ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2331recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2331)
Razvrstati po:
Linah H. Parovi Indonesia, 24. studenog 2014.
Small Room, Clean Room, Stategic Location

The hotel location is stategic, near from MTR station, restaurant, shopping location, Staff hotel cleaning the room everyday, small room for executive room standard
6
We have pleasant time while used Guangdong Hotel, the location was strategic at MTR and bus terminal and helped us to reach so many place at there
Sit Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. studenog 2014.
service in the hotel

they are friendly ,they did a good job on cleaning the room and the entertainment there are many
7,7
It was good and the place nearby have many breakfast to buy.There are also convenience shops to buy things to eat.Their food are also delicious and is a recommendation to eat
Tina L. Poslovni putnici Malaysia, 13. studenog 2014.
Good Choice

Location, Friendly Staff, Value for Money
8
Very pleasant. Room was clean and comfortable although a bit small for executive room. Staff was very helpful and friendly. Good location to shopping and restaurants. Overall, thumbs up and will definitely stay here again.
Fuh S. Parovi Malaysia, 11. studenog 2014.
Guangdong Hotel

Clean, Comfort and Good Location
8,7
Long P. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. studenog 2014.
Nice hotel & good location

1) Near to MTR, 2) Near to many MacDonald fast food. 3) Room is clean.
7,7
We stayed 6 night in GDH and find the location of this hotel is very good. It is very near to MTR about 5 mins walk. There also many eatery near the hotel location. The room is clean daily and no complain. I have read some of the previous reviews saying that the room size is small but my family found it to be reasonable. One small remark i want to highlight is that during one of our stay we seek the help of the hotel's restaurant to warm up some food that we bought earlier from outside but to our disappointment they are unable to help. I was quite shock that a four star hotel did not have any microwave oven!!!
Leo C. Poslovni putnici Hong Kong, 8. studenog 2014.
confortable room

clean room, locations and reasonable price
7,7
Kenneth T. Poslovni putnici Malaysia, 7. studenog 2014.
Good but can be better

Cleanliness, Staff Politeness
6,7
The bed is very hard to sleep. If they change the bed I would rated them 4 stars for comfort
Carmen G. Solo putnici Italy, 6. studenog 2014.
good location

location fast check in and check out
5,7
Was fine, fast for check in and check out , the staff works well, and room as I did expect.
Sylvia R. Poslovni putnici Indonesia, 6. studenog 2014.
A very bad housekeeping and the staff

Near shopping center
5,3
So bad about the housekeeping, cleanning the room while we still sleeping, never see like this in other hotel.
Jesus A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. studenog 2014.
GDH

Good value for money, lots of restaurants nearby, conveniently located
6,7
Uneventful and good value for money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3C08