Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 10000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Apartman Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Bife Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće
Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje
Područje Stara četvrt Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 336recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (336)
Razvrstati po:
Daniel K. Solo putnici United Kingdom, 3. srpnja 2015.
Stay in Hanoi

Location, the staff performance and comfort of the room
9,3
My flight to Hanoi was delayed and I arrived near midnight and the staff were there to greet me and offer me some local food that they had bought for free. The staff were extremely helpful throughout my stay, the room was comfortable which was helpful as it was over 40c during my stay and I needed somewhere I could escape the heat.
Kok L. Solo putnici Malaysia, 30. lipnja 2015.
Strategic Location

locates right in the middle of the most happening places at Old Quarter. Nice scenery of Hoan Kiem lake. Many foods just around the corner
6,7
Thr aircon will take a while to bet the hot summer day. Overall it is quite a good choice in terms of location
Johnny C. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
Nice hotel with friendly staff

Location, cleanliness, staff
9,3
Friendly, helpful receptionists especially Lyn and Anna. Breakfasts were simple yet delicious, consisting mostly Vietnamese dishes such as fired spring rolls, fried rice, pomelo and mango salads, pho, etc. Thuy who serves breakfast was very friendly and helpful, readily making noodle soup and omelets for us when requested. So are the bellhops. Location is good as it is just minutes from Hoai Kiem Lake. One can stroll around the whole lake in about an hour. Traffic in Hanoi is horrendous, with motorcycles coming at you from all directions! Cross with care.
Shane K. Solo putnici Australia, 25. lipnja 2015.
Great place.

Staff, value,Location
7,3
Always a great stay and the staff are excellent.
Neil M. Grupe United Kingdom, 23. lipnja 2015.
Friendly Boutique Hotel

Friendliness and helpfulness of staff, location, value
9,7
Seo P. Parovi Singapore, 10. lipnja 2015.
0n day 1 I was upgraded to suite room.

Near tourist attraction
7,7
Great
Francesca F. Parovi Italy, 3. lipnja 2015.
really good hotel

amazing staff, good location, clean and nice room, good breakfast
9
Lynn H. Obitelji sa malom djecom Myanmar, 29. svibnja 2015.
Friendly staff and location near Hom Kiem Lake.

So closed to Hanoi Famous Hom Kiem Lake.
8
Marcia C. Parovi Australia, 23. svibnja 2015.
Awesome accommodationi

localty, clean, friendly staff
10
Love our stay at Hanoi Romance...this is the only accommodation we stay at when we are in Hanoi...recommend to any traveller
Taimany S. Obitelji sa odraslom djecom Laos, 17. svibnja 2015.
Close minded. I woder if people book room and req

Location, price ok if staff not cheat
5,3
Stressed that when check out they will charts me more

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - ApartmanHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A07