Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Apartman
Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Trgovine
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1329recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1329)
Razvrstati po:
Edmund L. Parovi Singapore, 23. svibnja 2015.
Great service and huge room

Service staff were friendly and helpful. Room was very big and spacious compared to similarly priced hotels in Hongkong. Location is also excellent with free shuttle bus to all the main attractions
9,7
Our stay was great. Room was very spacious and relaxing. Everything was well-maintained and new. Bathroom and toilet were separate. Could be better if the toilet was equipped with a wash basin. Location is also excellent and we could either walk or take the free shuttle to quite a few places.
Yan K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 19. svibnja 2015.
Good service quality, good location

Good location, good service quality
7,7
Good location, the room is comfortable, but there is a bad smell in the blanket, please kindly improve this matter,
Tiam J. Parovi Malaysia, 12. svibnja 2015.
Great stay!

Clean and comfortable room, great surrounding environment and helpful staffs
10
It was a great stay and consider to stay longer next trip.
Laurent M. Poslovni putnici France, 10. svibnja 2015.
Great hotel

Style, restaurants, location
8
Chan P. Parovi Hong Kong, 10. svibnja 2015.
Stylish, cozy and convenient location

The room is nice and cozy. Worth the value. Various restaurants to choose from.
10
We stayed at the corner suite. It was cozy and the room setting is very good, really exceed our expectations. There are various restaurants to choose from. Easy to get to the casino.
Clarivel O. Solo putnici Philippines, 9. svibnja 2015.
outstanding

rooms are comfortable. staffs are friendly and approachable.
10
Very good.
Joeis L. Grupe Singapore, 9. svibnja 2015.
Cozy Room & Great Service

Service, Cleanliness, Cozy Room
9,3
Great service and cozy room with necessary equipments provided. Down side is the toilet and bathroom separated that causes inconvenience especially when bathroom is in use when you wanna wash your hand after toilet.
Mohd Z. Grupe Malaysia, 7. svibnja 2015.
Rock Star vacation

Entertainment,friendly staff but expensive
6
nice room,feel like rockstar,not many facilities,but expensive price.
Chiang P. Grupe Malaysia, 5. svibnja 2015.
Good Stay

Friendly fonrt counter staff (4 May 2015)
7
Friendly staff Free Wifi Free Shuttle bus to Ferry and Airport except NO free drink in hotel room
Juliana L. Solo putnici Hong Kong, 28. travnja 2015.
Friendly & clean!

Friendly, clean & comfort
9
Satisfied

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3C08