ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska soba Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Kupaonica Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Predvorje Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restoran Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restoran Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restoran Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Restoran
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela
Područje Okrug Hoan Kiem - Stara četvrt Broj soba: 25
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 495recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (495)
Razvrstati po:
Sven M. Solo putnici Netherlands, 26. rujna 2014.
Okay, not great

location, staff, bathroom
7,3
Xuan H. Poslovni putnici Vietnam, 15. rujna 2014.
Excellent

Tidy,good service,funny staff
9
Nguyen T. Grupe Vietnam, 14. rujna 2014.
Good a d clean

Clean, nice staff
9,3
I only stay here for only one night and i book the cheapest room for two so as usually they gave us the the 9fl, room is small but clean - its surprised me that room is clean even its small. The air condition and fidge good. Staff friendly - i will be back if have chance
Sek L. Solo putnici Singapore, 12. rujna 2014.
value for money stay

wifi, attentive & helpful staff, clean room
8,7
Keiko N. Solo putnici Japan, 12. rujna 2014.
Extremely good place to stay in Hanoi

The staff, the price, the flexibility
9
I don't usually write reviews but this is worth one. The price is staggeringly low for the brilliant service you get. Attentive, friendly and flexible staff. Good breakfast. Fast internet. Satellite TV. High quality designer rooms, cleaned super fast everyday. One time they totally cleaned up my room in the 15 minutes I was downstairs having breakfast. Can't beat this place.
Anh P. Poslovni putnici Vietnam, 12. rujna 2014.
Worth of what we paid.

staff is friendly, helpful..
6,3
Almost fine as we expected except room is quite old, bathroom is not comfortable...
Marco C. Parovi Australia, 12. rujna 2014.
Hanoi Serenity Hotel 2

staff and elevator
4,3
narrow dump area leaky aircon , faulty shower fixtures , dirty glasses , wont be back there again , 1 egg on a breadroll for brecky.
Jara J. Parovi Germany, 10. rujna 2014.
Good value hotel

price, cleanliness, AC
8
The hotel room was very small but clean and comfortable. The staff let us check in early without charging, which was really good. Breakfast was OK and good it was included in the price, however the restaurant prices were far too high (~ 80.000 vnd for fried rice). Did Halong Bay tour (3d/2n) with the hotel. The tour was a bit pricy but worth it. The hotel stored our luggage the whole time.
Claire L. Solo putnici Australia, 2. rujna 2014.
Comfortable and clean

service cleanliness and location
8
It was all I needed
Ivy L. Grupe Philippines, 2. rujna 2014.
awesome

the food was normal but the cleanliness and excellent service made me to extend one more night in this hotel.
9,3
My stay was perfect, the staffs were very warmed and friendly to their customers. They allowed me to check in early. They gave me the same rate for another night with the cost of 12 usd. Our room was very clean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gostinjska sobaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - KupaonicaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - PredvorjeHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestoranHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestoranHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestoranHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RestoranHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotelaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C01