Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2516recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2516)
Razvrstati po:
Carmen G. Poslovni putnici Italy, 20. travnja 2015.
good location

location location location
6,3
Was good since the hotel is situated in a good area easy to go everywhere. Room this time very small and furniture inside old.
Carmen G. Poslovni putnici Italy, 19. travnja 2015.
Good location

location location location
6,7
Ok for 1 -2 night but not longer, than u can start to notice that the room is not that clean and they don't really take care of details.
Carmen G. Poslovni putnici Italy, 17. travnja 2015.
Great Location

location
6,7
I suggest for short time 1-2 night no more
Jarunat S. Parovi Thailand, 13. travnja 2015.
Smelly room and lobby but good location

1. Kinkee restaurant opposite hotel is good
6,7
Theres only queen size bed available in the hotel.. The room smell of cigarettes during our stay and when we complain they say they will look for new room for us but they disnt contact us back. Room are pretty small compare to other hotel. The location is great. The food name kinkee opposite the restaurant was good and also m1 bar opposite the restaurant was good for drinks after long day
Mlchael G. Solo putnici United Kingdom, 13. travnja 2015.
Great place to stay

Friendly staff, Clean Rooms, Convenient location
9,7
Great. No problems
Chu B. Poslovni putnici Hong Kong, 11. travnja 2015.
Okay Hotel

location, nightlife and mrt stations
6
i think this hotel only wants to cater for the Chinese crowd only. Overall I think it is a three star hotel.
Pierre A. Poslovni putnici Mauritius, 9. travnja 2015.
Internet at the 10th Floor was not possible

Nothing at all
5,3
Did Not enjoy at all.The internet was not working properly in the room.Only at the lobby floor that I was able to work.There is a lack of seats at the lobby and having a seats is not happy,I do not recommend that Hotel to any business person.
Mohamed S. Poslovni putnici Sri Lanka, 8. travnja 2015.
Corner room no wifi inly in the lobby is good wifi

Good staff
6,3
😳
Chi P. Parovi Hong Kong, 7. travnja 2015.
Not as I expected for 4-star hotel
6,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Man L. Poslovni putnici Hong Kong, 6. travnja 2015.
many food around

location in the heart of TST
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B08