Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Plaza North Point Hotel

No.665 King's Road, Sjeverni dio, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Bazen Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Kafić Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Recepcija Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Posao Centar Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Ulaz Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Restoran Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Kafić Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Apartman
Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Apartman Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Kupaonica Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Kupaonica Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Kupaonica Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Harbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Sjeverni dio Broj soba: 669

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1588recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1588)
Razvrstati po:
Juliana M. Obitelji sa malom djecom Macau, 28. lipnja 2015.
Good

good price, covenient, clean
8,7
Excellent
Lucy C. Poslovni putnici Australia, 28. lipnja 2015.
Comfort, friendly front desk staff.

location, cleanliness, friendly.
8,7
Room is comfortable, bed mattress is in good condition. This is my second time staying in this hotel. The feeling of stay is better than last time.
Yvonne C. Parovi Hong Kong, 28. lipnja 2015.
a good deal

location, cleaniness and recreational facilities
8
1 minute's walk to mtr station, comfortable room, nice breakfast and decent gym and pool
Xiaoyu Z. Parovi China, 28. lipnja 2015.
valuable staying place

the room rise, the view, and cleaness
9,3
Pretty comfort
Nicholas K. Solo putnici Singapore, 27. lipnja 2015.
Decent stay for price paid

Location was near where I had to be so that's a plus. Cleanliness of room was greatly appreciated as well. Reception was prompt with checkin and check out making it a hasslefree place to stay.
7,3
It was a pretty decent hotel experience. It was a one night stay and I was outside the hotel most of the time so there's nothing much to describe.
Mario P. Parovi Australia, 26. lipnja 2015.
Holiday

Clean,,friendly,shuttle service
7
No problems,nice and quiet
Dun S. Parovi Malaysia, 22. lipnja 2015.
very impressive hotel

good location , value for money , good service
10
We are having our honeymoon and the hotel give us lovely chocolate and red wine as honeymoon gift to surprise us . Very impressive service and good location which just outside the MTR and the hotel is clean and value for money
Ryan P. Parovi Philippines, 22. lipnja 2015.
Best Agoda deal

In HK, Hotel is always about location and convenience to get around. This was a walk away from the subway, meals, and even a grocery store.
10
Perfect. I called in advance to ask for an early check in. They were able to accommodate early check in and even moved my room to the Harbour view instead of just the City View. I hope I get another superb deal from Agoda next time and this hotel would probably be on the top of my list.
Aldo R. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. lipnja 2015.
good clean hotel with good location

clean room, nearby MTR, great shower
8
All ok. But they should give free wifi in every room.
Flora K. Solo putnici Canada, 19. lipnja 2015.
Good

The rooms are big, the location is good and some of the officers are good.
9,3
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Harbour Plaza North Point Hotel Hong KongHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - BazenHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - KafićHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - RecepcijaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Posao CentarHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - UlazHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - RestoranHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - KafićHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - KupaonicaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - KupaonicaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - KupaonicaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Plaza North Point Hotel Hong Kong - Posao Centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02