Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao Centar Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sjeverni dio Broj soba: 828

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2531recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2531)
Razvrstati po:
Matthias P. Parovi Austria, 10. veljače 2016.
Good City Hotel

good location, friendly staff, clean and cozy
8,3
Overall a great HK City Hotel with good facilities and friendly and helpful staff. Clean Rooms with good size Bathroom and a nice Harbour View.
Prijavi ovu recenziju
Antonius P. Poslovni putnici Indonesia, 6. veljače 2016.
nice place to stay

all staff are very nice. fantastic view.
8
Prijavi ovu recenziju
Chin M. Parovi Hong Kong, 31. siječnja 2016.
good service

staff is very helpful, hotel is new and clean,
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ann F. Poslovni putnici United Kingdom, 20. siječnja 2016.
Jewel in Hong Kong

Close to MTR, great entrance and foyer, staff performance
9,7
Prijavi ovu recenziju
Surya D. Parovi Indonesia, 17. siječnja 2016.
Great views of harbour

Nice harbour view, freindly staffs and location
7,7
staff were friendly and professional, room clean and functional. Close to MTR. nice view .
Prijavi ovu recenziju
Shilpa V. Poslovni putnici India, 15. siječnja 2016.
Always pleasure to stay at Harbour grand hotel

Service, rooms, location
9
It's a very good hotel to stay in. I usually stay there when i visit Hong Kong for business. Room size is good, hygene & service is good. Food is also nice, but I wish it was a bit cheaper. I feel restaurent prices here are very expensive. I stay normally at club room & I love their service at 41st floor lounge. It's comfortable, fast & good quality.
Prijavi ovu recenziju
Stephanie H. Parovi Singapore, 14. siječnja 2016.
Awesome Hotel

Service, Thought, Room
10
Very well attentive staff. room service is good.
Prijavi ovu recenziju
Antoni H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 13. siječnja 2016.
average.

location, location, location.
5,3
Prijavi ovu recenziju
Ilan D. Poslovni putnici Israel, 10. siječnja 2016.
Poor Service in a great location

Location, Big Room, clean
6,3
My stay was not good - I had a problem with the Wi-Fi at my room (disconnect after one minute), I called to the service and they tried to operate a sub-contractor remotly, It was so important to me and they didn't offer a true solution, I'm on bussiness trip and Wi-Fi is essential to me. for the poor service - I'll not return there again.
Prijavi ovu recenziju
Jen W. Solo putnici Taiwan, 2. siječnja 2016.
good sevice

nice location
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao CentarHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08