Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Sjeverni dio, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2633recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2633)
Razvrstati po:
Angie C. Parovi United Kingdom, 31. svibnja 2016.
Great views beautiful hotel
6,7
Views from the 188 bar were fabulous, drinks were excellent too! Rooms were spacious and very comfortable would book again
Prijavi ovu recenziju
Annie L. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 29. svibnja 2016.
Great hotel
5,7
Wonderful hotel esp the private jacuzzi. Staff was great and very helpful. Will recommend this hotel to others
Prijavi ovu recenziju
Craig D. Poslovni putnici Australia, 29. svibnja 2016.
A little lacking
5,3
Middle of a construction site at the moment, no noise bit makes it hard to get transport. Fairly isolated location. 30 minutes wait to get a call answered to reception was a shock. Check out was seriously understaffed. Rooms are great, just overall underwhelmed
Prijavi ovu recenziju
Yannick U. Solo putnici Switzerland, 23. svibnja 2016.
Nice Short Break
5,7
Rooms are a bit old design, but overhaul, i had a great stay ! I was on floor 40th, with amazing view over the water-city ! Breakfast was really good !
Prijavi ovu recenziju
Lucky H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 15. svibnja 2016.
Lots of construction goin on
5,3
Alot of constructions goin on around the building
Prijavi ovu recenziju
Sooyoung H. Parovi South Korea, 15. svibnja 2016.
Great
5,3
.
Prijavi ovu recenziju
Sarah M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 15. svibnja 2016.
Great pool and food
6
We got an upgrade to a higher floor which was very nice. The rooms are small but the view is great.
Prijavi ovu recenziju
Ali S. Parovi Australia, 12. svibnja 2016.
Great Hotel
5,3
Comfortable rooms, great staff, fantastic views. Facilities are great. My wife and I felt at home in this Hotel.
Prijavi ovu recenziju
Lim K. Poslovni putnici Singapore, 10. svibnja 2016.
Good
4,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Ho Y. Parovi Hong Kong, 9. svibnja 2016.
Good and clean
5
Very good stay! Clean room! But a bit noisy. Good facility and service!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao CentarHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06