Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guam Reef & Olive Spa Resort

1317 Pale San Vitores Road, zaljev Tumon, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotela Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Bazen Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba
Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska soba Guam Reef & Olive Spa Resort Guam - Apartman
Područje zaljev Tumon Broj soba: 420

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 420recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (420)
Razvrstati po:
Marissa Q. Grupe Philippines, 1. veljače 2016.
Good location with a nice view, hospitable staff

location, view, friendly staff
9
Had a pleasant stay at this hotel. We were given a room with a very nice room (rm 804). Staff were accommodating. Hotel is near the shopping complex and bus stop. Will definitely recommend this hotel to my family and friends.
Prijavi ovu recenziju
Sheila R. Grupe Philippines, 29. studenog 2015.
Wonderful Balance Between Shoppping & Beach Loungi

Location. Water Dispenser. View.
8,3
The location was superb with the front door leading to the shopping center and the pool & the beach greeting you when you step out the back door. We really appreciated that there was a water dispenser in the room providing quick refreshment from the heat. We were given an upgrade so we ended up with a room with a balcony & ocean view that made our stay all the more sweeter.
Prijavi ovu recenziju
Jun S. Obitelji sa malom djecom South Korea, 27. studenog 2015.
Good location

Location, Swimming pool, Beach
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Gherian E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. studenog 2015.
So clean

Nice hotel. Clean. Nice staffs
8,7
Excellent!
Prijavi ovu recenziju
Alodia O. Grupe Philippines, 21. studenog 2015.
Relaxing stay

Location, staff, pool
8,3
We stayed for 6 nights here. Most of the staff are very attentive. My sister got stuck in the elevator for a few minutes due to electrical failure but the staff handled it well and she got chocolates for that. The location is really good with access to the beach and just adjacent to major shops. We spent hours at the infinity pool and it was very relaxing. The dinner buffet at Main was average but there's a lot of food to choose from. The drinks are fabulous! And the free pizza and hotdogs are really good. The room is a bit old but clean and the view more than makes up for it. Most of the staff is wonderful.
Prijavi ovu recenziju
Greg S. Poslovni putnici Canada, 25. listopada 2015.
Good place

Location is great
7,3
Comfortable and reasonably priced
Prijavi ovu recenziju
Ng T. Poslovni putnici Singapore, 15. listopada 2015.
Very good location. Price is mid range in Guam.

Good location. Splendid view of the ocean. Good service from staff
8,3
Relax and enjoyable stay The lighting in the room is abit dim though. Internet at the lobby is not stable. My colleague forgot to bring his adapter. Reception should have a few universal adaptor to standby...Singapore does not have 2 pin plug..
Prijavi ovu recenziju
Gina D. Parovi Philippines, 16. kolovoza 2015.
pristine beach relaxing stay

location, ambiance price
8
Generally relaxing although there was a storm on our last night but we enjoyed our stay nonetheless. Hope we can come back next time.
Prijavi ovu recenziju
Cielo L. Parovi Philippines, 12. kolovoza 2015.
excellent

close to everything
9,3
Prijavi ovu recenziju
Aileen V. Parovi Philippines, 27. srpnja 2015.
Clean,love the infinity pool,accessible to beach

I love the infinity pool especially during sunset, it has an access to the beach,i dont like the food much, it doesnt have much variety and its always the same everyday
7,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guam Reef & Olive Spa Resort GuamGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - KupaonicaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - KupaonicaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Interijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Interijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RecepcijaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BifeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BifeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - TrgovineGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03