ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao Centar Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Sjeverni dio Broj soba: 828
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1896recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (1896)
Razvrstati po:
Fang H. Poslovni putnici Singapore, 21. listopada 2014.
Great stay, awesome service!

Awesome service, great view, clean and comfortable
9,3
The service was great and staffs are attentive. We stayed in one of the club rooms and the view was awesome facing the sea. There are shuttle buses going to the city centre so it was very convenient.
Kaling M. Parovi Hong Kong, 12. listopada 2014.
Good service

Good service, staff friendly, clean room
7,3
the room was comfortable and able to meet expectation and special request even on last minute booking.
Sheldon W. Solo putnici Australia, 5. listopada 2014.
Harbour view

View was amazing. Great outdoor swimming pool. Spacious room.
8,3
Sheldon W. Grupe Australia, 4. listopada 2014.
Homely

Location, swimming pool and friendy
8
Kun L. Parovi Taiwan, 3. listopada 2014.
Harbour Grand Hong Kong Hotel

good
9,3
Mark M. Poslovni putnici Australia, 3. listopada 2014.
Best Hotel in Hong Kong

location, room, staff
9,7
This hotel always provides top service and the staff are very helpful at all times. The hotel is ideally situated close to the MTR and some shopping.
Xinxin L. Parovi China, 3. listopada 2014.
excellent

clean, nice, good view
10
clean, nice, good view. highly recommended
Wing K. Parovi United States of America, 2. listopada 2014.
Awesome

The view of the room,food, the staffs.
10
My stay was a great experience. I lived on the 39th floor so the view was breath taking. The breakfast was amazing and the food tastes great. Also I had breakfast at the 42nd floor so I saw the whole city. Next I have to bring my kids there again. The staff was excellent and the rooms were very clean. I will be back here next time!
Chun H. Parovi Hong Kong, 1. listopada 2014.
Very bad
2
When I made the online booking with agoda, it was just over 12am, then it automatically put me on the next day arrival, I arrived the hotel but cannot get a switch or refund, therefore I have to pay double for my booking because I was only staying for one night, very bad experience.
Gustaaf V. Parovi Belgium, 1. listopada 2014.
Room With A View

Design of room; peaceful and cleanliness.
10
Loved China. Harbour Grand Hotel was just perfect... Top floor restaurant/bar had the best view too. We were unable to eat dinner because there was no availability, but we did enjoy appetizers and drinks. Thank you from Staf and Jean.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao CentarHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B07