Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Romance Hotel

19 Trung Yen Lane, Dinh Liet Str, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam 10000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Apartman Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Bife Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće
Hanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i piće Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Restoran Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje
Područje Stara četvrt Broj soba: 36
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 344recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (344)
Razvrstati po:
Phuoc K. Parovi Vietnam, 22. srpnja 2015.
Good location

Location, clean, equipments
7,7
The hotel is located at the center of Hanoi, easily walk to the center, there are many lical restaurants, shop bear by. The room is clean, good size for a city hotel in old quater, friendly staff, good wifi. Breakfast is quite good. Room rate is reasonable.
Prijavi ovu recenziju
Thomas P. Parovi United Kingdom, 14. srpnja 2015.
Excellent

Staff, location, new hotel
10
Staff very friendly, location right in the heart of old town.
Prijavi ovu recenziju
Hannah M. Grupe United States of America, 8. srpnja 2015.
Highly Recommended Hotel

The cleanliness of the rooms, the helpfulness of the staff, and the location
8
Hanoi Romance hotel is a hotel that I would go back to if I returned to Hanoi. It is affordable, clean, and the staff are very friendly. They have a big buffet breakfast and the beds are large and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Thomas P. Parovi United Kingdom, 7. srpnja 2015.
Great hotel

Location staff good size rooms
10
Staff very friendly, great location right in the heart of the old town.
Prijavi ovu recenziju
Tarida R. Solo putnici Thailand, 5. srpnja 2015.
good hotel

good room clean hotel good staff
7,7
fantastic
Prijavi ovu recenziju
Daniel K. Solo putnici United Kingdom, 3. srpnja 2015.
Stay in Hanoi

Location, the staff performance and comfort of the room
9,3
My flight to Hanoi was delayed and I arrived near midnight and the staff were there to greet me and offer me some local food that they had bought for free. The staff were extremely helpful throughout my stay, the room was comfortable which was helpful as it was over 40c during my stay and I needed somewhere I could escape the heat.
Prijavi ovu recenziju
Kok L. Solo putnici Malaysia, 30. lipnja 2015.
Strategic Location

locates right in the middle of the most happening places at Old Quarter. Nice scenery of Hoan Kiem lake. Many foods just around the corner
6,7
Thr aircon will take a while to bet the hot summer day. Overall it is quite a good choice in terms of location
Prijavi ovu recenziju
Johnny C. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
Nice hotel with friendly staff

Location, cleanliness, staff
9,3
Friendly, helpful receptionists especially Lyn and Anna. Breakfasts were simple yet delicious, consisting mostly Vietnamese dishes such as fired spring rolls, fried rice, pomelo and mango salads, pho, etc. Thuy who serves breakfast was very friendly and helpful, readily making noodle soup and omelets for us when requested. So are the bellhops. Location is good as it is just minutes from Hoai Kiem Lake. One can stroll around the whole lake in about an hour. Traffic in Hanoi is horrendous, with motorcycles coming at you from all directions! Cross with care.
Prijavi ovu recenziju
Shane K. Solo putnici Australia, 25. lipnja 2015.
Great place.

Staff, value,Location
7,3
Always a great stay and the staff are excellent.
Prijavi ovu recenziju
Neil M. Grupe United Kingdom, 23. lipnja 2015.
Friendly Boutique Hotel

Friendliness and helpfulness of staff, location, value
9,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Romance Hotel HanoiHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - ApartmanHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - BifeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - Hrana i pićeHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - RestoranHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Romance Hotel Hanoi - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02