ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Predvorje Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 514recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (514)
Razvrstati po:
Olympia K. Parovi Australia, 1. ožujka 2015.
Nice hotel

Nice hotel-good staff
10
Khanh T. Parovi Vietnam, 28. veljače 2015.
Good experience

Nice room. Clean. Staff are very friendly
9,3
Silke R. Parovi United Kingdom, 27. veljače 2015.
Good hotel

Good location, service and hotel
10
Everything - Outstanding staff service - Lot of choices in breakfast - Room is clean
Brian H. Solo putnici United States of America, 26. veljače 2015.
Great room, great location and great staff

Location, room and the staff
10
The staff here was very friendly and helpful! When I arrived they upgraded me to the executive suite for free for a night and for a great deal the second night. The location is right in the middle of the old quarter and was a short walk from everything I needed. The room they upgraded me to was amazing and had a HUGE balcony over looking the street. I would highly recommend staying here to anyone. They arranged a cab for me to and from the airport, exchanged currency for me and helped me book a trip to Halong Bay. The breakfast was also great! Great room, great location and GREAT staff!
Marco L. Parovi Italy, 17. veljače 2015.
great location

location, quite, price
7
great location in the heart of the hustle and bustle but very quite room. overall it is ok
Oleg O. Solo putnici Canada, 15. veljače 2015.
good hotel for money

location
8,3
Julie H. Parovi United States of America, 13. veljače 2015.
Oasis in Hanoi!

Service, shower, friendliness!
9,7
We had a great stay. The staff was lovely- everyone. We got hooked up with a great Halong Bay cruise and were able to leave our luggage in the hotel while we went. The tour folks booked an excellent overnight bus company and when the taxi could not get through traffic to pick us up the bellboy ran with us for 1/2 mile of rush hour traffic to get us to the bus. Highly recommend.
Jane D. Parovi Canada, 12. veljače 2015.
Location, location, location

Location. Front desk staff, room
8,3
We had a very nice stay for 5 nights. Our only peeve would be the breakfast. Limited fruit choices, yogurt not available every day. Breakfast staff very slow to notice and to refill coffee pot, jam dished, bread and butter when they were depleted. The breakfast is an area where there is rom for improvement. Also laundry is very slow. Our clothes were submitted before 9am but not returned until 9:30pm the same day.
Nichakarn O. Poslovni putnici Thailand, 11. veljače 2015.
good location

location , bathroom , friendly staff
6
Benjamin G. Solo putnici United States of America, 1. veljače 2015.
Adequate but I wouldn't rate it at 4 Stars

location, staff helpfulness, arranged transport from airport
6,3
The connection to the wifi was poor. Other than that, it was adequate in all respects.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - PredvorjeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3A06