Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island, Hamilton otok, Otočje Whitsunday , Australija 4803

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 105recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (105)
Razvrstati po:
Abhijit D. Obitelji sa odraslom djecom India, 23. prosinca 2015.
over priced ...great views though..

view from high floors that are bay facing
6
Clearly over priced because of its views..however I am sure there are many other lesser known locations that have equally great or better views.. We paid 800Aud + w/out breakfast per night for a family room..low value for money..room upkeep is average ...mostly calls to concierge or reception go unanswered for 10-20 rings !!..airport pkup and drop service is efficient with cheerful staff demeanor ...cant say the same for f&b lounge breakfast outlet though..
Prijavi ovu recenziju
Phillip G. Parovi Australia, 14. studenog 2015.
Four days in paradise...

View, Location and pools...
8,3
Loved our time at Reef View. Perfect spot for anyone who loves a tropical getaway... Our room, on 18th floor, had the most stunning views! Free buses, easy walk to everywhere, buggy if you want to get there faster, pools aplenty, good restaurants, beautiful clear water 200m from the door..... We will be back!
Prijavi ovu recenziju
Joyce J. Parovi Singapore, 24. rujna 2015.
A gd hotel

very nice food, new and clean room
7,7
gd stay but overpriced
Prijavi ovu recenziju
Chris D. Parovi Thailand, 21. rujna 2015.
Great hotel

Great view, great staff, great location!
9,7
Amazing! Great location and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
James C. Poslovni putnici Australia, 24. kolovoza 2015.
Happy traveller

Position position position
7,3
Quite adequate for the weekend
Prijavi ovu recenziju
Caleb C. Parovi Thailand, 24. travnja 2015.
Tara Catley

Location, service, comfort loved the whole place amazing :)
10
Amazing will go back for sure :)
Prijavi ovu recenziju
Maree R. Parovi Australia, 12. travnja 2015.
great place to stay

service, location, comfort
9,3
We had an awesome time, the hotel provided everything you needed, plenty of towels for pool & shower, great, friendly service everywhere throughout the hotel, great pool & restaurant. Old school hotel, which was great, big rooms & not too many rules ! great staff ! great place!
Prijavi ovu recenziju
Chim L. Grupe Hong Kong, 10. travnja 2015.
Review for Reef View Hotel

View of beach, buggy space, staff
6,3
great!
Prijavi ovu recenziju
Karen S. Obitelji sa malom djecom Australia, 18. ožujka 2015.
Loved it. Just food the dining out over priced

Pool, large rooms, staff
8
Awesome,!"we will return
Prijavi ovu recenziju
Chaorui Z. Parovi China, 13. ožujka 2015.
Nice ocean view

The hotel is quite comfortable, close to the beach and the staffs are very friendly.
8,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday Hamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Balkon/terasaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - PlažaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - RecepcijaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - BazenHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - SadržajiHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Igralište za golfHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Igralište za golfHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - PlažaHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - OkružjeHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - SadržajiHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - SadržajiHamilton Island Reef View Hotel Otočje Whitsunday  - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07