Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Predvorje Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasa Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotela Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela
Područje Stara četvrt Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 573recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (573)
Razvrstati po:
Glen C. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
Hanoi legacy

Location staff communication
8,7
Very enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Julie B. Solo putnici United States of America, 25. srpnja 2015.
Last night in Vietnam splurge

Friendly and helpful staff, location, shower
8,7
I decided to splurge on our last night in Vietnam and paid a relatively lot of money for the junior executive suite. It wasn't worth 4x the money I had been paying. It was nice, but not that nice. Still had to pay for snacks and beverages that should have been included for the cost of the room. The breakfast buffet was nice, but not that impressive either.
Prijavi ovu recenziju
Evan S. Parovi United Kingdom, 19. srpnja 2015.
Best Location

staff, location, service
10
We loved our stay here. The room was very clean and very nice. It has a great location, the breakfast caters for wide taste with much variety. The staff are super attentive and helpful. Highly recommended!!
Prijavi ovu recenziju
Peter M. Solo putnici Australia, 17. srpnja 2015.
Great place

Breakfast great stay great and location great
9,7
Recommended excellent
Prijavi ovu recenziju
Jens R. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 16. srpnja 2015.
The hotel deliver what it promise.

Service, rooms and location
8
A little run down but nothing to complain about. Great service and situated in the hearth of the old quarter.
Prijavi ovu recenziju
Nichakarn O. Poslovni putnici Thailand, 15. srpnja 2015.
location is nice

location , friendly staff, big room
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sammathy L. Parovi Vietnam, 11. srpnja 2015.
Great accommodation with very friendly

Service, location, staff
10
Accommodation experience was great! Hotel facilities are at it's best. Hotel staff were very professional and room was of very good standard. Localtion was also great for lake and shopping area. I will surely recommend this to my friend.
Prijavi ovu recenziju
Anne V. Parovi Vietnam, 11. srpnja 2015.
Fantastic hotel, friendly staff

location, staff, service
10
There is really nothing I didn't like. If I had to find any negative it would only be that the breakfast selection was small however the hotel is a small boutique hotel so they are only catering for a small number of people and this is to be expected. I can't really fault this hotel at all. The staff were amazing and will help in anyway they can. The hotel was clean and well maintained. Location is very very awesome. We would definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Kevin V. Solo putnici Australia, 28. lipnja 2015.
perfect location, extremely helpful staff

location, room, staff
10
Located within walking distance to all tourist attractions. The staff went beyond what we expected. They organised our transport to and from the airport and transport from the airport to the hotel at our next location. Our room was upgraded and the meals at the Legacy Hangbac were better than most. Breakfast was the best we have had. Would definitely return.
Prijavi ovu recenziju
Lena G. Parovi Germany, 28. lipnja 2015.
Best Hotel in Vietnam

location, service, staff
10
Location close to the lake and its attractions. Safe location. Friendly people. Extremely helpful staff and management. Great value for money
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - PredvorjeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Balkon/terasaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Interijer hotelaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02