Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guam Plaza Hotel

1328 Pale San Vitores Road Tamuning, zaljev Tumon, Guam

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 115recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (115)
Razvrstati po:
Fay I. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. veljače 2016.
Good Location. But lacked basic amenities.

Location, Location, Location
7
Great location, but it lacked basic amenities such as free wifi / drinking water / breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Michelle V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. studenog 2015.
Pros and Cons

Location
3,7
The front desk staff are arrogant and very rude. The location is fine. The room has a distinctive smell of cigar and no free toiletries. Wifi costs $8 and is slow.
Prijavi ovu recenziju
Eric H. Parovi United States of America, 10. ožujka 2015.
A Bit of a Suprise

Staff could not have been nicer
8
Quite nice, but this is a hotel for mostly young Japanese tourists. We were treated very very well and easily recognized by the staff. It just came as a suprise to be the only Americans in the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Nam E. Parovi Canada, 20. veljače 2015.
Staffs are not friendly and very noisy

Location
5
Staffs are not friendly and very noisy. Hotel seems to accepting large group of high school students. I was in same floor with them and not able control them by hotel. It was my worst vacation in Guam. Strongly not recommed to stay in this hotel if you traveling with you family or couples or business trip.
Prijavi ovu recenziju
Sunghoon Y. Parovi South Korea, 19. veljače 2015.
smell bad

cheap
4,3
not recommend overall, dont even expect anything good rather than just sleeping. that's it
Prijavi ovu recenziju
Naseul B. Poslovni putnici South Korea, 1. veljače 2015.
Good location

Good location,clean,
10
Prijavi ovu recenziju
Maegan H. Poslovni putnici United States of America, 3. listopada 2014.
Nice but uncomfortable

Location, staff
7,3
Great location. Hard, very uncomfortable beds. No Internet in thw rooms, no wifi in the hotel, only 3 computers available to guests.
Prijavi ovu recenziju
Maria A. Grupe Philippines, 21. rujna 2014.
good location but no internet wi-fi in rooms

location, cleanliness
7
no wi-fi, no free water in the room
Prijavi ovu recenziju
Roland T. Solo putnici United States of America, 15. lipnja 2014.
Nice

Easy access to beach and restaurants
5,7
Pleasantly appealing, easy on the eyes, small swimming pool area although there is a water park beside it.
Prijavi ovu recenziju
Alfred M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. travnja 2014.
Very basic hotel with perfect location

Location, Shopping, Parking
7,7
My stay at this hotel is just fair. The bed is a bit firm but it does not bother me and my family. Will recommend this hotel because of the location for shopping.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Guam Plaza Hotel GuamGuam Plaza Hotel Guam - RecepcijaGuam Plaza Hotel Guam - PredvorjeGuam Plaza Hotel Guam - BazenGuam Plaza Hotel Guam - Gostinjska sobaGuam Plaza Hotel Guam - Gostinjska sobaGuam Plaza Hotel Guam - Gostinjska sobaGuam Plaza Hotel Guam - RestoranGuam Plaza Hotel Guam - RestoranGuam Plaza Hotel Guam - RestoranGuam Plaza Hotel Guam - Eksterijer hotelaGuam Plaza Hotel Guam - TrgovineGuam Plaza Hotel Guam - TrgovineGuam Plaza Hotel Guam - Rekreacijski sadržajiGuam Plaza Hotel Guam - Rekreacijski sadržajiGuam Plaza Hotel Guam - Rekreacijski sadržajiGuam Plaza Hotel Guam - KafićGuam Plaza Hotel Guam - KafićGuam Plaza Hotel Guam - RestoranGuam Plaza Hotel Guam - RestoranGuam Plaza Hotel Guam - RestoranGuam Plaza Hotel Guam - Interijer hotelaGuam Plaza Hotel Guam - Hrana i pićeGuam Plaza Hotel Guam - SadržajiGuam Plaza Hotel Guam - SadržajiGuam Plaza Hotel Guam - Soba za sastankeGuam Plaza Hotel Guam - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07