ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Grand Kowloon

20 Tak Fung Street, Whampoa Garden, Kowloon, Hung Hom, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Harbour Plaza Hong Kong Hotel
Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Ulaz Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Predvorje Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Kafić Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotela Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Ulaz Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Apartman Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen
Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bazen Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Spa centar Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bife Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bife Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bife Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restoran Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Apartman Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Hung Hom Broj soba: 554
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 878recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (878)
Razvrstati po:
Yiye L. Parovi China, 14. rujna 2014.
Excellent experience

Amazing sea view, comfortable room service plus friendly servants
9,3
Nice experience
Rudy S. Parovi United States of America, 14. rujna 2014.
Best location possible! Right on Victoria bay.

Location, pool and view.
9,7
The hotel is very nicely located facing Victoria harbour and is very luxurious. The pool is fantastic and the view is amazing. We didn't eat in the hotel but the food appears to be of high quality but on the expensive side as expected.
Katie H. Parovi United Kingdom, 7. rujna 2014.
Very friendly staff, great view from the pool

Staff, view from the pool, cleanliness
8
Overall we enjoyed out stay at the hotel. The welcome from the staff was good and helpful. The surrounding area had some shops and restaurants for looking around. The hotel has great views of the harbour and Hong Kong. Very conveniently located next to a ferry terminal or alternatively you can catch one of the free shuttles into TST. The room was nice but we have a couple of small points. The water in toilet was always brown even immediately after flushing. We had to call to have bathrobes brought to our room and then house keeping took them away so we had to call again the following day. We were surprised at the limited English TV stations on offer. For a 5 star hotel we would of expected more selection, like HBO. And finally the door to our bathroom didn't shut properly or lock. Aside from that the room was to our satisfaction and the bed comfortable. The pool was nice and had great views of the city. A nice place to relax in the sunshine and get away from the noise of the city. Just a shame that it's not bigger as it gets quite busy.
Ho K. Poslovni putnici Malaysia, 6. rujna 2014.
Good Business hotel, value for money

Big Room, clean enviroment and good service of staff
6,3
Very good, in fact i have stay in this hotel many times until the guard also recognise me and greet my name when i got off the taxi. Room is relatively big and clean. House keeping also good.
Magdaline L. Poslovni putnici Singapore, 6. rujna 2014.
Stay with Style

Stylish, cozy & comfortable
9,7
It was a very memorable stay in Harbour Grand Kowloon. The harbour view is fantastic! The best place for a good getaway!
Sue M. Poslovni putnici United States of America, 6. rujna 2014.
Mis M

Swimming pool, japanese food and tge waterfront Bar
8
Very nice. Good location close to office.
Sue M. Poslovni putnici United States of America, 6. rujna 2014.
Mis J

Clean, morden, friendly
8
Very comfortable.
Jess Y. Parovi Hong Kong, 26. kolovoza 2014.
Good

Nice room nice price nice location
9,3
Ang K. Poslovni putnici Singapore, 21. kolovoza 2014.
-

Location, Harbour View, Service
7,7
Chen C. Poslovni putnici Taiwan, 12. kolovoza 2014.
Room is good

Room. Location harbor view
7
Just OK.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Grand Kowloon Hong KongHarbour Grand Kowloon Hong Kong - UlazHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PredvorjeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - KafićHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - UlazHarbour Grand Kowloon Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BazenHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Spa centarHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BifeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BifeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - BifeHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestoranHarbour Grand Kowloon Hong Kong - ApartmanHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A07