Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

H10 Berlin Ku'damm Hotel

Joachimsthaler Street 31 - 32, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Interijer hotela H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Posao Centar H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Interijer hotela H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Predvorje H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Recepcija H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Eksterijer hotela H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Pub/salon H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Eksterijer hotela H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Ulaz H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Posao Centar H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Restoran H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Restoran H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Restoran H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Dvorana za fitness H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska soba H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Spa centar
H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Spa centar H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastanke H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Balkon/terasa H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Balkon/terasa H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Luksuzni salon H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Interijer hotela H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Eksterijer hotela H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska soba H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Luksuzni salon H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska soba H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska soba H10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Restoran
Područje Charlottenburg Broj soba: 199

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 154recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (154)
Razvrstati po:
Stamatia K. Poslovni putnici Greece, 22. siječnja 2016.
very good hotel, perfect location

big, clean and nice decorated
9,7
very good
Prijavi ovu recenziju
James D. Parovi United Kingdom, 17. prosinca 2015.
Great second stay

Price, cleanliness and room quality
9,7
Second time staying. Would happily come back. There was some work on the room next door 9am to 4pm. We rang the reception and they gave us full information and when we asked for a new room they arranged a new one and offered to transfer our bags for us straight away. Impressed with how quick and easy it was resolved.
Prijavi ovu recenziju
Ron A. Parovi Israel, 11. listopada 2015.
Good location but expensive breakfast

Location, Room comfort, Cleanliness
7,3
The reception staff is luck of formal information. Too Expensive breakfast. Had to pay for late departure after 12:00
Prijavi ovu recenziju
Mohamed O. Parovi Egypt, 28. rujna 2015.
Very good hotel

Location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Dessie S. Solo putnici United States of America, 24. rujna 2015.
Quiet, clean, contemporary and updated

Good location
10
Prijavi ovu recenziju
Mary S. Solo putnici United States of America, 22. rujna 2015.
Wonderful find

staff, rooms, priviledge lounge
9,7
H10 Berlin met all our expections and more! I have been traveling for over 40 years and always stay in four or five star hotels in Europe. The customer service at this hotel was one of the best I have ever experienced. Rooms were totally quiet, very clean, and quite large. The hotel looks exactly as pictured on the web. I would definitely stay here again if I were to return to Berlin.
Prijavi ovu recenziju
Wilhelm T. Solo putnici South Africa, 5. srpnja 2015.
July 2015

Location, luxury/decor, amenities.
9,7
I only would have loved a coffee making facility, but other than that it was fantastic Thank you very much
Prijavi ovu recenziju
Rianda G. Solo putnici South Africa, 27. lipnja 2015.
very good

Nespresso machinne, awesome beds, close to subway
7,3
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Wai W. Solo putnici Canada, 12. lipnja 2015.
Good value

Value, location, design
8
Prijavi ovu recenziju
Ben B. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 12. svibnja 2015.
Great value, great service, great hotel!

Location, room quality, general hotel standard.
9,3
Superb!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

H10 Berlin Ku’damm Hotel BerlinH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Interijer hotelaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Posao CentarH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Interijer hotelaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - PredvorjeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RecepcijaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Pub/salonH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - UlazH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Posao CentarH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestoranH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestoranH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestoranH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Dvorana za fitnessH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska sobaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Spa centarH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Spa centarH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastankeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Balkon/terasaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Balkon/terasaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Luksuzni salonH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Interijer hotelaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Eksterijer hotelaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska sobaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Luksuzni salonH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska sobaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska sobaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - RestoranH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastankeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastankeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Gostinjska sobaH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Luksuzni salonH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastankeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastankeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastankeH10 Berlin Ku’damm Hotel Berlin - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06