Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl-Liebknecht-Straße 32a, Mitte, Berlin, Njemačka 10178 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska soba H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Kupaonica H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotela H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Recepcija H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Predvorje H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće
H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Bife H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i piće H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran H2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran
Područje Mitte Broj soba: 288

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 121recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (121)
Razvrstati po:
Suin K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 13. kolovoza 2015.
GOOOODDDDD

near station, clean, kind
10
It was really enjoy Berlin. WIFI was good. everything is good!!!!! I'll recommend other my friend!!
Prijavi ovu recenziju
Ivan S. Solo putnici United States of America, 22. srpnja 2015.
Good value

Location, clean, efficient
10
It is less than 5 minute walk from the Alexanderplatz which is an excellent spot to start your exploration of Berlin. There is a huge buffet breakfast - standard items - from 0630-1100 which is a good way to start the day. Rooms are well kept and clean. There are tawdry uninteresting restaurants in the Platz, but for good food (Italian or Vietnamese) go west a few blocks and explore. Area between hotel and Rosenthaler Str offers excellent choices. Overall, a good hotel to use for its central location. Just be prepared for lots of high school students and families. They were numerous, but quiet.
Prijavi ovu recenziju
Rommeliza R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. svibnja 2015.
Highly recommended for families.

Clean, comfortable & great location.
9
Prijavi ovu recenziju
Carolyn S. Parovi Australia, 12. svibnja 2015.
Awesome value for money

Clean and modern with great staff and well priced food
10
Prijavi ovu recenziju
Lambertus W. Grupe Indonesia, 10. svibnja 2015.
Great Stay

Food, Value, Location
8
Great stay, great value hotel, the breakfast is awesome, near to Hoffbrau :D
Prijavi ovu recenziju
Susmita D. Parovi India, 14. travnja 2015.
Comfortable and cozy room

Awesome breakfast, comfortable room, centrally located
9
Prijavi ovu recenziju
Ingrid C. Parovi Germany, 6. travnja 2015.
Good location, clean, modern design

Good location, clean, modern design
9,7
Overall we enjoyed our stay at H2 hotel. It was near the Alexanderplatz, we like the location. It was not far from Galeria Kaufhof. The room is clean, new and modern. I like the wooden floor rather than carpet. We stayed on the 5th floor. Unfortunately WIFI was not so strong. Hopefully the hotel will improve the WIFI settings. The breakfast was included. I wouldn't say it was great but it was good. There were scrambled eggs, chicken wings (not like American fried chicken wings), it was more like cooked chicken wings, some cold cuts, baked beans and coffee and various tea sorts. We paid 20 Euros for parking for one day. Almost everywhere, the parking is extra in Berlin. We like that the parking lot of this hotel was not so far. It was right under neath of the hotel. One hotel where we stayed in Berlin, we had to walk nearly 10 minutes to the parking spot.
Prijavi ovu recenziju
Timo N. Obitelji sa odraslom djecom Finland, 24. veljače 2015.
ok

food, price , clening
8,3
Prijavi ovu recenziju
Julie L. Parovi Singapore, 23. siječnja 2015.
Great location just near the HBF

Location near the hbf, walking distance from the Berlin Dom, many food outlets nearby
8
The hotel shares a building with Ramada hotel, so it may not be easy to locate at first. It's a quick 5-minute walk from the Berlin Hbf, with a myriad of restaurants and cafes located just within 5 minutes of walking. Highly recommended.
Prijavi ovu recenziju
Eyal P. Parovi Israel, 19. studenog 2014.
Loved it!

Location, breakfast, clean
9
Great place to stay in Berlin. 3 minutes walk from Alex platz. Very clean and the breakfast is excellent.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

H2 Hotel Berlin Alexanderplatz BerlinH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Eksterijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Gostinjska sobaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - KupaonicaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Interijer hotelaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RecepcijaH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - PredvorjeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - BifeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Hrana i pićeH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - RestoranH2 Hotel Berlin Alexanderplatz Berlin - Restoran


AS-AGWEB-3B04