ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Royal View Hotel

No 07 Hang Dau Str., Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Bife Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Hanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba
Područje Hoan Kiem Okrug - Hoan Kiem Jezero Broj soba: 38
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 668recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (668)
Razvrstati po:
Tion K. Grupe Malaysia, 20. rujna 2014.
Comfortable

Friendly, comfortable and nice location
8
Tion K. Grupe Malaysia, 17. rujna 2014.
It's Good

The receptionist is friendly, the room is very comfortable, the location of the hotel is strategik
8
Somkiat W. Poslovni putnici Thailand, 1. rujna 2014.
Clean and good in location

Clean location and service
8,7
Good
Dian P. Parovi Indonesia, 17. kolovoza 2014.
Perfect location and spacious room

Location, room, staff
9,3
It was nice to stay in this hotel with a perfect location just in the center of the Old Quarter. Surround of the hotel are local markets, Hoan Kiem Lake, street foods, etc. The room is very spacious and clean as well. Staffs are very welcomed to us too.
Dariusz B. Solo putnici Australia, 11. kolovoza 2014.
Good allocation

Allocation, service and cleanness
10
It was a very peacefull.
Linda B. Parovi Australia, 6. kolovoza 2014.
No Recommend

Staff, location and that's all
4,3
Location for this hotel is very good and the staff was so friendly and helpful. However, the hotel was old, dated and needing renovating quickly. Our room was dark, bad smelt and very tired. The water leaking in the bath-room. Bed sheet not clean... nothing good. Breakfast was free but very standard and cold... No recommend this hotel.
Joo L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. srpnja 2014.
good

convenience, staff polite, value of money
6,7
happy and satisfy
Wipawee T. Parovi Thailand, 20. srpnja 2014.
great location,friendlt staff and clean hotel

staffs,room and service
10
I had a great stay at this hotel,the room was nice,clean and spacious,I booked the superior room and was upgraded to deluxe room.nice touch.all staffs here were so friendly and helpful from the bellman to manager,they welcomed me with smile whenever I came back from outside,they guided me where to go and what to do in hanoi and around. Also good location,2 minutes walk to Hoan Kiem Lake,Ngoc Son Temple...
Amanda C. Poslovni putnici Australia, 20. srpnja 2014.
Great Service

location,room and staff
10
good hotel to compare with the price we paid,great service.we paid about 35$ for the room and we enjoyed our stay here very much.nice staffs,delicious breakfast,clean room.the location is in the middle of old quarter,very easy to access to all beautiful places.highly recommend this lovely hotel
Kinya O. Solo putnici Japan, 14. srpnja 2014.
Terrible pick up service

Free upgrade
5
I waited 40 minutes for my pick up at the airport and nobody came. Therefore I had to get a taxi myself and paid the foreigner price. What an awesome experience!! I totally recommend this hotel for for those who request the pick up service!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Royal View Hotel HanoiHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - BifeHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Royal View Hotel Hanoi - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02