Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harbour Plaza Resort City

No.18 Tin Yan Road, Tin Shui Wai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 3964recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3964)
Razvrstati po:
Chung K. Solo putnici China, 2. veljače 2016.
It's not clean in the room.

Location is good
6
Just ok
Prijavi ovu recenziju
Maggie L. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. siječnja 2016.
Weekend getaway. Value for money.

Nice area, ample shopping, value for money
9
Prijavi ovu recenziju
Won F. Poslovni putnici Singapore, 22. siječnja 2016.
The only hotel in new territory..

well-trained staff. next to a mall. next to LRT station.
6
In short, this is just a hotel that a hotel should be, without any surprises. Many PRC tourists. Luckily, they do not typically put us (non-PRC) on the same floor. BUT we still need to take the same lifts. And if there is a big group, they will squash you. There is a big gym, but the equipment is really old. I hope they will refurbish it. And this is the first hotel gym that does not give out water. Very strange. No face towel available in the room is another strange thing that I cannot comprehend. Bring your own toiletries, or at least for me, I did not like what was provided. Next to a mall, which has everything. But, there is no other cafe or eateries, except whats in the mall. Right next to LRT station is really great, and it is also along the route for buses who need to go to Kowloon or Hongkong island. That is nice.
Prijavi ovu recenziju
Jens -. Poslovni putnici Germany, 19. siječnja 2016.
nice

123
8,3
Prijavi ovu recenziju
John L. Solo putnici Singapore, 12. siječnja 2016.
Heavenly Stay!

The staffs (receptionists/housekeeper/information counter) were friendly, efficient & kind. I stayed there for 8 nights & enjoyed my stay there. Other than that, it is easy to locate the hotel.
9,3
Absolutely worth it! I was given room on 27th floor with good view. Rooms were cleaned daily & staffs were friendly & kind & efficient. Will book the same hotel should I visit Hong Kong again!
Prijavi ovu recenziju
Naiming C. Solo putnici South Korea, 11. siječnja 2016.
Poor service and over charge for internet

Room size, clean, no much noise
5,7
Service is poor, No news paper Internet over charged (120HK Dollars). People can use internet on the square free off charge and has to pay for using it in the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Kin W. Parovi Hong Kong, 10. siječnja 2016.
Large compartment, very good

Good location, convenience, comfortable
7,7
Prijavi ovu recenziju
Bambang S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. siječnja 2016.
Very good hotel

location, price, clean
8
This was my 4th times to stay here with my family. The best things are price and location. It closes to the malls, children playground, and public transportation.
Prijavi ovu recenziju
Joseph L. Parovi Singapore, 9. siječnja 2016.
Very good,comfy,big room

Room very big n comfy with bath tub
9
Enjoyed tremendously the room, the health center with steam n sauna.
Prijavi ovu recenziju
Ng H. Parovi Malaysia, 7. siječnja 2016.
good

good performance, clean
7
the staff performance is good. the room is clean and actually big. however, there is too far from the city. we have to take the LRT to go there after taking the MTR. also, then hotel did not provide free wifi to the customers. we have to pay if we want to us. but the hotel is connected with the shopping center.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Harbour Plaza Resort City Hong KongHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Eksterijer hotelaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza Resort City Hong Kong - ApartmanHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Interijer hotelaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - PredvorjeHarbour Plaza Resort City Hong Kong - BazenHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Igralište za golfHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Rekreacijski sadržajiHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Dvorana za fitnessHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestoranHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestoranHarbour Plaza Resort City Hong Kong - RestoranHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Plesna dvoranaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Soba za sastankeHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Gostinjska sobaHarbour Plaza Resort City Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03