ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće
Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 9
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 154recenzija

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (154)
Razvrstati po:
Jesselle L. Poslovni putnici Philippines, 13. veljače 2015.
got a room upgrade for free

location, good customer service and the lovely upgrade
8,3
...got upgraded to deluxe room. Too bad we did not get a good view of the Hoan Kiem lake
Georgia W. Solo putnici Australia, 4. veljače 2015.
Fantastic hotel in Hanoi

Location, breakfast, staff
10
James S. Parovi United States of America, 12. siječnja 2015.
Friendliest Staff in Vietnam

Staff, location, price
9,7
Yong S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. siječnja 2015.
Superb Location

Location, Friendly n helpful staff
9,3
Location near the Ho Hoan Kiem lake and within walking distance from the street shopping belt and many eateries nearby. Friendly n helpful staff who always never fail to assist. Is noisy if your room facing the road but they provide ear plug on request.
Angela G. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 21. prosinca 2014.
Just book here !!

Excellent Hotel, Excellent staff and service, excellent food, Excellent location and clean. Awesome location!
10
I chose this Hotel based on other reviews. I was still a little anxious because it was our first time to Vietnam. However the staff emailed and responded to all my communication while I was still in NZ prior to coming. They helped me organise an airport pickup and a tour to Halong Bay. Knowing we were flying to this all booked made us more relaxed. They also booked our flights to Da Nang for us getting a good price! The previous reviews stated how helpful and friendly the staff were and this was more than true from our experience. This made our stay in Hanoi such an amazing experience. The staff gave us local knowledge of where would be suitable for us to eat and sights. They helped us with Taxis also so we get a good one! Thankyou to all the staff!!! You are all wonderful people and would like to Thankyou for making our first experience to Vietnam so amazing! Thanks Chef also.... The food was very nice! Can't go wrong with this one.
Khoh K. Grupe Malaysia, 1. prosinca 2014.
nice and comfortable hotel

helpful staff...
10
Khoh K. Grupe Malaysia, 1. prosinca 2014.
Nice hotel and comfortable place

helpful staff... good location... nice food
10
Michel R. Solo putnici United Kingdom, 1. prosinca 2014.
Best budget hotel in Ha Noi

Staff, cleanliness, location
6
Stayed there 5 years ago and was impressed. Now it even better. You feel like you are invited in your friend's home. Attention to details, smiles galore, they will go out of their way to make you enjoy your stay.. May is a gem, so are all the others Nothing bad to say and I defy anyone to contradict me. Thank you. I will be back
Lee C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. studenog 2014.
5 star hotel service for budget of 3 star hotel

1) Friendly staffs 2) Good Service 3) Room is big and clean
9,7
Receptionist are helpful, knowledgeable and welcome every guest will smile and warm greeting
Willem M. Parovi Netherlands, 11. studenog 2014.
good stay

decent hotel, friendly staff, good location
8
Good stay, the room itself in the freshly renovated blue inn hanoi was much better

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Old Centre Hotel HanoiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BifeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BifeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B02