Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Grand Kowloon

20 Tak Fung Street, Whampoa Garden,, Hung Hom, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Harbour Plaza Hong Kong Hotel
Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Kafić Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Ulaz Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen
Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Spa centar Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bife Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bife Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bife Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Apartman Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Sadržaji Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Plesna dvorana Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Luksuzni salon
Područje Hung Hom Broj soba: 554
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1053recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (1053)
Razvrstati po:
Baptista K. Solo putnici Canada, 16. svibnja 2015.
good value for the money

location away from the hustl and bustle, quiet , good view
8,7
even though its an older hotel , the staff are great prompt when need something, food pretty good, good shuttle bus to the central of hong kong . would stay there next visit .
Mark A. Parovi Philippines, 12. svibnja 2015.
Luxury hotel

Pleasant staff, clean, good size of room
7,3
The hotel is worth the price we paid. Nice lobby, pleasant staff, and cozy room. We took the club room but there are not much selections of food and drinks. It's quite far from the city but the shuttle bus is always available for transportation. The only negative is that I paid the room online but the reception did took my credit card and charge it on hold but didn't inform that she did that. She could have told me at least so that I am informed so that I can deposit cash instead. Now I have an outstanding balance that will stay for a few weeks.
Bentley L. Parovi Hong Kong, 10. svibnja 2015.
Unforgetable

Comfortable, cozy and good services
7,7
Gim S. Parovi Singapore, 22. travnja 2015.
Old and out of the way
2
Dirty and old, be prepared to pay for toll if u are going to places like Mongkok, causeway bay etc. as you will need to cross the river. Waiting for taxi is a pain as the staff are lazy and can't be bothered if u are unable to get a taxi. Only thing worth complimenting is the harbour view. That's it! Looks like 5 star from the outside but less than a 1 star from the inside. Stay away!
Ronald C. Parovi United States of America, 11. travnja 2015.
Location, Location, Location

Location, Club floor, views
9,3
Excellent service, shuttle bus always available...spectacular views of Hong Kong...close to everything...
Ul H. Poslovni putnici Hong Kong, 10. travnja 2015.
Rude staff

Staff is not rude and do the job like its a pressure on them
5
I booked the room for my clients they were three normally the room was 1100 but just because and extra bed they charged us another 700 and didn't upgrade even the hotel was quite vacant.the front desk staff named "makkarim" was quite rude and not passionate about Her job
Luke S. Solo putnici Australia, 2. travnja 2015.
EXCELLENT

FOOD, LOCATION , STAFF
9,7
My second stay this yr and I will be back in July Excellent service, food and location. Great for young families with eveything at your door step. check out Waterfront Bar & terrace . 10/10
Evelyn R. Parovi Thailand, 28. ožujka 2015.
Very satisfied

Staff, food, and accomodation
9
Mir A. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 22. ožujka 2015.
One Of The Best Stays Ever

Their Every 30 Minute Free Shuttle Service To Various Parts Of City, Staffs Manner And Helpfulness & The Breathtaking View
8,7
fantastic fantastic and fantastic
Kongkiat K. Poslovni putnici Thailand, 20. ožujka 2015.
Great view

Comfort, great view and nice facilities
8
Good staff and value for money to stay there

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Grand Kowloon Hong KongHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - KafićHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - UlazHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Spa centarHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BifeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BifeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BifeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Kowloon Hong Kong - SadržajiHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Plesna dvoranaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Plesna dvoranaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Kowloon Hong Kong - KafićHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Luksuzni salonHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07