ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island, Hamilton otok, Whitsundays, Australija 4803 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Pogled Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Restoran Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Igralište za golf Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Plaža Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Bazen Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Balkon/terasa Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Plaža Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Okružje Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Okružje Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Rekreacijski sadržaji Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Okružje Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Eksterijer hotela Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Rekreacijski sadržaji Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Igralište za golf
Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Okružje Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Balkon/terasa Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Gostinjska soba Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Interijer hotela Hamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Bazen
Područje Hamilton otok Broj soba: 382
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 76recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (76)
Razvrstati po:
Andrew W. Parovi Thailand, 10. srpnja 2014.
Relaxing stay

Location, great room, good breakfast
7,7
Sean Y. Grupe United Kingdom, 30. lipnja 2014.
Amazing views and great escape location

Great size room Great Friendly Staff Opposite a great spot
8,7
The views and the grat food at Romanos. We loved it, all of it..!
Veronica P. Grupe Australia, 16. lipnja 2014.
Full of fun

High quality customer service, view of the ocean and location.
9
Phillip M. Grupe Australia, 27. svibnja 2014.
Beautiful 180 degree ocean views

View, bath, super nice soft beds
7,7
Great, nice big room with bath, soft beds, great view
Robert H. Solo putnici Australia, 11. travnja 2014.
Cool, easy, good fun

Linked to other island activities, transport, very large rooms
8,7
Loved it. Short sharp simple, but plenty to do or do nothing
Volker R. Obitelji sa malom djecom Germany, 30. prosinca 2013.
Great Location with stunning view

the large ocean view room and easy access to all facilities around
7
We enjoyed the stay; high priced but worth the experience
Todd P. Parovi United States of America, 29. prosinca 2013.
sea turtles and manta rays right off the beach!

Location, location, location
8,7
We wanted to snorkel, but not take a boat trip. We went to the beach which was across the street from the hotel and just went right in the water. Within minutes, the under water world was alive with beautiful fish, huge manta rays, and sea turtles! Every night we walked into town for dinner - 5 minute walk. At dusk hundred of bats come out and fill the sky. They're beautiful and you can't stop saying, " I can't believe all the bats!" We are from the USA and if we were ever to be back in Australia, a trip to Hamilton Island is guaranteed. The Reef View Hotel was perfect for our type of traveling! Thanks and tell our sea turtle friend hello!
Qing L. Parovi United States of America, 21. prosinca 2013.
great experience

near habour, beautiful view
9,7
John D. Parovi United States of America, 26. rujna 2013.
Wish we could have stayed longer

location, location, location
8,3
WE had a great reef view from the 18th loor. Loved the Cockatoos who visited our terrace numerous times.
Martha W. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 28. kolovoza 2013.
a lovely getaway

location, great balconies
5,7
very nice overall, no one answered at reception when called for questions multiple times. Hotel and rooms are dated.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hamilton Island Reef View Hotel WhitsundaysHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - PogledHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - RestoranHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Igralište za golfHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - PlažaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - BazenHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Balkon/terasaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - PlažaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - OkružjeHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - OkružjeHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Rekreacijski sadržajiHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - OkružjeHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Eksterijer hotelaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Rekreacijski sadržajiHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Igralište za golfHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - OkružjeHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Balkon/terasaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Gostinjska sobaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Interijer hotelaHamilton Island Reef View Hotel Whitsundays - Bazen


AS-AGWEB-3B06