Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue Tsimshatsui Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Guangdong Hotel Hong Kong - Recepcija Guangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Bife Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Guangdong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Kafić Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Recepcija Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Guangdong Hotel Hong Kong - Restoran Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Guangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Mjesto: Tsim Sha Tsui Broj soba: 245
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1995recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1995)
Chee M. Poslovni putnici Malaysia, 15. travnja 2014.
EASY ESCESS

LOCATION , FOOD , BAR
6
IT great to stay here......
Ronaldo C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. travnja 2014.
A regular old hotel

Its location near MTR, near restaurants and shopping mall
6,3
It was ok and i will hardly recommend the hotel since the room is small and old. The breakfast was ok but lacks people to see the needs of the guests.
Pornpoj P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 14. travnja 2014.
OK

Room size, Good elevator, Adequate bathroom size
6
Adequately satisfy
Carmen G. Poslovni putnici Italy, 14. travnja 2014.
great loacation

location free wifi close to train station
6,3
The hotel is becoming too old, they should renovate the rooms inside, and as usual during show time rate are too high. Since I did book to late I didn't find other hotels to go for not too crazy rate and I did choose this one, which I knew it already, but as I said I did find that now is too old and is not comfortable as before.
Camille C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. travnja 2014.
|It was a very good vacation. We did a lot.

it's economical; near the shopping malls; clean and comfortable
8,7
We enjoyed our stay. It was a strategic location. the buffet breakfast was great. It has an easy access to the MTR and the ferries.
Liza M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. travnja 2014.
Centrally located hotel with good ambiance

location, near the MTR station, tourist spots nearby
8
for a 5 day stay, it was superb since it has a nice location which enabled us to roam around the city freely
Pawan C. Poslovni putnici India, 10. travnja 2014.
fantastic stay

service location rates
8
i stayed in hotel Guangdong second time because of its location and rates. its one of the best hotel in hongkong and is very close to business areas.Its on the tsim sha tsui which is center point of hongkong. Rooms are clean and hotel staff is also good
Anders L. Solo putnici Sweden, 8. travnja 2014.
Hard beds :).

Location, pricing and god staff
8
Chow S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 8. travnja 2014.
Good hotel.

Near to shopping area.
8,3
A nice hotel for easy transport to every where you wanted. Staffs are friendly. Room also is good, worth the price paid.
David P. Parovi Singapore, 1. travnja 2014.
The Hotel is well located

Central location ; Good service ; Many restaraunts nearby.
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGuangdong Hotel Hong Kong - RecepcijaGuangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - BifeGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGuangdong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - KafićGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - RecepcijaGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaGuangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGuangdong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeGuangdong Hotel Hong Kong - Bife


AS-AGWEB-3B02