ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2416recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2416)
Razvrstati po:
Rungroj W. Obitelji sa malom djecom Thailand, 24. siječnja 2015.
Overrate

Convenient location
6,3
Malin S. Grupe Thailand, 24. siječnja 2015.
Good Hotel

Location / Price / Service
7,3
Jia E. Poslovni putnici Singapore, 20. siječnja 2015.
Good location

Comfort, convenience,
8
It was a good stay. good location
Richard N. Parovi Thailand, 19. siječnja 2015.
Great. Upgraded me to a suite for free!

Spacious, clean and comfortable
8,7
Daisy S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. siječnja 2015.
We are at home at Guangdong Hotel

Filling buffet breakfast, great location and comfortable room
8
Our stay was great!
Piyawan N. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 14. siječnja 2015.
Good location

Good location, friendly staff, next to shopping street
7,7
Mandy Y. Poslovni putnici Singapore, 10. siječnja 2015.
cost effective, nice and clean.

cost effective, nice and clean
9
Chee K. Parovi Singapore, 7. siječnja 2015.
good clean hotel near food and subway

location clean safe
7,7
Nice comfy hotel. Reasonably price for its comfort and location with loads of food nrarby. Only negative is not enough and hard to locate charging points in the room. Charged a fee for storage of luggage at the concierge after check out, when other hotel does it complimentary.
Lim Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. siječnja 2015.
Good location , good for shopping

easy access , good location for shopping , average room size
6
overall ok , good location with nice food around. easy to get to MTR less than 5 minutes walk. variety of food nearby.
Agung B. Obitelji sa odraslom djecom Timor-Leste, 2. siječnja 2015.
Nice Hotel for New Year's Eve Celebration

Great Location, Large Room, Nice Ambience
7,7
it's a perfect hotel to stay during new year's eve celebration. located near many shops and restaurants, avenue of stars's just few minutes walking. We had great experience staying at this hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B08