Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao Centar Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sjeverni dio Broj soba: 828
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2285recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2285)
Razvrstati po:
Mark H. Parovi Australia, 21. srpnja 2015.
Views, contrast and pleasure

It is grand, comfortable and stylish. We originally stayed for three nights then came back for another four after a two night stay in Macau. We loved it. Note: go for the club lounge upgrade.
9,7
Loved our time there
Caroline C. Parovi Philippines, 21. srpnja 2015.
i find the staff in the front desk arrogant!

Nothing
6,7
Just ok
Ruixin W. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
Mr

Clean
8
Asido H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Good enough

Cool,big,good location
7,7
Its comfortable
Alex T. Parovi Indonesia, 17. srpnja 2015.
Excellent Hotel

Location, Service and great views
7,7
Excellent, everything is perfect. They are very accommodating to my needs
Duangpassorn T. Poslovni putnici Thailand, 15. srpnja 2015.
Good view

View, staff, comfort bed
8,7
Value for money
Charlie Y. Poslovni putnici United States of America, 14. srpnja 2015.
convenient

friendly staff
6
Edcon G. Poslovni putnici Canada, 14. srpnja 2015.
Great Harbourview Hotel with great price

Location Decor View
9
Although this hotel is not located in the prime area of Causeway Bay, this is certainly a very good hotel with great harbour view and big size room.
Edcon G. Poslovni putnici Canada, 13. srpnja 2015.
Great Harvourview Hotel

Location Decor View
9
Although this hotel is not located in the prime area of Causeway Bay, this is certainly a very good hotel with great harbour view and big size room.
Andrea B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. srpnja 2015.
Hong Kong Heaven

Harbour Club Lounge, the staff, the location
9,3
We were in Hong Kong for a birthday celebration of a friend and as a group of people travelling together we found the Harbour Grand Club Lounge facilities to be perfect. They enabled us to gather as a group without going to expensive bars and we were able to unwind together at the end of our busy days and evenings. The views were stunning, the food delicious, but most of all the staff were genuinely friendly and welcoming. We will definitely recommend the Harbour Grand to other holiday makers.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao CentarHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05