Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 10000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Apartman Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Bife Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće
Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje
Područje Stara četvrt Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 334recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (334)
Razvrstati po:
Shane K. Solo putnici Australia, 25. lipnja 2015.
Great place.

Staff, value,Location
7,3
Always a great stay and the staff are excellent.
Neil M. Grupe United Kingdom, 23. lipnja 2015.
Friendly Boutique Hotel

Friendliness and helpfulness of staff, location, value
9,7
Seo P. Parovi Singapore, 10. lipnja 2015.
0n day 1 I was upgraded to suite room.

Near tourist attraction
7,7
Great
Francesca F. Parovi Italy, 3. lipnja 2015.
really good hotel

amazing staff, good location, clean and nice room, good breakfast
9
Lynn H. Obitelji sa malom djecom Myanmar, 29. svibnja 2015.
Friendly staff and location near Hom Kiem Lake.

So closed to Hanoi Famous Hom Kiem Lake.
8
Marcia C. Parovi Australia, 23. svibnja 2015.
Awesome accommodationi

localty, clean, friendly staff
10
Love our stay at Hanoi Romance...this is the only accommodation we stay at when we are in Hanoi...recommend to any traveller
Taimany S. Obitelji sa odraslom djecom Laos, 17. svibnja 2015.
Close minded. I woder if people book room and req

Location, price ok if staff not cheat
5,3
Stressed that when check out they will charts me more
Benjamin B. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
one of the best 3 stars we stayed

clean, good location, best service.
10
We enjoyed our stay at this hotel. Staff service was excellent with Lyn making every effort to assist us in every aspect of our travel in Hanoi. Hotel is clean and right in the old quarter where most of the action occur. My only suggestion is for the food to be labelled as to it's purpose. I took some fish and one of staff rudely told me, it's for soup. I may have taken some pieces in excess of what is needed for soup but How do I know when I am not familiar with Vietnamese breakfast?
Phung D. Poslovni putnici Vietnam, 15. svibnja 2015.
My second stay, still love it

Extremely friendly staff, good breakfast and clean
10
Always enjoyed staying there, warm atmosphere, helpful and friendly staff. Good selection for breakfast. I love it
Daniel F. Solo putnici Spain, 3. svibnja 2015.
Nice spot in the heart of the beer street

location, price, clean
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - ApartmanHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03