Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 228recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (228)
Razvrstati po:
Steffen B. Solo putnici Thailand, 24. svibnja 2016.
Nice stay
5,7
Nice stay in center. Room was clean. Unfortunately really bad wifi. And paid the host 500k for a taxi ride that should only cost 250k = he kept the rest for himself.
Manuel L. Solo putnici Spain, 14. svibnja 2016.
Good service value money
4,7
The staff was very helpful. The room was very clean. They need to solve the mosquitoes feeding only
Ari V. Parovi Finland, 13. svibnja 2016.
7,5
5
Ok Good service with taxis and trips
Sophie M. Parovi Philippines, 1. svibnja 2016.
Stayed at the sister hotel which is a homestay
4,7
Arrived here late so he'd obviously given our room away so we were sent down the road to a homestay. (Which I was told was $45 a night) Lovely woman, lovely kids. The room was large but sadly the bed was very very very hard. It had no give at all! The wall was in fact a glass screen with wall paper to cover it so it felt uncomfortable everytime someone walked passed. It also let alot of noise is from the family below, which is as expected if you're in a homestay but we didn't book a homestay. A door bell was still connected in the room so that rang 4 times at 7am which freaked me out because I didn't know what it was. Clean bathroom and bedroom, just did not sleep a wink in that bed!
Phuong N. Solo putnici Vietnam, 9. travnja 2016.
Kool homestay
5,7
Love this room : clean - warm - and comfortable. Love it
Stefano C. Solo putnici Italy, 4. travnja 2016.
once is totally enough
4
The position of this hotel is very favorable. But it's the only strong point of this place. The bed was very uncomfortable, the shower room was not really clean, and the guy of the reception was sometimes irritating (always talking over the phone and not paying attention to clients). Not really my reccomendation.
Byunggun K. Solo putnici Vietnam, 2. travnja 2016.
Terrible Noise
3
Terrible noise from beside building construction even until 11 pm. Drilling and hammering drove me crazy.
Katherine N. Solo putnici Thailand, 3. ožujka 2016.
Good stay
6
Great location, my room had no windows and I could feel individual springs in my mattress. Very kind and helpful owners
Yiling L. Parovi Taiwan, 24. siječnja 2016.
not bad
4,7
fine stay
Jason W. Parovi Vietnam, 23. siječnja 2016.
Worst night in vietnam
2
We booked at this hotel when we arrived they said they were full so said they would get a room at their friends hotel which was the biggest piece of crap we have seen in Vietnam it was late so we had no option but to say the night worst hotel ever Left as soon as we woke up
1 od 1 recenzija
Hanoi Advisor Hotel HanoiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - PogledHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06