Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao Centar Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bazen Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salon Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pogled Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i piće Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasa Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sjeverni dio Broj soba: 828
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 2299recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2299)
Razvrstati po:
Yuk C. Solo putnici Hong Kong, 4. kolovoza 2015.
nil

nil
8,3
Nil
Prijavi ovu recenziju
Ittikorn S. Poslovni putnici Thailand, 3. kolovoza 2015.
Meet up the expectation but could be better.

Location, Large Room, and Convenient
8,7
Good value of money if you're looking for a five stars hotel with easy access to MTR. Hotel is huge and most part are clean, except the fridge in my room that has some leftover food from previous guest but we didn't use it so didn't bother much. Staff could be a bit nicer for five stars hotel.
Prijavi ovu recenziju
Hanna Y. Grupe United Arab Emirates, 2. kolovoza 2015.
Briliant service

The hotel staff were very helpful and friendly, location was convenient and views wondeful.
8,3
Our stay exceeded our expectations. The hotel seems perhaps a little dated however it was clean and the staff super friendly and helpful. We would recommend this to others travelling to Hong Kong. It appeared popular amongst Chinese families on holiday.
Prijavi ovu recenziju
Wenjie H. Parovi China, 2. kolovoza 2015.
Good value for money

Close to Mtr, comfortable room and bed, sea view
8,3
Prijavi ovu recenziju
Michael T. Parovi Australia, 1. kolovoza 2015.
Great Island Location

City and Harbour Views, Comfortable Bed, Hotel only 150 meters from MTR, Buses and trams
10
Great location if you do not need to stay in Kowloon. Club rooms include breakfast and gives all day access to 41st floor lounge with complimentary food and drinks in evening. Includes late 3pm checkout if needed. Club room well worth extra cost. Nothing to fault, would choose this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Andrei S. Poslovni putnici Russia, 31. srpnja 2015.
nice stay

clean, bright, cozy
8,7
liked my stay
Prijavi ovu recenziju
Hye Y. Parovi South Korea, 28. srpnja 2015.
Great break time in Hongkong

location, Clean room, friendly service
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ng H. Parovi Hong Kong, 27. srpnja 2015.
Great outdoor jazzuci and breakfast

Patio room outdoor Jazzuci. Breakfast. Service.
8,7
At first was not happy, coz I have to wait till 4pm to get a room. But then the staff offer us late check out and upgrade to a suit room. Eventually the whole experience turn to positive. I have to say the patio room with outdoor jazzuci is really amazing, enjoy the harbor view while doing jazzuci and sipping a glass of champagne. What else do u want in HK? And the breakfast is really surprise, different varieties and taste good. The club lounge is another best, free coffee tea all day, tea time snack at 3-5pm, cocktail at 6-8pm. Very very valuable stay. Have few bad things, when I get in the jazzuci, the bottom of the pool is so slippy which means so dirty and hasn't been brushed for long time! Of coz after I called, they came to clean it off. We had lunch at the restaurant, food wasn't as good as I expect, the chicken we ordered was overcooked dry and tasteless. Overall the facilities make it worth to stay.
Prijavi ovu recenziju
Irene O. Parovi Philippines, 27. srpnja 2015.
trying hard

Mear Mtr, beddings, size of the room
5,3
Noise in the bathroom pipe when i open the faucet was not fixed, they tried to fix at my time of stay, it is unfair since i am paying the rate to have a nice and comfortable stay and the maintenance is disturbing my privacy. They should at least offer a change im room or some compensation since they cannot do anything about it
Prijavi ovu recenziju
Vince C. Parovi Hong Kong, 26. srpnja 2015.
nice place

gd
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Posao CentarHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BazenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/salonHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - PogledHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hrana i pićeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/terasaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03