Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Kupaonica Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2673recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2673)
Razvrstati po:
Ryosuke N. Poslovni putnici Japan, 26. srpnja 2015.
It narrates the Hong Kong price.

Transportation convenience
4,3
Attitude of the employees is poor. Not notice anything to customers waiting.
Prijavi ovu recenziju
Anh N. Grupe United Kingdom, 26. srpnja 2015.
Very good location

The hotel location is very convenient, right in the heart of busy Tsim sha tsui and around few hundreds metres from Harbour City. Also, staffs are good.
6,7
Prijavi ovu recenziju
Sapta M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
good location

location, room and cleanliness
6,7
good location and nice room
Prijavi ovu recenziju
Edy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
Friendly staff

friendly staff,location good,near restaurant
7
not bad
Prijavi ovu recenziju
Hastings T. Obitelji sa odraslom djecom Malawi, 15. srpnja 2015.
Nice and clean

Location is good, staff good
7,7
Prijavi ovu recenziju
Edy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. srpnja 2015.
not bad

location,nearby MTR,food
7
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Tushar D. Poslovni putnici India, 15. srpnja 2015.
Internet very poor

Near the MTR & shopping area
5
Stay was ok.
Prijavi ovu recenziju
Dan M. Solo putnici Canada, 14. srpnja 2015.
not bad

location, location, location
6,7
my stay was OK. shower/bath tub needs attention. I checked out at about 10 am but wanted to store my luggage till about noon. They charge 5 dollars per bag to store ! ABSURD ! I could leave my stuff in my room and check out at noon and would not have to pay extra for 2hours storage. Never saw this before and I think it is absurd.
Prijavi ovu recenziju
Edy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. srpnja 2015.
not bad

location,MTR,food
7
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Ai L. Grupe Malaysia, 13. srpnja 2015.
Comfortable, convenient and adequate space

Convenient, accessibility to transportation/food and quiet
7,7
Very good stay. The location is nice and near to MTR and surrounding with good foods. The room is comfortable and enough space for three adults comparable to other hotel stayed last year. Will definitely stay in this hotel again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - KupaonicaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - KupaonicaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06