Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2565recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2565)
Razvrstati po:
Melody S. Parovi Philippines, 22. svibnja 2015.
Good

Courteous staff, clean room & comp wifi
7,3
Fine. They should have more English channels as i noticed there are foreign guests. When we leave our luggage after check-out, they charge hkd5 per luggage,which is quite strange as we stayed there for the night.
Rachel M. Parovi United States of America, 20. svibnja 2015.
Spacious Room in a Perfect Location

Clean, spacious, great location
9,3
Excellent room & location
Jonathan L. Solo putnici China, 17. svibnja 2015.
noisy

services is ok, location is good, room is clean
5,7
Hotel offer a old decorations room because price is special from agoda, worst thing in early morning the next room in renovation, crazily digging walls etc. After complain they put me in a new renovation room which they wont offer to online discount clients, be careful
Abdul G. Grupe Indonesia, 15. svibnja 2015.
The best hotel at Tsim Sha Tsui

Breakfast, Rooms, and Easy Access
9,7
This hotel was great, I enjoyed and love it so much.
Abdul G. Grupe Indonesia, 15. svibnja 2015.
Good Hotel with Good Service

Rooms, Locations, and Breakfast
9,7
Please come and stay at this hotel, We enjoyed it much there.
Greg A. Parovi Philippines, 13. svibnja 2015.
guang dong hotel for the nth time

location location location
7,3
Fine. As expected. But the bathroom has a spicy armpit stink perhaps from the previous occupant.
Purshotam K. Obitelji sa malom djecom India, 13. svibnja 2015.
Dirty room the house keeping dnt Clean the bathrom

Only location
8,3
My gd room are by clean properly the flush in bathroom dnt work leakege in the shower
Hazel C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 12. svibnja 2015.
toilet stain upon first entry to room

location
6,7
Passable
Boo K. Grupe Malaysia, 11. svibnja 2015.
holiday

location location location
6,7
The hotel was nice but checking in was very very slow But checking out was fast because maybe trying to get rid of us.
Kiyota Y. Solo putnici Japan, 10. svibnja 2015.
elevator osoi

location good.benri.yasui
5

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05