ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Hotel

No.968 Canton Road , Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Hotel Hong Kong - Kupaonica Harbour Hotel Hong Kong - Kupaonica Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Hotel Hong Kong - Predvorje Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Kupaonica
Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Interijer hotela Harbour Hotel Hong Kong - Okružje
Područje Mongkok Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 3549recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (3549)
Razvrstati po:
Edmund L. Solo putnici Malaysia, 31. kolovoza 2014.
Price is acceptable for the location and cleanines

Clean. Auntie who served breakfast soooo friendly
8,3
Quiet, breakfast menu is limited, certain staff are friendly, others shown faces like I owe them money. Cheers.
Alan W. Poslovni putnici United Kingdom, 25. kolovoza 2014.
Nightmare
2,3
Not good. When I arrived I was asked to give a deposit of HK200 for the room key and the reception had no change I had to go walking the streets to find change so I could get my room key. The room was more like a shoe box with dirty walls a bed and 1 chair. The tv had only 2 channels in English and the breakfast was not good
Karine L. Parovi Singapore, 22. kolovoza 2014.
horrible place
2,7
Check in at 2.30pm , check out on the same day at 3pm. Horrible stay, room was dirty and full of dust, reception crew was not helpful. As we have booked the hotel room for 5 nights, we rather forfeit the whole duration fee then continue to stay in this hotel!
Andy P. Poslovni putnici Indonesia, 22. kolovoza 2014.
good location, bad room, bad breakfast

location at mongkok near shopping center and famous ladies market bargain shop
5
Chutdao P. Grupe Thailand, 18. kolovoza 2014.
Need to renovate triple room

3 in 1 coffe is ok
4
Chutdao P. Grupe Thailand, 18. kolovoza 2014.
strongly recommend renovating triple room

3 in 1 coffee is OK
4
Triple rooms are quite uncomfortable They consists of one small double bed size bed and a small single bed. Small bathroom is in between those two beds. Room size is very small and fit to those beds and bathroom. Little space provided for keep your luggage and only one person can walk to bathroom. The wall has some dirt and unused air-condition has not removed yet. It has covered by a piece of cloth. I do not recommend triple room.
Poh H. Solo putnici Singapore, 13. kolovoza 2014.
Harbour Hotel Again

Convenient location, reasonable price, clean
7
Aircon was so noisy that I cannot sleep on first night, after feedback to hotel staff, noise level dropped but still consider noisy for a hotel standard and ended up I bought ear plug so I can sleep. When it rains, difficult to get taxi outside the hotel and was told to go to next street. At the end, hotel staff helped to call for taxi but taxi will only come if I go to airport directly.
Dessy H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 12. kolovoza 2014.
room so small

good location
5
Moo S. Grupe Singapore, 12. kolovoza 2014.
Value for money

Breakfast, near amenities, excellent staff
9,3
Excellent!
Ee C. Grupe Singapore, 11. kolovoza 2014.
Good location, clean room

Good location, clean room, value for money
8,3
The hotel is in a very convenient location, about 5 to 10 min walk from Mongkok Station. The room is clean, however pretty small. There will be no more walking space if you intend to bring a big luggage.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Hotel Hong KongHarbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Hotel Hong Kong - KupaonicaHarbour Hotel Hong Kong - KupaonicaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Hotel Hong Kong - PredvorjeHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - KupaonicaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Hotel Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3C04