Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

GV Tower Hotel

Cor. Osmena Blvd and Sanciangko Street, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

GV Tower Hotel Cebu City - Predvorje GV Tower Hotel Cebu City - Restoran GV Tower Hotel Cebu City - Recepcija GV Tower Hotel Cebu City - Pub/salon GV Tower Hotel Cebu City - Restoran GV Tower Hotel Cebu City - Pub/salon GV Tower Hotel Cebu City - Balkon/terasa GV Tower Hotel Cebu City - Recepcija GV Tower Hotel Cebu City - Predvorje GV Tower Hotel Cebu City - Restoran GV Tower Hotel Cebu City - Predvorje GV Tower Hotel Cebu City - Predvorje GV Tower Hotel Cebu City - Recepcija GV Tower Hotel Cebu City - Predvorje GV Tower Hotel Cebu City - Predvorje GV Tower Hotel Cebu City - Sadržaji
GV Tower Hotel Cebu City - Recepcija GV Tower Hotel Cebu City - Sadržaji
Područje Grad Cebu Broj soba: 158
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 94recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
5,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (94)
Razvrstati po:
Gina P. Solo putnici Canada, 4. lipnja 2015.
So so....

Location
4,3
I stayed in this hotel for 4 nights and they had not clean my room and changed my beddings even one time.i terrible!!!
Prijavi ovu recenziju
Michelle R. Grupe Philippines, 11. travnja 2015.
Good enough for a quick sleep

Near south bus terminal
5,3
We booked the hotel just so we have a place to sleep:.. The room is small... Its an old building ... And nothing more
Prijavi ovu recenziju
Steph E. Grupe Philippines, 21. veljače 2015.
Low cost hotel downtown

Low cost and good jump off point for south cebu adventures
4,3
Prijavi ovu recenziju
Steph E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. veljače 2015.
Inexpensive and near south bus terminal

Location near south bus terminal good jump off point to south Cebu.
6,3
Very good for budget trips
Prijavi ovu recenziju
Mohamed F. Parovi Malaysia, 10. veljače 2015.
The PR is not good n the room is not tidy

The security guards is helpful
2,7
Consider not up to the standard.. Hoping to get a real good philipine hospitality but I love to come to CEBU again
Prijavi ovu recenziju
Mark L. Parovi Philippines, 16. siječnja 2015.
Pleasant stay

Price, location, staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Christelle M. Grupe Philippines, 28. kolovoza 2014.
Value for Money

Cheap and Accessible
5
The aircon was not good and on the third day of my mother's stay someone was standing on the main door in the middle of the night and was trying to open the door knob. Hope the management can install camera on the hallway to secure their customers safety.
Prijavi ovu recenziju
William B. Solo putnici United States of America, 4. lipnja 2014.
i will not use this hotel again

na
5,7
noise this hotel did not even make up the room when i stayed a second day
Prijavi ovu recenziju
Boris I. Solo putnici Germany, 26. svibnja 2014.
perfect for short trip

central located,walking distance to markets,restaurants,malls
8,7
Prijavi ovu recenziju
Arvin C. Solo putnici Philippines, 26. svibnja 2014.
Superb and exciting

Location, Affordable and Clean
8
Great . I always consider os staying here when I am in Cebu City.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

GV Tower Hotel Cebu CityGV Tower Hotel Cebu City - PredvorjeGV Tower Hotel Cebu City - RestoranGV Tower Hotel Cebu City - RecepcijaGV Tower Hotel Cebu City - Pub/salonGV Tower Hotel Cebu City - RestoranGV Tower Hotel Cebu City - Pub/salonGV Tower Hotel Cebu City - Balkon/terasaGV Tower Hotel Cebu City - RecepcijaGV Tower Hotel Cebu City - PredvorjeGV Tower Hotel Cebu City - RestoranGV Tower Hotel Cebu City - PredvorjeGV Tower Hotel Cebu City - PredvorjeGV Tower Hotel Cebu City - RecepcijaGV Tower Hotel Cebu City - PredvorjeGV Tower Hotel Cebu City - PredvorjeGV Tower Hotel Cebu City - SadržajiGV Tower Hotel Cebu City - RecepcijaGV Tower Hotel Cebu City - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03