Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guam Reef & Olive Spa Resort

1317 Pale San Vitores Road, zaljev Tumon, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 483recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (483)
Razvrstati po:
Bastian B. Parovi Germany, 21. svibnja 2016.
Great location, outdated hotel
5
The location of the hotel is excellent, easy walking distance to the main strip in Tumon Bay. You just walk out of the main entrance and within 5 minutes you have all kinds of shops and restaurants. The hotel itself is very dated, the furniture in the room has a mouldy smell and is quite old. The pool is also way too small for a hotel that size and the beach in front of the hotel is so so. Service is ok, at 3 star level. So it is a bit of a trade off, it depends what you are looking for.
Tang Y. Parovi China, 20. svibnja 2016.
Excellent service
6,7
Very good location and fancy swimming pool
Taehyeong N. Solo putnici South Korea, 16. svibnja 2016.
good
6,7
good
Riza F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. travnja 2016.
Great hotel!
6
Just a few steps away from the beach, JP Superstore, ABC Store and some restaurants. Nice location, clean and relaxing hotel!
Ivan S. Obitelji sa malom djecom Japan, 16. travnja 2016.
Great experience
5,3
Great experience, a little on the expensive side, but overall great hotel.
Jun W. Poslovni putnici Singapore, 16. travnja 2016.
Clean, simple, value for money, good location
6,7
Good value and clean.
Joel C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. travnja 2016.
Great Value for Money
6
Enjoyed our stay here
Lui A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. travnja 2016.
unpleasant booking experience
3
i booked my reservation via agoda.com and got a confirmation by email by agoda stating my reservation is confirmed but unfortunately got an email from booking.com a week before my prior arrival date which is april 2 on an early flight around 5 to 6 a.m. and requested an early check it and got an email which was granted. when we arrived that time was told by front desk even if i showed my email granting my request for an early check in that we have to wait till 9 a.m. when their office opens since there is none stated with their computer to grant me. i was forced to pay another day for the two rooms we need since we were too tired to wait in the lobby for their "in charge" to arrive on office hours. from 13 hours of travel time just to reach guam. bad experience!
Dennis T. Parovi Philippines, 7. travnja 2016.
Room
6
dust presence under the bed , ref was out of order needs repair
Emily C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. travnja 2016.
Guam Reef
5,3
Recommended
1 od 1 recenzija
Guam Reef & Olive Spa Resort GuamGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - UlazGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Gostinjska sobaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - ApartmanGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Balkon/terasaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - KupaonicaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - KupaonicaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Interijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RecepcijaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PogledGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - UlazGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Eksterijer hotelaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - BazenGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Hrana i pićeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RecepcijaGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - PredvorjeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - RestoranGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - TrgovineGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Hrana i pićeGuam Reef & Olive Spa Resort Guam - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01