Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 10000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 432recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (432)
Razvrstati po:
Yuanhui H. Solo putnici Taiwan, 28. travnja 2016.
Perfect location & staff
6,3
The location is perfect and easy to eat in old quarter. Friendly and helpful staffs My first choice of hotel to stay in hn
Prijavi ovu recenziju
Shirley J. Grupe Singapore, 6. travnja 2016.
Great location in Old Quarter and very friendly st
6,7
The hotel initiated an email to me via Agoda to ask for my flight details. Very thoughtful of them to take this initiative. Staff are very friendly and greeted us whenever they see us. Room is clean and tidy with everything we need for a short stay at Hanoi.
Prijavi ovu recenziju
Arthur S. Parovi Australia, 6. ožujka 2016.
Great Location

Room was clean & tidy. The location is walking distance to main attractions. Close to shopping streets and restaurants.
8,3
Enjoyed our stay. Nice value for money hotel.
Prijavi ovu recenziju
Won S. Solo putnici South Korea, 21. veljače 2016.
1. Kindly Staff

KIND, CLEAN, POSITION
2,7
Prijavi ovu recenziju
Stephen O. Parovi Ireland, 17. veljače 2016.
Good hotel fo rprice

Location, staff, value for money
7,7
Staff were very helpful and gave us a lot of useful information when was checking in. The hotel location in the old town makes it very easy to get around, but the old town is extremely busy so can be a bit noisy sometimes early in the morning
Prijavi ovu recenziju
Linh T. Grupe Vietnam, 14. veljače 2016.
Good
5
Good
Prijavi ovu recenziju
Waris C. Solo putnici Thailand, 7. veljače 2016.
Location, Clean room
5,7
Location is close to shopping and night life area. Breakfast is ok. Room is comfortable for 1 person.
Prijavi ovu recenziju
Kah Y. Solo putnici Malaysia, 7. veljače 2016.
New hotel and clean hotel.

New. Lift. Clean
7,7
Had a wonderful stay here. The hotel is rather new. Lift available. Adequate breakfast. Good room size. appreciate the windows facing the ventilation shafts as they try their best to provide this being in the old quarters where the houses are usually long with limited window space. Clean bathroom and house keeping do come in daily for replenishing stuffs in the room. Location in the heart of old quarters.
Prijavi ovu recenziju
Calum D. Solo putnici Australia, 28. siječnja 2016.
Perfect
6,7
Fantastic little boutique hotel. Lovely staff...great central location in quiet street...modern clean rooms. Everything was perfect! This place is above all in its league and I will definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Jason F. Poslovni putnici United States of America, 11. siječnja 2016.
Best staff in Viet Nam

The staff, the breakfast, the location
9,3
Bellman went way above and beyond to retrieve my iPhone that accidentally fell down 4 floors into an air conditioning passageway. Breakfast was good, location is excellent. Only weak point was the bed was a bit hard. But at this price point and comparing to many other local hotels, the Hanoi Romance is a winner!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03