Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Apartman
Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Trgovine
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1354recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1354)
Razvrstati po:
Jasmine H. Solo putnici Malaysia, 24. lipnja 2015.
good

comfortable
8,7
Tan S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. lipnja 2015.
Macau_June_2015

Clean & Easy Accessable
8,7
Overall good experience !!
Geraldine S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. lipnja 2015.
New experience

Friendly & helpful staffs, nice hotel & casino, near venetian
7
Nothing much to explore, not very convenient as no free shuttle bus to tourists attractions.1 thing good is near Venetian.
Linshan L. Parovi China, 14. lipnja 2015.
good as always

location, vibe, club
9
Tin F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 9. lipnja 2015.
Cool hotel in hardware with poor staff performance

Shuttle bus networks. Good branding. Clean.
8
Jesus O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. lipnja 2015.
haRD rOCK hOTEL ALWAYS ROCKS!!!

SPACIOUS AND CLEAN ROOM, FRIENDLY STAFF
8,7
iT WAS AMAZING, IT'S RELAXING EVEN JUST TO STAY INSIDE THE ROOM. tHE POOL WAS GREAT.
Lu L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. lipnja 2015.
Family trip to Hong Kong and Macau

There is no instruction at line up counter.
5,3
Even the hotel is wellknown but i am very dissapointed when i checked in and i wad told that the room with non smoking is unavailable. I thought it was fixed when we booked it online.
Lam H. Solo putnici Hong Kong, 7. lipnja 2015.
overpriced

tidy, with good view, excellent services
7
its generally a good hotel. but overpriced when being compared with the other hotels in macau of similar price range.
Andrew N. Solo putnici Australia, 28. svibnja 2015.
5 Star luxury

Great room, fantastic pool area, friendly staff.
9,3
Was made to feel like a rock start from check-in, large luxury well appointed room. All the 5 star amenities expected, including a fantastic pool area. Heaps of restaurants and shopping close by. Would recommend and stay here again. Hard Rock Cafe is great as were the staff. Free shuttle from the ferry also.
Wong K. Parovi Hong Kong, 26. svibnja 2015.
Swimming pool is awesome

pool, comfort and clean
9
it was good, will come back for this only during the discount rate. however, one thing about the food that need to be improved. we ordered fish and chips while we were sunbathing beside the pool, i expected that the chips should be those big and think ones, but it was not, it was more like a McDonald chips, no good.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06