Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Apartman
Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Trgovine
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1408recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1408)
Razvrstati po:
Tsang K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. rujna 2015.
Nice comfort room

Helpful staff, nice playroom at 3/F, clean and comfort room
10
Prijavi ovu recenziju
Hui K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. kolovoza 2015.
Memorable to stay at Hardrock

Good service from the staff, meaningful of the slogan at the front counter
9,7
Prijavi ovu recenziju
Chan P. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 7. kolovoza 2015.
Suitable for family with children. Great faciliti.

Great location with lots of restaurants to choose from. Swimming pool is suitable for children to play in. Room is clean and comfortable.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Ivans L. Parovi Malaysia, 4. kolovoza 2015.
P

Perfect Stay in Hard Rock Hotel Macau
9
Fantastic ! Nice location and value for money...
Prijavi ovu recenziju
Santino S. Solo putnici South Africa, 4. kolovoza 2015.
EXCELLENT EXCELLENT EXCELLENT

Location, Price, Comfort.
10
This hotel is just way too cool. Great price, great location, great service. Def recommend to others!!! Loved my stay and the staff were amazing.
Prijavi ovu recenziju
Vivian G. Grupe Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
Clean, Nice Staff, Large Beds, Smells Good

Clean, Nice Staff, Large Beds
8
It was a pleasant stay! The bed's comfortable, the extra bed is comfy too! The hotel staff is very nice, and this hotel's hygiene is better than the hotels in Venetian and Galaxy. The shower is not strong enough though, it's something Hard Rock should work on. PS. We had fun in the casino too! Unlike other casinos, the dealers and the managers are much more friendlier and taught us how to play with a smile on their face. This is one of the main reasons why we'll stay in Hard Rock Hotel next time we visit!
Prijavi ovu recenziju
Sumate C. Obitelji sa malom djecom Thailand, 31. srpnja 2015.
I love Hardrock

Location, Cleanliness, Staffs are lovely
9,3
Prijavi ovu recenziju
Wu K. Parovi Hong Kong, 29. srpnja 2015.
good services

swimming pool hard rock cafe
9,3
room clean and nice services
Prijavi ovu recenziju
Koh K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. srpnja 2015.
A hotel of classic rock style

Big and comfy beds
7,7
nice and pleasant except for toilet with no attached taps for washing hands
Prijavi ovu recenziju
San S. Poslovni putnici Macau, 25. srpnja 2015.
Staffs are very good

staffs are very polite and nice and very helpful.They are willing to help. I like their attitude.
9
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3A07