Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba
Područje Stara četvrt Broj soba: 25
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 576recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (576)
Razvrstati po:
Shofiq A. Solo putnici United Kingdom, 7. lipnja 2015.
Good location but not the cleanest

Location
6,7
First room was missing a blind so the light from the wall way kept me up. Next room was better but overall the hotel wasn't very clean. It's seen better days. It's ok if you want to party in Hanoi and just crash out.
Valerie C. Grupe Malaysia, 1. lipnja 2015.
NIce clean hotel

Location, hospitality and cleanliness
9
Great. A little bit of confusion with the name at first. Instead of Hanoi Serenity Hotel 2, it was Rising Dragon Hotel. Very helpful staff and warm welcoming. Very happy with the services.
Wong W. Solo putnici Hong Kong, 24. svibnja 2015.
Nice stay

Clean ,nice staff breakfast waiter is sad face
7,3
Prince is cheap good for stay a short time , the hotel no much taxi driver can found ! The reception is very nice , restaurant breakfast ok, but the waiter so sad face !will stay again. 😀😊
Tri H. Poslovni putnici Vietnam, 23. svibnja 2015.
good staff, clean

location, room design, facilities
7,3
Tạm
Joanna L. Grupe Canada, 17. svibnja 2015.
Overall good hotel and location

vietnamese breakfast, fast wifi, helpful reception desk
8,7
The Staff was helpful and accommodating. Their english was pretty good compared to other hotels we stayed in Vietnam. Breakfast is provided but I recommend you get the Vietnam noodle breakfast because their western breakfast is not that great (burnt egg and stale ham).
Kerry N. Parovi United Kingdom, 16. svibnja 2015.
fantastic

staff, hotel condition, cost
10
We had two stays a week apart and both times was fantastic, the team are so friendly and helpful and always go beyond expectations. A real treat.
Kirsten P. Parovi Canada, 16. svibnja 2015.
Great Service

great service, good breakfast, location
8,7
Amazing service super friendly and helpful!
Jiaxin T. Solo putnici Singapore, 14. svibnja 2015.
Value for money but staff were not very friendly

Nice breakfast, Comfortable rooms, Good housekeeping
7,7
I was a solo traveler and stayed 2 nights at this hotel. The room was clean and comfortable and Housekeeping would come in and tidy up the place. The staff at the hotel were polite but not very friendly. They seemed curt and cold once they realised you are not going to sign up any of their tour packages or services.
Maria R. Parovi Philippines, 30. ožujka 2015.
a hidden gem in Hanoi

the breakfast, the great service and location
8,3
The room had all the basic needs, quite simple. Value for money. I really did enjoy the breakfast but what I love about this hotel is the service. Even if we arrived at around 1 am, their front desk manager/officer still accommodated us. He made sure we settled in comfortably. During check-out, since we were trying to catch the bus to Halong Bay, they called the tour office for us. I like the location, quite accessible to the restos, cafes and other tourist spots in the Old Quarters. :)
Elodie J. Parovi France, 29. ožujka 2015.
Very pleasant stay !

Room clean and comfortable, nice staff, good value for money
9,7
We stayed 3 nights at the Hanoi Serenity hotel and we really enjoyed it ! For 13 dollars, we had a nice double room with a real and beautiful bathroom. Staff was very helpful. Breakfast is also very good. Nothing special to say, but we really liked our stay and we think it's a good value for money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08