Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Old Centre Hotel

19 Hang Hanh, distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcije Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće
Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotela Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 9
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 168recenzija

Vrijednost za novac:
9,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (168)
Razvrstati po:
Bonnie M. Parovi Australia, 7. srpnja 2015.
great hotel

the 3 best things are the helpful staff, the location and the comfort of the rooms
10
Great stay we were only meant to stay 2 nights but ended up staying 4 nights. Great staff very helpful and friendly. Very good location.
Lesley F. Parovi Australia, 29. lipnja 2015.
Enjoyable experience

service was outstanding, cleanliness and location
9,7
After a cancellation with our flight to Hanoi we missed the first night of our booking. Upon arrival the staff informed us that we were being upgraded at no charge. The hotel foyer had complementary juice, tea, coffee and snacks available 24 hours a day. The beds were comfortable, the family rooms had a small balcony and a window and the double rooms had a small balcony as well. The rooms were very clean and the location was great. This was the best hotel that we stayed at in the $20-$30 price range in our 3 weeks in Vietnam.
Chia C. Parovi Taiwan, 20. lipnja 2015.
Nice environment and service

Comfortable environment, good service, and economy price
8
The service is so good, and it's so convenient to get restaurant and shopping mall around there.
Jose M. Parovi United States of America, 7. lipnja 2015.
Stay here!

Location. Staff. Cleanliness.
10
Amazing! No complaints. Look no further than the Hanoi Old Centre Hotel.
Nicole C. Parovi Australia, 3. lipnja 2015.
Great hotel

Staff, location & comfort
9,3
Really helpful staff always willing to give information. We booked the cruise of Halong Bay through this hotel and it was perfect Great location near the lake Nice breakfast too with drinks & snacks provided throughout the day
Lori U. Grupe United States of America, 1. svibnja 2015.
Lovely, yet inexpensive gem of a place

Staff, cleanliness, location
9,7
I was traveling with 2 friends. We stayed in a family room. Very clean, and the staff were ALL wonderful!
Jesselle L. Poslovni putnici Philippines, 13. veljače 2015.
got a room upgrade for free

location, good customer service and the lovely upgrade
8,3
...got upgraded to deluxe room. Too bad we did not get a good view of the Hoan Kiem lake
Georgia W. Solo putnici Australia, 4. veljače 2015.
Fantastic hotel in Hanoi

Location, breakfast, staff
10
James S. Parovi United States of America, 12. siječnja 2015.
Friendliest Staff in Vietnam

Staff, location, price
9,7
Yong S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. siječnja 2015.
Superb Location

Location, Friendly n helpful staff
9,3
Location near the Ho Hoan Kiem lake and within walking distance from the street shopping belt and many eateries nearby. Friendly n helpful staff who always never fail to assist. Is noisy if your room facing the road but they provide ear plug on request.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Old Centre Hotel HanoiHanoi Old Centre Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Obližnje atrakcijeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Eksterijer hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BifeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - BifeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Old Centre Hotel Hanoi - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04