Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Elegance Diamond Hotel

32 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District, distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hanoi Elegance 5 Hotel
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bife Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bife Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Kupaonica Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Kupaonica Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 1375recenzija

Vrijednost za novac:
9,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,5
Hrana/objedi:
8,8
Sve recenzije (1375)
Razvrstati po:
Debbie M. Parovi Ireland, 7. kolovoza 2015.
Excellent stay

Location staff and service
10
Prijavi ovu recenziju
Erik H. Parovi Germany, 20. srpnja 2015.
The best Hotel we had in Vietnam

Very friendly and well organized service, especially the reception, great breakfast and comfortable rooms
10
Prijavi ovu recenziju
Giovanni D. Parovi Italy, 15. srpnja 2015.
a good choice for the center of hanoi

clean, quiet and good service
9,7
the stay was very good and the people of the hotel were very fiendly and available
Prijavi ovu recenziju
Herman W. Poslovni putnici Indonesia, 4. srpnja 2015.
Very Nice Boutique Hotel

Rooms, Breakfast and staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Francesca T. Poslovni putnici Italy, 27. svibnja 2015.
Just perfect!

Great location. Friendliness and professionalism of staff. Feels like home.
10
A pure delight from arrival to departure.
Prijavi ovu recenziju
Michael B. Solo putnici Australia, 27. svibnja 2015.
Staff very friendly ,keep it like that

Clean , friendly , good location
9,7
I feel safe , and they are know how to make u comfort with nice room and fruits finger and price also good . Bravo
Prijavi ovu recenziju
Alicia A. Parovi France, 24. svibnja 2015.
Great stay and amazing service

location good service and amazing beddings
9,3
Prijavi ovu recenziju
Tay D. Parovi Singapore, 24. svibnja 2015.
Great hotel and worth the value

service, comfortable, food
8
We had a fantastic and memorable stay at the hotel, the service is great, room is comfortable. nice toilet, great breakfast. thank you
Prijavi ovu recenziju
Margaret W. Poslovni putnici United Kingdom, 19. svibnja 2015.
Fantastic

Service; location; value for money
9,3
Fabulous from start to finish including airport transfers. Not to be missed.
Prijavi ovu recenziju
An P. Poslovni putnici Singapore, 16. svibnja 2015.
Beautiful Hotel, Excellent reception

Good Location, Nice big bed, CLean room
7,7
Good Location, Nice big bed, CLean room
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Elegance Diamond Hotel HanoiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BifeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BifeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcijaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcijaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pub/salonHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Rekreacijski sadržajiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BifeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - TrgovineHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pub/salonHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Luksuzni salonHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcijaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08