ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Elegance Diamond Hotel

32 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hanoi Elegance 5 Hotel
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bife Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bife Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pogled Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Kupaonica
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 1272recenzija

Vrijednost za novac:
9,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,5
Hrana/objedi:
8,8
Sve recenzije (1272)
Razvrstati po:
Viet A. Parovi Vietnam, 7. kolovoza 2014.
Excellent choice

staff friendliness, location and room comfort
10
I stayed there for 1 night and it was all worth it. Excellent choice for me and my gf.
Barbarossa L. Parovi Italy, 28. srpnja 2014.
good value for money

price, location, staff
7,3
good value for money
Masaru O. Solo putnici Japan, 21. srpnja 2014.
Excellent performance of stuff members

Cleaness of room. Politeness of stuffCheap room charge
9
Ronald T. Parovi Australia, 21. srpnja 2014.
Wonderful hotel with excellent staff

Staff friendliness, food & cleanliness
9
This hotel deserves it's high ratings as nothing is too much trouble for the wonderful staff. Rooms are clean & very comfortable, position of hotel means it is close to most sites. We would highly recommend Hanoi Elegance Diamond.
. Poslovni putnici 20. srpnja 2014.
Friendly staff, nice room, shopping location

Good service, clean, convenience.
10
Happy, safe, private
Ronald T. Parovi Australia, 19. srpnja 2014.
Excellent Hotel & wonderful staff

Clean, comfortable & great staff
8,3
We stayed tree nights in total in a junior suite & were really looked after. Staff were sincerely interested in any problems both at breakfast & on reception. No wonder this hotel is highly recommended by fellow travellers. Mr Bihn & his staff do a wonderful job. Thank you.
Chang-I H. Poslovni putnici United States of America, 15. srpnja 2014.
Clean room and excellent service

Friendly and helpfuls staff, clean room and great location
9,3
It was a wonderful experience. The staffs were very helpful in explaining what the hotel has to offer. Excellent service.
Khoo C. Poslovni putnici Malaysia, 11. srpnja 2014.
A perfect hotel with good location

Nice rooftop restaurant, friendly staff and superb location
9
I'll stay again for sure on my next visit, always feel like home even though I has been staying there for the last 4 visits.
Peter C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 28. lipnja 2014.
Great

Location friendly staff great aircon
9,3
Very good due to the location and friendly staff they helped us with all aspects of our stay doing their utmost to make us comfortable
Paul` R. Poslovni putnici New Zealand, 28. lipnja 2014.
Brilliant value for money.

The wonderful staff, its central location, and value for money.
8,7
Enjoyable, and excellent for business.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Elegance Diamond Hotel HanoiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BifeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BifeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - PogledHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcijaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centar


AS-AGWEB-3A05