ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Mjesto: Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 139recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (139)
Aung M. Grupe Myanmar, 6. travnja 2014.
Sightingseeing, Shopping, centrally located

Sightingseeing, Shopping, centrally located
7,3
Nice Hotel
Audrey P. Grupe Singapore, 6. travnja 2014.
nice room, good location

room, location, value for money
10
its great. nice room, good location and value for money. everyone should stay there.
Archimedes Q. Grupe Philippines, 6. travnja 2014.
Cheap and good

privacy, accessibility & free wifi
6,7
the location is just right, near to night market, spa, stores and restaurant
Torben M. Obitelji sa malom djecom Denmark, 31. ožujka 2014.
Nice stay at a hotel with super location

Location, price, room quality
7,7
Our stay at Hanoi Romance was generally good. Only downside was that they forgot the pick up from the airport, which we had ordered by Email some weeks in advance. Anyway, as we were coming for a 2nd time we knew the location of the hotel so we just jumped into a taxi so no big deal. If we visit Hanoi again, we will be staying at this hotel.
Clinton W. Parovi Australia, 23. ožujka 2014.
Terrible, very disorganized

Location location location
4,3
Tohru B. Poslovni putnici Japan, 21. ožujka 2014.
Valuable Hotel for just sleeping.

Central location, Car arrangement to airport, kind staffs
6
It was just to sleep. The room is not large and equipments are minimum standard but it is valuable cost just to sleep.
Ting S. Grupe Malaysia, 19. ožujka 2014.
I like the big size of double beds

Good breakfast, Big double bed size, and nice staff
8
Erni N. Grupe Singapore, 15. ožujka 2014.
It was a lovely stay.

Good location; clean hotel; friendly staff
8
It was a pleasant stay. The hotel staff was helpful.
Nita H. Parovi United States of America, 11. ožujka 2014.
Beautiful hotel, great staff

Cleanliness, quiet rooms, modern design
9,7
I loved this hotel, the rooms were spotless and beautiful, the staff friendly, cheerful and helpful. Despite being in the heart of Old Quarter, this was the one of the quietest hotel rooms I have had throughout my travels around the world. The design and look we're clean and modern and the price was low for the high quality of the hotel. Tom, the manager was exceptional, always making sure everyone was satisfied. The room did have a window but that did not distract from the experience. The location is exceptional, close to walking, restaurants and attractions. Stay here, you will not be disappointed.
Frankie B. Parovi Singapore, 6. ožujka 2014.
Pleasant and clean.

Very good location, clean room, value for money.vert
7,3
Very good., the front office were very friendly and pleasant. The breakfast is not too bad for the money you pay. The room is neat, tidy and clean. Good size bed with prestable TV set and good programes. The hotel is well located and easy access to all location. Highly recommend this hotel, no regrets .

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02