ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Greenhills Elan Hotel

6th Floor #49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, San Juan, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Greenhills Elan Hotel Manila - Eksterijer hotela Greenhills Elan Hotel Manila - Predvorje Greenhills Elan Hotel Manila - Okružje Greenhills Elan Hotel Manila - Interijer hotela Greenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska soba Greenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska soba Greenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska soba Greenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska soba Greenhills Elan Hotel Manila - Apartman Greenhills Elan Hotel Manila - Apartman Greenhills Elan Hotel Manila - Apartman Greenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska soba Greenhills Elan Hotel Manila - Kupaonica Greenhills Elan Hotel Manila - Bife Greenhills Elan Hotel Manila - Kafić Greenhills Elan Hotel Manila - Dvorana za fitness
Greenhills Elan Hotel Manila - Plesna dvorana Greenhills Elan Hotel Manila - Bazen Greenhills Elan Hotel Manila - Vruća kupka Greenhills Elan Hotel Manila - Vruća kupka Greenhills Elan Hotel Manila - Rekreacijski sadržaji Greenhills Elan Hotel Manila - Restoran Greenhills Elan Hotel Manila - Pogled Greenhills Elan Hotel Manila - Bife
Područje San Juan Broj soba: 76

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1855recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1855)
Razvrstati po:
Suzette S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2014.
not good

near shopping center
4,7
very old hotel. somehow stinky. the room was soooo small. the pillows are not for comfort. everything is very very old...
Tsuguhisa T. Poslovni putnici Japan, 19. srpnja 2014.
good hotel but not so good service

clean, big room, good bed
7,7
nice and good experience
Djong N. Poslovni putnici Indonesia, 17. srpnja 2014.
Nice hotel in Greenhills

Near shopping mall, clean hotel, many restaurant around
7,7
During my stay, there was bagyo glenda. The electricity was off for couple hours. This hotel has a good location, near shopping mall, convenience stores, restaurant, cinema, money changer. The room is clean. The breakfast is descent. The reception is friendly.
Jonathan O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 17. srpnja 2014.
comfortable and spacious

good breakfast buffet
8
Reynaldo P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. srpnja 2014.
Nothing spectacular

location, location location
8,3
It was pleasant though at that time there was no cable TV connection
Irvan D. Solo putnici Indonesia, 12. srpnja 2014.
check in queue

location , location , location
8,3
it is quite nice that the receptionist allowed me to check out at 1pm. but when i checked out, some people are complaining because they have been waiting for almost 2 hours to be checked in
Ferdinand C. Grupe United States of America, 7. srpnja 2014.
The hotel is very close to bussiness areas.

Dine ins, shopping, central to cities
7
Me and my wife enjoyed our stay.. And this is my 5th time here..
Reynaldo P. Poslovni putnici Philippines, 6. srpnja 2014.
Convenient and inexpensive

location locaion location
8,3
Troublefree
Cris M. Grupe Austria, 6. srpnja 2014.
I had a wonderful stay.

Very good location; spacious rooms; friendly staff
7,3
I had a wonderful stay at Elan Hotel as usual. I will definitely stay here again next time.
Scott C. Grupe United States of America, 4. srpnja 2014.
Good

Location Price Quiet Rooms
5
Forced to be independent of restaurant, room service, other advertised services.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - Eksterijer hotelaGreenhills Elan Hotel Manila - PredvorjeGreenhills Elan Hotel Manila - OkružjeGreenhills Elan Hotel Manila - Interijer hotelaGreenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska sobaGreenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska sobaGreenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska sobaGreenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska sobaGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmanGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmanGreenhills Elan Hotel Manila - ApartmanGreenhills Elan Hotel Manila - Gostinjska sobaGreenhills Elan Hotel Manila - KupaonicaGreenhills Elan Hotel Manila - BifeGreenhills Elan Hotel Manila - KafićGreenhills Elan Hotel Manila - Dvorana za fitnessGreenhills Elan Hotel Manila - Plesna dvoranaGreenhills Elan Hotel Manila - BazenGreenhills Elan Hotel Manila - Vruća kupkaGreenhills Elan Hotel Manila - Vruća kupkaGreenhills Elan Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiGreenhills Elan Hotel Manila - RestoranGreenhills Elan Hotel Manila - PogledGreenhills Elan Hotel Manila - Bife


AS-AGWEB-3C04