ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2280recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2280)
Razvrstati po:
Cherry D. Poslovni putnici Philippines, 19. listopada 2014.
A chinese standard hotel

location, location, location
6,7
it is same hongkong size, however what i do not like is asking us to pay hk dollars 5, for each baggage after check out leaving it just for 2 hours, because we plan to eat before heading to the airport
Chul K. Poslovni putnici United States of America, 14. listopada 2014.
Never again

Location
3,7
Not worth price paid
Joanna R. Grupe Philippines, 11. listopada 2014.
The place was just ok

The location
5,7
It was ok. It wasn't bad and it wasn't special either. I think i could have a better hotel for its price. Its location is good, but it wasn't very well made. They don't offer facial tissue like others does, the toilet flushes slow, they don't have a very clean and comfortable rest room, and drainage in the sink is a little slow.
Lili T. Poslovni putnici China, 7. listopada 2014.
Convenient but small

Location, Services
6
We stayed in the room just besides the elevator, we felt dizzy very much just like an earthquake when the elevator up and down, horrible!
Prasert H. Poslovni putnici Thailand, 2. listopada 2014.
I still want to go to stay if I have chance

price, room and location
9
Sanjay A. Parovi India, 1. listopada 2014.
Good

Good location good room comfortable
9,3
Nice very nice
Ahmed M. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2014.
Twin Beds Only

Location Only
5,7
Miss A. Parovi Thailand, 28. rujna 2014.
Near the shopping mall, K11, Mira mall.

Many restaurant around the hotel.
10
The hotel was clean and the staff are friendly.
Siew M. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 28. rujna 2014.
Good and pleasant stay

Convenient location, friendly hotel staffs and free wifi
7,7
There were 6 of us and we booked 3 rooms. Rooms were big and comfortable with also the advantage of free wifi. The hotel staffs were friendly to recommend us on the nice foods/restaurants around when asked. Good location with walking distance of about 5-7 mins to nearby MTR station. Will consider staying the same hotel if there is another visit to Hong Kong again.
Ginalyn D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. rujna 2014.
location,wifi,friendly staff,affordable

good location,wifi,friendly staff
8
3 night stay in Guangdong Hotel.check in & out was easy and fast.the service is good the staff are friendly & helpful.have convenience store and restaurant nearby.the wifi is fast they also offer pocket wifi for only 80hkd not bad.no bathrobes on our room.the luggage storage is not free you have to pay 5hkd each luggage compare to the other hotel its free.but overall perfect place to stay...i will recommend this hotel to my friends and relatives..will stay in this hotel next time

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B06