ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Apartman
Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Spa centar
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1201recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1201)
Razvrstati po:
Sirirak A. Parovi Thailand, 22. siječnja 2015.
Very good

Clean Comfortable
9,7
Joseph M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. siječnja 2015.
very nice Hotel

very accommodating and courteous staff, spacious room and efficient shuttle services
9,3
it was very pleasant. Highly recommended.
Dewi R. Parovi Indonesia, 23. prosinca 2014.
amazing hotel

great hotel, near to venetian hotel and city of dream , near to shuttle buss
10
very freindly and helpfull staff , near to venetian hotel, and city of dream, the room size is big with beautiful view to venetian hotel. if i go to macau i want to stay in hard rock hotel again.
Maggie T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2014.
Good Hotel

Location, cleanliness and comfortable
8
Good
Peggy C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2014.
Great stay at hard rock hotel

The people there, the Bus shuttle, location in general
8
Lam H. Poslovni putnici Hong Kong, 18. prosinca 2014.
Bad hotel that I ever had in Macau so far

Location is good, shuttle bus schedule location is nice.
4,7
Be frank, I've stayed over 20 times in Macau hotel but it was the worst experience that I ever had. The hotel only offered one key card to the customer. Despite asking for more, but they insisted you must have registered another customer Identity to have it. They stated it was their procedure and later also said this is the Macau government regulation. They refused to disclose based on which regulation or disclose their procedure. Later they claimed this is their practice and no procedures at all. Ridiculous!
Mak C. Solo putnici Singapore, 18. prosinca 2014.
Review for Hard Rock Macau

Great location as it is near to the airport. Comfortable room and great design and themes.
8
Pleasant and good. They included a free performance/show. Staff were friendly and they gave free music downloads. Good stuff.
Polly W. Parovi Hong Kong, 17. prosinca 2014.
very good

location, location, location
7,7
The location is good
Made B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. prosinca 2014.
Very nice hotel surounds with elite mall,casino

Very nice hotel,strategic location in city of dreams and near to the famous casino
9,7
We're enjoying our vacation in Macau.
Kar W. Grupe Singapore, 12. prosinca 2014.
EXCELLENT SERVICE , BIG COMFY ROOMS AND BEDS

GREAT HOTEL WITH GREAT SERVICE
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B08