Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., distrikt Hoan Kiem , Hanoi, Vijetnam

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 767recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (767)
Razvrstati po:
Tung T. Poslovni putnici Vietnam, 18. svibnja 2016.
Ok
6,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Wai Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 1. travnja 2016.
Low rate and quite good
5,7
Excellent for such a low rate.
Prijavi ovu recenziju
Yogeswaren G. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2016.
Pleasant Stay

Hospitality, Friendly and Helpful Staff, Sincereity
7
Everything is good. The only comment is the price is high.
Prijavi ovu recenziju
Wihelmina W. Grupe Indonesia, 26. veljače 2016.
good

clean, friendly hotel staff and comfortable.
8,7
Happy and enjoy of full activity......
Prijavi ovu recenziju
Wihelmina W. Grupe Indonesia, 26. veljače 2016.
good

clean, friendly hotel staff and comfortable.
8,7
Happy and enjoy of full activity......
Prijavi ovu recenziju
Tan Y. Parovi Malaysia, 24. veljače 2016.
Good Location,Nice,Friendly staffs
6
This is the second time we stayed here,The Staffs still remembered us when we arrive,welcomed us with tea and coffee,made us feel like home away from home.The room was nice,clean and no window cause we booked superior room,next time will try deluxe or junior suite room.Will recommend this lovely hotel to my friends surely.
Prijavi ovu recenziju
Natthapat L. Solo putnici Thailand, 18. siječnja 2016.
Wonderful trip

Staff, room & location
6,3
Prijavi ovu recenziju
Lee H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. siječnja 2016.
Can be better

location, convenience, room size
5
The staff able to address me by my name, I am impressed. The room is near the lift, so it is very noise for me and I was not able to sleep well. The breakfast starts at 6.30am where my tour guide needs to fetch me to sapa at 6.30am. I was taking my breakfast in a rush. The coffee was not ready. The staff who slept in the sofa still not packed yet. The staff were not friendly when my tour guide talked to him. They need to smile more.
Prijavi ovu recenziju
Felicia C. Grupe Singapore, 20. prosinca 2015.
Good Location

Clean, Comfort, Nice
7,7
I was being upgraded to Royal View Room, room very spacious with living hall and balcony. Breakfast provided with few choices in buffet style. Location is right at Old Quarter area, a lot shops located around hotel area.
Prijavi ovu recenziju
Felicia C. Grupe Singapore, 20. prosinca 2015.
Old Quarter Area

Good, convenient and easy access
7,7
The location is good with shops, eatery, mini-mart around, right at Old Quarter area. There is lift access to every floor, no worry of carry big luggage. Breakfast with few choices provided, by buffet style.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Royal View Hotel Hanoi - PredvorjeHanoi Royal View Hotel Hanoi - KupaonicaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03