philippines, 4. siječnja 2015.
Deluxe King isn't far from 5-star Hotels

1) It's absolutely affordable. 2) Convenient location. 3) Friendly and accommodating staff.
10
Awesome!!! Who wouldn't love to spend a night on that king sized bed, just like that of Marco Polo and Seda, for only P999.00? I will come again real soon.
Prijavi ovu recenziju
Katherine M. Parovi Philippines, 7. prosinca 2014.
clean and good for group booking

clean room, safe parking, very affordable
6
for such a low price, my stay was fine. they just forgot to refill my toiletries the 2nd day :(
Prijavi ovu recenziju
Paul B. Poslovni putnici Philippines, 2. prosinca 2014.
spacious room

best location
7
It's nice but some of their amenities in the room needs improvement,such as CR, AC etc.
Prijavi ovu recenziju
Arianne S. Grupe Philippines, 29. studenog 2014.
Place was good

Nice location and friendly staff
6,3
We booked 2 triple sharing rooms but upon arriving at the hotel, they mentioned only 1 room was reserved for us. They were nice enough and gave us an executive king room with additional bed at no extra charge. Staff was friendly. Down side is the walls seem to be too thin as we could clearly hear the people on the other side and the floors were dirty when we arrived. If you're staying in the city for just a night or 2 though, this hotel is good enough.
Prijavi ovu recenziju
Marco G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. studenog 2014.
Not Bad

Value, Location, Cheap
7,7
The hot/cold shower was not functioning in our last day and the maintenance had no clue how to fix it. We didn't mind the matter because we were about to leave tomorrow. Overall a descent place to stay in Davao city if your are in a budget.
Prijavi ovu recenziju
Diana B. Poslovni putnici Malaysia, 13. listopada 2014.
Good Enough

Good location, Good room, Friendly staffs
5
my stay at the hotel was comfortable enough. Good location and good bed size. Negative: They did not provide bottle waters like most hotels do. Towels smells bad. Hotel lobby clustered. Not class enough.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Green Windows Dormitel 188 DavaoGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotelaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Pub/salonGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - PredvorjeGreen Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotelaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotelaGreen Windows Dormitel 188 Davao - RecepcijaGreen Windows Dormitel 188 Davao - PredvorjeGreen Windows Dormitel 188 Davao - TrgovineGreen Windows Dormitel 188 Davao - TrgovineGreen Windows Dormitel 188 Davao - RecepcijaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotelaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Pub/salonGreen Windows Dormitel 188 Davao - RestoranGreen Windows Dormitel 188 Davao - Pub/salonGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Gostinjska sobaGreen Windows Dormitel 188 Davao - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06