Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Straße 32a, Mitte, Berlin, Njemačka 10178 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Kupaonica H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Predvorje H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Predvorje H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Predvorje H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Trgovine H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Bife H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Bife H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Kupaonica H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela
H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Recepcija H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Bife H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba
Područje Mitte Broj soba: 288
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 113recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (113)
Razvrstati po:
Rommeliza R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. svibnja 2015.
Highly recommended for families.

Clean, comfortable & great location.
9
Carolyn S. Parovi Australia, 12. svibnja 2015.
Awesome value for money

Clean and modern with great staff and well priced food
10
Lambertus W. Grupe Indonesia, 10. svibnja 2015.
Great Stay

Food, Value, Location
8
Great stay, great value hotel, the breakfast is awesome, near to Hoffbrau :D
Ingrid C. Parovi Germany, 6. travnja 2015.
Good location, clean, modern design

Good location, clean, modern design
9,7
Overall we enjoyed our stay at H2 hotel. It was near the Alexanderplatz, we like the location. It was not far from Galeria Kaufhof. The room is clean, new and modern. I like the wooden floor rather than carpet. We stayed on the 5th floor. Unfortunately WIFI was not so strong. Hopefully the hotel will improve the WIFI settings. The breakfast was included. I wouldn't say it was great but it was good. There were scrambled eggs, chicken wings (not like American fried chicken wings), it was more like cooked chicken wings, some cold cuts, baked beans and coffee and various tea sorts. We paid 20 Euros for parking for one day. Almost everywhere, the parking is extra in Berlin. We like that the parking lot of this hotel was not so far. It was right under neath of the hotel. One hotel where we stayed in Berlin, we had to walk nearly 10 minutes to the parking spot.
Timo N. Obitelji sa odraslom djecom Finland, 24. veljače 2015.
ok

food, price , clening
8,3
Julie L. Parovi Singapore, 23. siječnja 2015.
Great location just near the HBF

Location near the hbf, walking distance from the Berlin Dom, many food outlets nearby
8
The hotel shares a building with Ramada hotel, so it may not be easy to locate at first. It's a quick 5-minute walk from the Berlin Hbf, with a myriad of restaurants and cafes located just within 5 minutes of walking. Highly recommended.
Eyal P. Parovi Israel, 19. studenog 2014.
Loved it!

Location, breakfast, clean
9
Great place to stay in Berlin. 3 minutes walk from Alex platz. Very clean and the breakfast is excellent.
Kenneth L. Parovi Singapore, 7. studenog 2014.
Well located and great rooms

Modern, Clean and Well Located
10
Located along the airport bus and Bus 100
Anna J. Parovi Poland, 6. studenog 2014.
Location

Location, location, location
8
The location is great. Watch ut for the breakfast I got food poisoning. However the stuff performance is great.
Rica A. Obitelji sa odraslom djecom Switzerland, 10. listopada 2014.
Excellent location, good coffee

Central, coffee, proper breakfast
8,3
Very good, easy to check-in and -out. Coffee is better than the one we had in Paris. I wish there were stairs as an alternative to limited lifts.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz BerlinH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - KupaonicaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - PredvorjeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - PredvorjeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - PredvorjeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - TrgovineH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - BifeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - BifeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - KupaonicaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RecepcijaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - BifeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Vrt


AM-AGWEB-4E03