ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue Tsimshatsui Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2149recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2149)
Razvrstati po:
Haslinda A. Poslovni putnici Malaysia, 22. srpnja 2014.
clean and spacious room

centrally located, comfortable room and value for money
7,7
nice and peaceful environment, good stay, clean and spacious room with good facilities
Haslinda A. Poslovni putnici Malaysia, 21. srpnja 2014.
spacious and clean room

centrally located, free internet access and spacious room
8
lovely hotel with friendly staff. good facilities provided by the hotel
John H. Grupe New Zealand, 17. srpnja 2014.
Stopovet hotel but no bar or holiday facilities

Location. Convenient
6,7
A quiet hotel for a stopover but no bar in which to relax and enjoy a drink or other holiday facilities. Late checkout too ecpensive.
Glenn S. Grupe Philippines, 15. srpnja 2014.
unsatisfied, disappointed
3
our room is not so clean and smell cigarette, old hotel and small room.
Amit M. Poslovni putnici India, 12. srpnja 2014.
Value for money

Good location , close to dining and shopping and good room
8,3
Diana R. Grupe Kenya, 7. srpnja 2014.
Worthwhile, exciting and great location

Great breakfast Location Affordable
9
Great, pleasant, enjoyed the pleasure of having everything near or walking distance. Great breakfast
Hermadi G. Poslovni putnici Indonesia, 6. srpnja 2014.
comfort, clean, Near Shop, expensive

Near of Shop, Easy Access, Near Restaurant
6
Ah K. Grupe Malaysia, 6. srpnja 2014.
My stay was satisfactory

Centrally located and lots of restaurants are within walking distance. The room is of reasonable size. Close to the MTR and shopping centers
6,3
I would say my stay was satisfactory except the room Aircond was noisy, the cleaner did not provide the room sleepers, cotton buds and the floor mat! I had to call them to send these essential items
Liu M. Solo putnici China, 6. srpnja 2014.
convinient for city

service ok,
7
Pitak W. Grupe Thailand, 6. srpnja 2014.
Near shopping center and MRT

Location Staff Clean
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A02