Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Predvorje Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Kupaonica Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje distrikt Hoan Kiem Broj soba: 38
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 727recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (727)
Razvrstati po:
Somkiat W. Parovi Thailand, 26. srpnja 2015.
Good Hotel

Location and cleanness are very good.
9
Good hotel with good staff performance
Prijavi ovu recenziju
Somkiat W. Parovi Thailand, 19. srpnja 2015.
smoking smell go inside the room

location and clean
9,3
the ventilation system is not good enough so the smoking smell can go inside the room, make me and wife feel uncomfortable.
Prijavi ovu recenziju
Herbert V. Obitelji sa odraslom djecom Netherlands, 18. srpnja 2015.
Soft beds! Great location. Very friendly staff.

Soft beds! Most other hotels in this price range offer hard beds, this hotel has soft beds! NeXT to great location and friendly staff. Basic hygiene above average Vietnamese standards.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Spiro G. Grupe Australia, 10. srpnja 2015.
Great spot!

location, staff,
8,3
Looks like a family run hotel with nice staff. Location is great. They gave us a late check out. Breakfast wasn't anything special and some taxis couldn't find it - take a map with you to show them where it is. I would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Wipawee T. Parovi Thailand, 11. travnja 2015.
Great Hotel

location,staff,room
10
I enjoyed my stay here very much.very good and clean room and good location,close to the lake and night market.friendly staffs made me feel like home away from home.will come back here in near future
Prijavi ovu recenziju
Margaret E. Parovi Australia, 4. travnja 2015.
good location

location , staff
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Hoang L. Parovi Vietnam, 14. ožujka 2015.
Nomarl

high price
6
Prijavi ovu recenziju
Pandit V. Solo putnici Australia, 8. veljače 2015.
Great

Location, Staff, Room
8
Amazing!
Prijavi ovu recenziju
Kraisorn S. Grupe Thailand, 4. veljače 2015.
Good location ..... in city center ...

location, big room , flexible check in time.
8,7
Staff is OK ... very flexible check in time ... I did arrived by 05 in the morning. Room is available ... so they allow us to check in.
Prijavi ovu recenziju
Gary R. Solo putnici United States of America, 2. veljače 2015.
great find in the middle of it all

great room, fine breakfast, good location
9,3
Had a great time. WiFi? Check. Breakfast? Check. Price? Double check.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Royal View Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Royal View Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03