Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Predvorje Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela
Područje Stara četvrt Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 586recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (586)
Razvrstati po:
Nguyen V. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 23. kolovoza 2015.
nice hotel

staff, location, price
8,3
fantastic!
Prijavi ovu recenziju
Huu H. Poslovni putnici Vietnam, 21. kolovoza 2015.
Nice désign and decoration in room. Very clean.

Large room, nice decoration, nice staff
9,3
I am confirtable with legacy hotel. Will come back. Love it.
Prijavi ovu recenziju
Zuchen D. Parovi China, 20. kolovoza 2015.
Fabulous

location, staff, tour pack
10
Loved the location! Easy walk to everything in the Old Quarter. The staff was so friendly and it was lovely to be greeted by name upon your return each day. The room was very clean. Many other people seemed to be having a wonderful stay. They let us use the shower the evening after checkout when we returned to collect our bags before taking the train to Sapa.
Prijavi ovu recenziju
Mart H. Parovi Germany, 20. kolovoza 2015.
Perfect Location

location, servive, view
10
Luxury hotel in the centre of the hustle and bustle, easy to see all the sights from here then go back to lovel quiet hotel. Location is perfect. Friendly staff, explained food and spoke excellent English. Enjoyed our stay here very much.
Prijavi ovu recenziju
Chee C. Solo putnici Malaysia, 18. kolovoza 2015.
NICE HOTEL IN THE MIDST OF THE OLD QUARTERS

Easily accessible, friendly staff, comfortable lightings.
8,7
It was a last minute booking. We arrived late, but the staff at the front desk was very informative and helpful and even kind enough to offer a free upgrade to our hotel room. We were very exhausted from our trip thus far, and the room that was offered was more than enough to accomodate our needs, COMFORTABLY. Breakfast wasn't half bad either. me and my travel buddy really enjoyed the english breakfast they whipped up for us, before rushing off with a cab the hotel staff have, so willingly, arranged for us beforehand.
Prijavi ovu recenziju
Ali R. Solo putnici Indonesia, 16. kolovoza 2015.
my stay at Legacy Hotel Hang Ga,Old Quarter Ha Noi

great staff! very helpful
7,7
Prijavi ovu recenziju
Huy H. Solo putnici United States of America, 14. kolovoza 2015.
Great place to stay

Room, Staff, Location
10
Prijavi ovu recenziju
Jerald T. Parovi Singapore, 8. kolovoza 2015.
Comfortable stay, great location!

The hotel was clean and the beds were huge and comfortable. Also, the staff were very friendly and helpful.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Robert B. Parovi United States of America, 6. kolovoza 2015.
Nice hotel

Food, staff, location
10
Very much pleased at how the staff took care of our needs. The room was comfortable. The food was very good, authentic vietnamese... delicious...
Prijavi ovu recenziju
Glenn H. Parovi Australia, 1. kolovoza 2015.
Very Good

The staff nothing was ever a problem,beyond expectations. / A good location in the old quarter everything easy walking distance / The lady at the tour desk,extremely helpful arranged everything above.
8
A Good Experience.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - PredvorjeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06