Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Advisor Hotel

No 51 Nguyen Sieu Street, Hoan Kiem District, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Pogled Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 170recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (170)
Razvrstati po:
Murni S. Grupe Malaysia, 16. lipnja 2014.
comfortable budget hotel

good hospitality, strategic and easy acess for shopping
8,3
It was good experiance and the hotel owner and his wife was very helpful and kind. The room was comfotable and cheap.
Gurgenson L. Solo putnici Philippines, 13. lipnja 2014.
just ok

location, price
6,3
Walter E. Solo putnici Philippines, 4. lipnja 2014.
just enough for the money you pay

attentive staff, cleanliness, accessible
6
The aircon was broken and it was really hot. Internet cannot reach the 4th floor.
Els V. Solo putnici Netherlands, 28. svibnja 2014.
OK, not so special but clean

Clean, location
7,3
The room was not so special, all looked quite old, but it was clean. Didn't really get a happy feeling in the hotel, hard to meet other travellers here.
Giuseppe N. Grupe Philippines, 21. svibnja 2014.
Get the room w/ window,just add a few bucks.

Great location.Friendly and helpful staff.Strong wifi at lobby.
6,7
It was fine.Homey feeling.The couple is friendly and helpful,the kid is sometimes crying but he tends to be cute.Value for money
Simon B. Solo putnici United Kingdom, 9. svibnja 2014.
Nice stay at Hanoi Advisor hotel

Location, staff, value
6,7
Nice stay at Hanoi Advisor hotel, friendly family run the place. Centrally located, breakfast is brought to your room.
Asma N. Parovi Thailand, 15. travnja 2014.
it was a great choice to stay in Hanoi

super friendly staff, the location of the hotel, affordable price
8,3
โรงแรมไม่มีรับที่สนามบินตามที่ตกลงกันไว้ We're sisters traveling to Hanoi for the first time.We enjoy the time staying at Hanoi Advisor Hotel because of the super nice and friendly personality of the owners,who gave us all the comfort and nice recommendation.Eventhough we didn't get to spent the nigh at the hotel because our plan was changed.BUT we did had a great time.if we ever go back to Hanoi ,we'd go back to stay there for sure.
Fabio S. Solo putnici Italy, 15. travnja 2014.
simply awesome...great time in hanoi advisor hotel

staff incredibly gentle,perfect tours around vietnam,awesome position
10
I couldn't spend my time better...
Lauren S. Grupe Australia, 8. travnja 2014.
Great value, location and staff

The staff were very helpful and friendly, location is central and accommodation is great value for money.
8,7
Very pleasant stay at the Hanoi Advisor Hotel. The staff are very welcoming, helpful and speak English. I recommend the Hanoi Advisor Hotel to those seeking budget accommodation with great service.
Tony F. Parovi Ireland, 1. travnja 2014.
hotel not like in pictures

location location location
3
when we got there the owner seemed very helpful but 1 day i needed and memory card for my camera which he said he would get for me i gave him 3 million dong which at the time didnt realise was £85 he kept 2 million until i realised my misake he then said the shop must have kept it where he pretended to leave and go and get the money back so he is not trust worthy and the room was dirty and had ants shower water shots out towards electric fan not safe DONT STAY HERE

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Advisor Hotel HanoiHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - PogledHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Advisor Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02