Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangdong Hotel

18 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Posao Centar Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Predvorje Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Kupaonica Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Apartman Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon Guangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Guangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salon
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 244

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2893recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2893)
Razvrstati po:
Sivanesh K. Parovi Singapore, 2. veljače 2016.
They having renovation but it have not highlighted

Breakfast, cleaning and location
7,3
I dont like it bcz there was loud sound durinv
Prijavi ovu recenziju
Nathalie D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. siječnja 2016.
Excellent location & friendly staff :)

Location, staff, and value for money
7,3
Location is excellent. Water is very slow to drain in the bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Keat N. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 25. siječnja 2016.
Strategically located

convenient in terms of shopping and foods
6,7
Satisfactory
Prijavi ovu recenziju
Liza M. Solo putnici Malaysia, 11. siječnja 2016.
stay 2 nights

location, location, location
6
Just okay
Prijavi ovu recenziju
Liza M. Solo putnici Malaysia, 10. siječnja 2016.
nice stay

good location, spacious room, friendly staffs
6
Just ordinary stay
Prijavi ovu recenziju
Feka W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 5. siječnja 2016.
Good Location only 100m from Nathan road

Location as it is very near to Nathan or to explore Kowloon.
7,7
1. Close to Nathan 2. Simple room 3. Lots of restaurant around Prat avenue
Prijavi ovu recenziju
Myrna F. Parovi Philippines, 29. prosinca 2015.
Dirty!!!
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Wilfredo J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. prosinca 2015.
Perfect trip

Location , value for Money and Cleanliness
9,3
We love our stay in guandong... Will always stay in this hotel when we are in hong kong.. And we will always recommend this lovely hotel to my friends and relatives... Love it!!
Prijavi ovu recenziju
Hendri H. Parovi Indonesia, 28. prosinca 2015.
A Christmas Holiday with a Noisy Room

Location is ok, 10 minute walking to MRT TST
6
Very disappoint! 22~28 Dec during my Christmas Holiday stay period in the 16th floor, almost everyday the hotel doing the room renovation during the day time. The noise is terrible. As I complain to the hotel, but they don't give a solution. I don't blame the hotel doing the renovation. I really feel being cheated.
Prijavi ovu recenziju
Surjawidjaja N. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. prosinca 2015.
Great location

Lication
5,7
You have to pay if you want to leave your langguage.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangdong Hotel Hong KongGuangdong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Posao CentarGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - PredvorjeGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - KupaonicaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - KupaonicaGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - ApartmanGuangdong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - Luksuzni salonGuangdong Hotel Hong Kong - RestoranGuangdong Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03