Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Kupaonica Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 38
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 721recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (721)
Razvrstati po:
Wipawee T. Parovi Thailand, 11. travnja 2015.
Great Hotel

location,staff,room
10
I enjoyed my stay here very much.very good and clean room and good location,close to the lake and night market.friendly staffs made me feel like home away from home.will come back here in near future
Margaret E. Parovi Australia, 4. travnja 2015.
good location

location , staff
8
Good
Hoang L. Parovi Vietnam, 14. ožujka 2015.
Nomarl

high price
6
Pandit V. Solo putnici Australia, 8. veljače 2015.
Great

Location, Staff, Room
8
Amazing!
Kraisorn S. Grupe Thailand, 4. veljače 2015.
Good location ..... in city center ...

location, big room , flexible check in time.
8,7
Staff is OK ... very flexible check in time ... I did arrived by 05 in the morning. Room is available ... so they allow us to check in.
Gary R. Solo putnici United States of America, 2. veljače 2015.
great find in the middle of it all

great room, fine breakfast, good location
9,3
Had a great time. WiFi? Check. Breakfast? Check. Price? Double check.
Jose L. Parovi United States of America, 30. siječnja 2015.
Great hotel in strategic areac

Comfortable, quiet and in a great location
10
Excellent stay. The staff was very attentive and always helpful. The room was clean and comfortable. The bed provided a good night sleep. The breakfast was very tasty, but be patient because there might be a line to enter the restaurant. They only have 4 tables. Many attractions and markets are in walking distance. For example, the Opera House and the National Museum are a 10 minute walk away. Would not hesitate to stay on this hotel again or to recommend it to any of my friends. Hope to stay there again on our next trip.
Kim W. Grupe Singapore, 27. siječnja 2015.
Awesome.

Good location, Cheap, Relaxed.
8,3
It is a great hotel where Hoan Kiem Lake is just nearby. Not exactly a bad hotel, but it's comfortable, and a Laptop is inside for your usage. It's really good. Recommended! :)
Steve P. Solo putnici United Kingdom, 6. siječnja 2015.
Travelling Vietnam

Location & breakfast
7,7
Hotel very central but had building works next door starting at 7am and finishing at 6pm. Not the best wake up call being woken up by a numatic drill...and our booking was for a quiet room!
Kok C. Parovi Singapore, 2. siječnja 2015.
Good Location

Good location, Clean room, Big Room
8,7
The staffs are friendly, room is big and clean. Very good location, near the shopping district and famous lake. Highly recommendable.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Royal View Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Royal View Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C01