ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Elegance Diamond Hotel

32 Lo Su street, Old Quarter, Hoan Kiem District, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hanoi Elegance 5 Hotel
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bife Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Bife Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Pogled Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Kupaonica
Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i piće
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 34
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,2

od 1286recenzija

Vrijednost za novac:
9,2
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,5
Hrana/objedi:
8,8
Sve recenzije (1286)
Razvrstati po:
Minh L. Parovi Vietnam, 13. rujna 2014.
Our stay

Restaurant, staff and amazing bed
10
Shorubben C. Parovi Malaysia, 12. rujna 2014.
Amazing!

Location, rooms, food and service
10
We stayed at the Hanoi Diamond Elegance for 3 nights and at their sister hotel, Hanoi Emerald Elegance for 1 night. It was really an amazing experience. We were in Hanoi for our honeymoon and were treated excellently by their staff and management. The rooms were beautifully decorated and very spacious and clean. Their wifi was good. The bathtub was excellent! The food at the gourmet cafe on the top floor of the hotel was delicious! And the best part, it is in the heart of the city and everything is nearby. Really had a pleasant time over there and we would definitely go again. Thank you Hanoi Elegance!
Caolan M. Parovi United Kingdom, 6. rujna 2014.
Fantastic Hotel

location, rooms and staff
10
Cat rate this hotel high enough, the staff were attentive from the word go, rooms were great, superb view from the restaurant, with great food and service
Iain M. Parovi Australia, 5. rujna 2014.
Diamond

staff attitude, comfort and cleanliness
9
Restaurant and rooftop bar area fantastic.
Nichole H. Parovi United States of America, 3. rujna 2014.
Amazing staff

Staff. Location.
10
Great hotel. Amazing staff. Good location.
Nimesh B. Grupe Australia, 1. rujna 2014.
Great Boutique Luxury Hotel

Location, Hospitality, Room Quality
10
We loved the Hanoi Elegance Diamond Hotel The staff were top notch even before we reached the hotel - communicating promptly and accomdoating all our eccentric requests. Highly reocmmended city hotel perfect locatio, extreme value for money and fantastic quality of service, rooms and food.
Sherry E. Parovi Australia, 30. kolovoza 2014.
Best hotel ever

Staff accommodating needs and requests, staff anticipating needs, room
10
Our stay was perfect, can not speak more highly of the the staff and service. The accommodation was perfect.
Yu-Ting T. Poslovni putnici Taiwan, 29. kolovoza 2014.
great hotel for business trip

great balcony, and beautiful room
9,7
i will choice this Hotel if i come hanoi again.
Viet A. Parovi Vietnam, 7. kolovoza 2014.
Excellent choice

staff friendliness, location and room comfort
10
I stayed there for 1 night and it was all worth it. Excellent choice for me and my gf.
Barbarossa L. Parovi Italy, 28. srpnja 2014.
good value for money

price, location, staff
7,3
good value for money

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Elegance Diamond Hotel HanoiHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BifeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - BifeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - PogledHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RestoranHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - RecepcijaHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Elegance Diamond Hotel Hanoi - Spa centar


AS-AGWEB-3B08