ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Pearl Hotel

Number 6, Bao Khanh Lane, Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Kupaonica Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Kupaonica Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Spa centar
Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Dvorana za fitness Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Pearl Hotel Hanoi - Ulaz
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 70
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 281recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (281)
Razvrstati po:
Jens O. Parovi Netherlands, 29. rujna 2014.
Pho Bo

The Pho Bo was really good and the location is very convenient.
5,7
The stay was quite good due to the location and the kind staff. Opposite the hotel is a nice jazz cafe with good service. The Pho Bo is one of the best we had so far, but other than the above the hotel was a bit out-dated and had a hard mattress.
Serene G. Parovi Singapore, 24. rujna 2014.
Great location, value for money.

Service was excellent, rooms were modern and comfortable, central location
10
Decided to book Hanoi Pearl hotel after reading lots of reviews and true to its reputation, we find the hotel room really comfortable and clean. Room is compact, cosy and modern. Breakfast was a lovely spread, and the service staffs were attentive and polite. Highly recommended!
Simon W. Poslovni putnici Malaysia, 20. rujna 2014.
Average

Staff hospitality
8,7
Good
Hanspeter A. Solo putnici Switzerland, 13. rujna 2014.
amazing Hotel, in an amazing location with amazing

location, staff, room
9,7
it was pleasant from beginning to end. extremly helpful and professional staff, 5 start location and service!
David R. Parovi United Kingdom, 12. rujna 2014.
6 nights in Hanoi

1, Great location 2, Great room 3, Nice pleasant staff
10
We had a great stay at the Hanoi Pearl Hotel and would reccommend this hotel to anyone as it was excellent value and has great staff. The location is ideal for visiting the many attactions of Hanoi.
Fifi T. Obitelji sa malom djecom Australia, 11. rujna 2014.
Good value

Location, good breakfast variety
7,7
Pillow were hard, lift we're slow and hot, other than those, we were happy with the hotel
Heather K. Parovi Australia, 6. rujna 2014.
Not as good as I expected

Good location helpful staff clean and tidy
6
Heather K. Parovi Australia, 4. rujna 2014.
Just ok

Staff,quiet even though centrally located,comfortable bed
7
This hotel is in a great location near the lake and within walking distance to shopping.The room was comfortable but the finishes in the room especially the bathroom were poor.the view to the painted brick wall??????we went to breakfast the first morning had tepid tea and coffee and a very limited choice of breakfast food it was more like a dinner buffet,we have had breakfasts in previous hotels this did not compere.We actually ended up going local and buying breakfast. The staff were lovely and very attentive no complaints.on our return visit we were upgraded to a room with a view this was better
Meijuan C. Poslovni putnici Singapore, 3. rujna 2014.
Good

good,clean, nice
6
thanks
Chua J. Poslovni putnici Singapore, 29. kolovoza 2014.
good location but ..

only clean and thats it
5,3
Tiolet flushing dont works , breakfast very limited

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Pearl Hotel HanoiHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Pearl Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Pearl Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Pearl Hotel Hanoi - Spa centarHanoi Pearl Hotel Hanoi - Dvorana za fitnessHanoi Pearl Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Pearl Hotel Hanoi - RestoranHanoi Pearl Hotel Hanoi - RestoranHanoi Pearl Hotel Hanoi - Ulaz


AS-AGWEB-3A05