ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2292recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2292)
Razvrstati po:
Alduwaihi A. Parovi Saudi Arabia, 29. listopada 2014.
great location but dont expect anything else

location
7
location is great close to lots of bar and resturants, the hotel is a little old, rooms are a little small toilet is very small. room service was not great only made the bed and changed the towels no cleaning or tidying.
Ugur Y. Poslovni putnici Turkey, 28. listopada 2014.
value for money isn't enough

location
6
price was high.location is good.hotel is old.internet wasn't good,i had problem with internet.
Mega W. Parovi Indonesia, 27. listopada 2014.
Is a good location but... Service is not that good

Good location.
4,3
The hotel room is sucks, on the bath tub there have lots of moldy and the staff are not friendly and how can be there is a charge for keep luggage at hotel since I am a guess and it cost HKD 10
Tan T. Solo putnici Singapore, 26. listopada 2014.
Good location.

location, restaurant around, near mtr.
6,7
Ok
Harnpon S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 21. listopada 2014.
Never & never again

Just location
5,3
Not bad and NOT GOOD
Tanaphon K. Poslovni putnici Thailand, 21. listopada 2014.
Good location hotel

Good service, Good location, OK condition
6,3
Good Location hotel, the condition of the hotel is ok, Breakfast is quite average and the. I would recommended this hotel for s short business trip and shopping would be ok as well
Cherry D. Poslovni putnici Philippines, 19. listopada 2014.
A chinese standard hotel

location, location, location
6,7
it is same hongkong size, however what i do not like is asking us to pay hk dollars 5, for each baggage after check out leaving it just for 2 hours, because we plan to eat before heading to the airport
Chul K. Poslovni putnici United States of America, 14. listopada 2014.
Never again

Location
3,7
Not worth price paid
Joanna R. Grupe Philippines, 11. listopada 2014.
The place was just ok

The location
5,7
It was ok. It wasn't bad and it wasn't special either. I think i could have a better hotel for its price. Its location is good, but it wasn't very well made. They don't offer facial tissue like others does, the toilet flushes slow, they don't have a very clean and comfortable rest room, and drainage in the sink is a little slow.
Lili T. Poslovni putnici China, 7. listopada 2014.
Convenient but small

Location, Services
6
We stayed in the room just besides the elevator, we felt dizzy very much just like an earthquake when the elevator up and down, horrible!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3B07