ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Kupaonica Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon
Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Kafić Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Pogled Hard Rock Hotel Makao - Pogled Hard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnosti
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1064recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1064)
Razvrstati po:
Nicholas N. Grupe Malaysia, 23. srpnja 2014.
Great hotel

Nice and huge room, Swimming pool, & Free bus shuttle service
8
Thanavee L. Parovi Thailand, 17. srpnja 2014.
Best hotel in Macau

Staff ,location , casino
9,7
Good good good
Jia C. Obitelji sa malom djecom China, 15. srpnja 2014.
Quiet,Comfortable,warm

Quiet,Comfortable,warm
8,3
Advantages: the hotel performance is wonderful, quiet and comfortable rooms, timely service, attitude is very warm. Shortcomings: high chairs wear serious, shade is not tight.
Choo C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. srpnja 2014.
Location. Convenience

Hard rock cafe
7,7
Very convenient. Free bus shuttle to ferry terminal / City Centre / Airport
Jerry R. Obitelji sa malom djecom United States of America, 4. lipnja 2014.
fantastic

staff shuttle bus the view
9
It was great the staff was very helpful and thanks for the late check out. Well be back again
Ming X. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. svibnja 2014.
Nice hotel!

Shuttle bus services available, shopping downstair, casinos
8,3
It was a pleasant stay at the hotel. Hotel staff were helpful and attentive. Bell boy take our luggage once we drop off from bus and send up to room straight away. Check in process done in the room. Our key card have some malfunction when we get back to room at nearly 12am, and the front office staff quickly help us to reset the room key card. Free shuttle bus to airport, ferry terminal and other attractions. Nice hotel.
Xiaoting S. Grupe Singapore, 12. svibnja 2014.
Great stay!

Attentive staff, Great Rooms & Airport Shuffle
9,3
Sahapul B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. travnja 2014.
excellent

huge
9,7
excellent
Justin M. Parovi United States of America, 25. travnja 2014.
relaxation and good food

room was excellent
8,3
We loved our room and since our plan was just to relax after a tiring stay in Hong Kong the hotel fit the bill. That being said, there was nothing really special about the City of Dreams area which left me very disappointed. Basically it was high priced shopping, which is basically a nightmare, followed by construction everywhere. Maybe in a year or 2 it will be a nice place to walk around but not now. If you do stay here make to visit old Taipa town it was a nice place to walk and grab food. Macau as a whole was overrated. Stick to Vegas.
Wong N. Grupe Hong Kong, 22. travnja 2014.
Pleasant. Comfortable. Friendly environment.

1. Centrally located to the show of "House of Dancing Water"
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - KupaonicaHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - KafićHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PogledHard Rock Hotel Makao - PogledHard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnostiHard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3B01