ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Guangzhou Guest House

Flat B1,10F, Mirador Mansion,58-62 Nathan Road,Tsim Sha Tsui,Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Kupaonica Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Interijer hotela Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba
Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska soba Guangzhou Guest House Hong Kong - Kupaonica Guangzhou Guest House Hong Kong - Interijer hotela Guangzhou Guest House Hong Kong - Interijer hotela Guangzhou Guest House Hong Kong - Okružje
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 477recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
5,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,9
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,1
Sve recenzije (477)
Razvrstati po:
Alvin K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 4. siječnja 2014.
nice and convenient

location, friendly & convenient
7,7
The hotel is conveniently located near the subway and close to the airport bus stop. We did not need to walk very far on arriving and leaving to take the bus. the hotel staff was very helpful. We would recommend this hostel for backpackers.
Parinya S. Poslovni putnici Thailand, 10. prosinca 2013.
convenient and easy

great location, freindly staff, worth the price
9
As I always go to HK for business, Guangzhou Guest house is perfect. Great location, friendly staff and good value. Do not think too much, if you travel by yourself and need a place to stay- stay here for 2-3 days.
Lim L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 9. prosinca 2013.
easy and friendly guesthouse

clean ,cool and comfortable
10
It was very comfortable and the atmosphere was very warm, cosy and homely. The people there were very friendly and helpful. All in all, we all agree that the stay at Guangzhou Guest House was definitely very pleasant and enjoyable. We would definitely go there if we were to go on a trip to Hong Kong again. Thank you.
Cherry A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. studenog 2013.
It was indeed a very good stay

Accessible to public transportation, malls, sightseeings. Good customer service
9,3
It was a very good experience because of good customer service. The staff is friendly and has concern with guests. She always ask for our needs or if we need some help. The owners are ok as well. We booked a large room online but apparently it was scheduled for cleaning when we arrived. They ended up giving us 2 rooms in which it made the stay more comfortable. Fast wifi/internet connection is good. I recommend this to adults or older children.
Hendry H. Parovi Indonesia, 23. rujna 2013.
location in central

near to mtr statiaon
4
the bathroom very small. but the room are clean. and the location is near the central.
Farhana Y. Solo putnici Malaysia, 20. rujna 2013.
Small room but okey lah for backpackers.

High speed wifi , friendly staff and cleaness room
6,7
Flouris S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. rujna 2013.
Unhappy Stay

Fast internet, Good location, Easy access to public transport
4
Need to inform them what time you are check-in because most of the time nobody is there and the house are locked (no reception area). The room and the bathroom are really small not recommended for families. Elevators in the building are very slow and very crowded All-in-all. Air-conditioning is not working well, but there are ceiling fan. Room conditions not clean. Very surprised when there are many cockroaches under the bed.
Flouris S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. rujna 2013.
unhappy stay

Fast internet, Easy access to public transport,
4,3
Need to inform them what time you are check-in because most of the time nobody is there and the house are locked (no reception area). The room and the bathroom are really small not recommended for families. Elevators in the building are very slow and very crowded All-in-all. Air-conditioning is not working well, but there are ceiling fan. Room conditions not clean. Very surprised when there are many cockroaches under the bed.
Anthony K. Parovi Indonesia, 15. rujna 2013.
small room

there's no best for this hotel
5
Luzvimin G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. rujna 2013.
not so nice hotel

there is no best thing in this hotel
4,3
there is no lock in their bathroom and too small that one could not move inside in

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Guangzhou Guest House Hong KongGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - KupaonicaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Interijer hotelaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - Gostinjska sobaGuangzhou Guest House Hong Kong - KupaonicaGuangzhou Guest House Hong Kong - Interijer hotelaGuangzhou Guest House Hong Kong - Interijer hotelaGuangzhou Guest House Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3A04