ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 10000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Romance Hotel Hanoi - Recepcija Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Interijer hotela Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Bife Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Bife Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 202recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (202)
Razvrstati po:
Ong K. Poslovni putnici Malaysia, 18. studenog 2014.
Good Service

Good Service, Great Location & Clean Room
6,3
Karen S. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. listopada 2014.
Good location, rooms clean but basic

Location
6
Stayed at hotel for 2 nights with 2 children, rooms modern but small. Breakfast was terrible.
Somphathay S. Solo putnici Laos, 17. rujna 2014.
Just ok

dont like the locaiton... very small road and very cheap
5,7
Lewis B. Parovi France, 7. rujna 2014.
Best Location, location, location

It was a very quiet street,The reception staff are fantastic,Can't beat the location.
10
This was a great base for seeing Hanoi and getting a feel for the city.Close enough to reach everywhere by foot, and yet in a quiet spot away from the hussle and bussle.we booked a deluxe room that was really spacious and comfortable.We would definitely recommend.
Trung N. Grupe Vietnam, 4. kolovoza 2014.
The hotel rate

clean , new and in the central of city
6,7
The hotel is nice and new style ......But it is not a three starts hotel . I did not any starts in that hotel and the car could not get in the hotel .So everybody have to take there luggage from the main street walk to the hotel . I book it for my friends he has given me a complain :"are you cheating me ? is this a 3 starts hotel ?"
Judy C. Parovi Australia, 2. kolovoza 2014.
hanoi

elevator staff friendly
8,3
this hotel was friendly had problems at this hotel clean friendly staff
Natalie S. Parovi United Kingdom, 22. srpnja 2014.
Welcome drink was water, breakfast very poor,

Location only
3,3
This hotel was a little disappointing. Does not warrant a Fantastic Staff need to work on hygiene issues like many of the hotels I stayed in, not good seeing staff coughing all over the food you are about to eat! Room needed a good lick of paint Bed was however comfortable :)
Jenny S. Parovi United Kingdom, 19. srpnja 2014.
Book with confidence

The location close to all the attractions of the old quarter but in a quiet side street. The readiness to help of the staff with onwards planning and the ability to leave luggage..
9
Shane M. Parovi Australia, 3. srpnja 2014.
big spacious room that was very comfortable

comfortable, affordable, friendly
9
A really good stay at this hotel. Breakfast had variety, Daniel the concierge was most informative and attentive - a real asset to the hotel. Lots of little places to eat around here, easy to walk around and enjoy Hanoi's shopping and sights.
Then P. Grupe Malaysia, 12. lipnja 2014.
Good stay

Cleanliness, Strategic Location & Good breakfast
8
Overall good. Only my other room mate burned the socket when they tried to plug in. Supposedly this is not the guest fault but the reception asked for a fine of few dollars of it. It is not about the money problem but reception shouldn't put the responsible to the guest. The socket might being used for ages and it is not new. We had an early flight on 6am and they tried to cook the breakfast for us. That is a very good treat and thank you to all of them.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - RecepcijaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Interijer hotelaHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Romance Hotel Hanoi - Kupaonica


AS-AGWEB-3A02