Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 10000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 437recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (437)
Razvrstati po:
Rittirong K. Poslovni putnici Thailand, 23. svibnja 2016.
Good Location , Good Staff
5,7
Value of money, Good Location , Good Staff.
Susan S. Obitelji sa malom djecom Australia, 19. svibnja 2016.
Not bad for location
4,7
Good location close to the lake, friendly staffs, clean rooms except our fridge did not work.
Matt A. Parovi Australia, 8. svibnja 2016.
Clean rooms and friendly helpful staff
6,7
This hotel is slap bang in the middle of the Hanoi Old Town. Like all hotels most rooms have no windows except for the premium front suites, however the Romance Hotel cleverly puts a false window with bamboo bushes behind them in each room giving the illusion of a window. Plus rooms are a good size. Special mention goes to the very helpful Sally, who can get cheap train tickets and tours - it's worth comparing the prices before booking yourself. Breakfast is hit and miss. Most western food is catered for apart from cereal though. All in all, for the price, this hotel is a bargain and great value.
Yuanhui H. Solo putnici Taiwan, 28. travnja 2016.
Perfect location & staff
6,3
The location is perfect and easy to eat in old quarter. Friendly and helpful staffs My first choice of hotel to stay in hn
Shirley J. Grupe Singapore, 6. travnja 2016.
Great location in Old Quarter and very friendly st
6,7
The hotel initiated an email to me via Agoda to ask for my flight details. Very thoughtful of them to take this initiative. Staff are very friendly and greeted us whenever they see us. Room is clean and tidy with everything we need for a short stay at Hanoi.
Arthur S. Parovi Australia, 6. ožujka 2016.
Great Location

Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
8,3
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Won S. Solo putnici South Korea, 21. veljače 2016.
1. Kindly Staff

KIND, CLEAN, POSITION
2,7
Stephen O. Parovi Ireland, 17. veljače 2016.
Good hotel fo rprice

Location, staff, value for money
7,7
Staff were very helpful and gave us a lot of useful information when was checking in. The hotel location in the old town makes it very easy to get around, but the old town is extremely busy so can be a bit noisy sometimes early in the morning
Linh T. Grupe Vietnam, 14. veljače 2016.
Good
5
Good
Waris C. Solo putnici Thailand, 7. veljače 2016.
Location, Clean room
5,7
Location is close to shopping and night life area. Breakfast is ok. Room is comfortable for 1 person.
1 od 1 recenzija
Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06