Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Kupaonica Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon
Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Kafić Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Pogled Hard Rock Hotel Makao - Pogled Hard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnosti Hard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnosti
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1027recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1027)
Wan T. Parovi Hong Kong, 14. travnja 2014.
The room is very tidy and comfortable

good utilities, comfort bed, tidy room
8,3
Joo C. Poslovni putnici Singapore, 11. travnja 2014.
No frill good hotel

size, comfort level, accessibility
7,3
Excellent stay. Easy to get to and self-sufficient. The hotel is also well maintained.
Jiun T. Parovi Malaysia, 3. travnja 2014.
Great hotel / staff

convenient location, shuttle bus, easy access wifi
9
Good experience. Nice big room. Friendly service from staff and convenient location (shuttle service). I'll highly recommend to my friends and families.
Carson C. Parovi Canada, 31. ožujka 2014.
My stay there was fine. No complaints

Location, Clean, Convenient
9
My stay there was an OK experience. It was as advertised, small room but it was expected as the pics online showed the room wasn't too big. Not super cheap but it's alright, I would stay again.
Tzee F. Parovi Singapore, 3. ožujka 2014.
Enjoyable! Will definitely come back again!

Comfortable, safe and good customer service
9,7
Customer Service is good; staff are attentive towards guests' needs. Big room and we have a good sleep. It is so comfortable that we don't even want to step out of the room!
Genming C. Grupe Singapore, 24. veljače 2014.
Nice and great service

next to casino, quiet place, comfortable bed
9,3
In hard rock is a clean and quiet hotel with good services and friendly staffs.
Li R. Parovi United States of America, 15. veljače 2014.
it was good but could be better

good location, a lot of entertainment, unique
7,3
though a non-smoking room it did smell like smoke. It was very unique and the service was great though. The room service which we ordered for our dinner and breakfast could have been better. The dinner took longer than expected and was cold when it arrived. The breakfast on the other hand was decent.
Oliver C. Poslovni putnici Malaysia, 12. veljače 2014.
another casino hotel

its part of city of dreams entertainment complex
8
I am not a Hard Rock fan. Stayed here because I had a meeting in Macau and the other hotels were more expansive. The bed was good, but the layout of the bathroom was not that great. Its hard to get a taxi at this hotel since the taxis tend to queue at the casino exit and not at the hotel exit. After staying here I dont think I will return unless the other hotels are fully booked or a lot more expansive.
Jaeyeon K. Solo putnici South Korea, 1. veljače 2014.
very good. really..

everything
9,3
very fast and exactly room service. room condition is very good!! clean, smell, temperature, bathroom... wow...good~~ and staffs are also good~! watershow and 3D show are... gorgeous!!! really good hotel~ i love it~
Fong F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 1. veljače 2014.
Comfy stay and great service

close to city centre, clean, good service
7,7
Comfy stay, everything was clean, room is spacious, with bar table and staff were nice. Worth for money!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - KupaonicaHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - KafićHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PogledHard Rock Hotel Makao - PogledHard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnostiHard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3A04