Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1681recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1681)
Razvrstati po:
Cindia L. Parovi Portugal, 29. travnja 2016.
Old design, no assurance let alone any personalize
4
We're in our honeymoon trip, before we arrive, Hard Rock send us an email asking us to order expensive flowers. We denied. Not to mention that they are NOT providing any towel swans or flower pedals (which cost actually nothing to them), but instead they give us a souvenir which clearly printed that it was for the grand opening in "2009"! To us, they are sending us some inventory which they don't want and clear for their storage. Assurance, none definitely! The management really needs to go into a course of what good service quality is, or at least try to understand the five dimensions that customers will value the service of a hotel. Moreover, the decoration of the room is very outdate. The bathtub leaks water. The toilet is separated from the shower but there is not washing basin in the toilet, so one has to walk back to the shower room to wash our hands! In addition, aside from a very small guitar pattern on the pillow case, there is NOTHING in the room that will reflect the spirit of "Hard Rock"!
Prijavi ovu recenziju
Chin Y. Parovi Singapore, 28. travnja 2016.
Disappointing bathroom
5,3
The structure of the bathing area encouraged the spillage of water onto the floor when bathed. There is no proper coverage that prevents that. Aircon cannot seem to adjust temperature. Pre-set / auto adjusted, I suppose (perhaps I do not know how to do it - hotel help kit did not indicate aircon usage as well) The floor should be carpeted throughout and not half way as it gets really cold if one forgets to wear room slippers. The chairs also very cold especially the metal part.
Prijavi ovu recenziju
Su L. Grupe Singapore, 24. travnja 2016.
Polite staff, good service & clean
6
We enjoyed our stay in hard rock. Staff r
Prijavi ovu recenziju
Tan T. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2016.
HardRock! Not really Hard!
5,3
Although the name says a lot about the establishment but generally nothing to bred about. Convenient with facilities!
Prijavi ovu recenziju
Kerry H. Solo putnici New Zealand, 21. travnja 2016.
clean comfort
6,7
nice room very comfort friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Xue Y. Parovi Malaysia, 20. travnja 2016.
Helpful staff
6
They willing to help in arrange anything for us. A very good experience staying here.
Prijavi ovu recenziju
Evelyn L. Grupe Philippines, 19. travnja 2016.
Staff are very accomodating
6,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Leong M. Solo putnici Malaysia, 18. travnja 2016.
Kind staff
6,3
Kind staff & good environment . Luxury hotel !
Prijavi ovu recenziju
Ismail D. Parovi Indonesia, 18. travnja 2016.
Will be back again!
6
What a great experience to stay at this hotel. Everything is good, and this hotel was located very near to The Venetian Macau. You can walk through City Dream Mall and cross to The Venetian Macau. Staff wsa very helpfull, good in english, and friendly. We book for King size Room, and we don't disappoint. If you want to go to sight seeing, you can used free shuttle bus from City Dream Mall. Sure, we will back again to this Hotel!
Prijavi ovu recenziju
Leong M. Solo putnici Malaysia, 17. travnja 2016.
Ms Frennie
6,3
Kind staff , clean & nice view room . Btw, nice smell when enter hotel ..
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - KupaonicaHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05