ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Apartman
Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Trgovine
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1265recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1265)
Razvrstati po:
Thomas L. Grupe China, 28. ožujka 2015.
Room is old and smell smoky in a nonsmoking

Location , price and room size
6
Thomas L. Grupe China, 28. ožujka 2015.
A non smoking room with strong smoke smell

Room size , price and location
6
Sammy H. Poslovni putnici Hong Kong, 28. ožujka 2015.
Acceptable for the price charged.

The room is clean and big. The location is pretty central in Cotai.
8
Overall the stay was up to standard. I would rate it 4.5 star. The room is big and clean. Hotel security is good and the staff is attentive and helpful. I don't rate it a 5 star hotel because the quality of the bed and mattress were really bad. You don't have to sit or lie on it you could already see it's not flat! It's concave - the centre of the bed was thinner than other parts. I had back pain after one night of not very well sleep. Also the amenities have rooms for improvement.
Xiao T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. ožujka 2015.
Macau stay

Staff, room size, cleaniness
7,7
Wai H. Parovi Hong Kong, 26. ožujka 2015.
Honeymooner

Big room, nice staff, affordable price
8,7
Tsuen Y. Solo putnici Hong Kong, 24. ožujka 2015.
good

cafe,room,lobby
9
Wai C. Parovi Hong Kong, 20. ožujka 2015.
Deluxe and excellence

location, comfortable, room service
8,3
Fantastic and terrific, good......
Seow W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. ožujka 2015.
Great Location Great Reception Aged Room.

Location. Easy Access to Casino
8,7
Great reception and easy access to the casino. Left my baby's toy behind and they found it and returned accordingly with lovely customer service. Wonderful if you bring kids as the newly renovated Kids World is just a lift away! 20% discont to rooms guests ! Nice !
Mun M. Parovi Malaysia, 12. ožujka 2015.
Fantastic

Food, Comfort, staff very friendly & helpful
9
I loved to stay at Hard Rock Hotel. I might consider this hotel for others places.
Nuanjan J. Poslovni putnici Thailand, 11. ožujka 2015.
place

location
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3B04