ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2450recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2450)
Razvrstati po:
Gordon G. Solo putnici Canada, 25. veljače 2015.
Overrated

Check in was fast maids did the room quickly
5
No way this is a 4* hotel, there is mold in the bathroom old furniture and very small rooms I know that rooms in Hong Kong are small but it is not cheap to stay here, I stayed once before and location is very good but it has gone downhill I will not stay here again
Hendra S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. veljače 2015.
not really clean.

Location
7,3
Not bad... The location very good...
Maebelle R. Grupe Philippines, 15. veljače 2015.
near to shopping area

walking distance to shopping mall, tourist spot, many shops around..
6,3
It is very near to shops, malls and tourist spot. the room is okay except with the cr. It is smelly.
Wilford W. Parovi Philippines, 8. veljače 2015.
good enough

location
8,3
Michael G. Poslovni putnici United States of America, 5. veljače 2015.
Not so hot...

Location was great, so was the location...as well as the location
6
Lobby was tired, staff not very attentive upon check in. Too busy talking with friends or other people that wandered in in the middle of my late night check in...really??? Can I just get my room key??? They had twin only when I starved a queen. Room was not a 4 star experience. Bed was quite hard...more than I expected as a frailest revealer in Asia. Breakfast was pretty horrible as well. I am not sure what they did to my eggs and bacon, but it qS a steaming like of something for at least 15 minutes...maybe microwaved??? I will not return.
Lai M. Poslovni putnici Singapore, 2. veljače 2015.
Sad
5,7
Overall is ok, but when I sleep on the bed I was bitten by the bugs all night.
Sofyan A. Poslovni putnici Saudi Arabia, 27. siječnja 2015.
normal hotel

location,clean room
7
late check in and out
Ivan G. Parovi Russia, 26. siječnja 2015.
Hotel is not in compliance with the star system

location that's all
4,3
The hotel is well located geographically. Avenue of Stars is within walking distance. Also within walking distance of bus and MTR stations. That's all the advantages of the hotel end. Now, about the shortcomings of the hotel: - I do not give it a 4 star hotel, maximum 3 - Wallpaper away from the wall luminaires dust, fungus around the sink - On the street most of the night playing loud music - Electric adapter in a room all alone, to a request for the second was rejected - All paid TV I will never choose this hotel to stay.
Sofyan A. Solo putnici Saudi Arabia, 26. siječnja 2015.
Very normal hotel

worth the money , clean room ,
6,7
I like the location of this hotel in the middle of shopping area
Rungroj W. Obitelji sa malom djecom Thailand, 24. siječnja 2015.
Overrate

Convenient location
6,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B05