Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1573recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1573)
Razvrstati po:
Lasantha R. Poslovni putnici United Kingdom, 5. veljače 2016.
Fantastic service

Room, view, food
9,3
Great hotel. First room was a little smokey but got that changed to a great room with a Venetian view. Service was phenomenal. Well worth the stay and very comfortable with a good music selection.
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Parovi Hong Kong, 3. veljače 2016.
A modern hotel with nice staff

Nice staff, convenient location, included hotel breakfast
10
It s nice one and i recommend to all other tourists to choose hard rock
Prijavi ovu recenziju
Arkom J. Solo putnici Australia, 1. veljače 2016.
Good location

Good location
10
Was good
Prijavi ovu recenziju
Pang S. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 27. siječnja 2016.
Nice hotel with big room

Nice view,comfort,
8
Prijavi ovu recenziju
Graciela P. Parovi United States of America, 25. siječnja 2016.
Great service

location, service, comfort
9,3
Excellent! we had a couple of issues with our booking that morning, which was my fault but the staff at the Hard Rock did everything they could to accommodate us. Everyone was friendly and helpful. The rooms were clean and we had a great view. I think having free breakfast with the price we paid would be better but overall a great hotel.
Prijavi ovu recenziju
Zi H. Parovi Malaysia, 22. siječnja 2016.
modern wonderful hotel

environment, location and value
7
Prijavi ovu recenziju
Angelita D. Parovi Philippines, 17. siječnja 2016.
great!

Hotel Condition/Cleanliness
10
Room Comfort/Standard Value for Money Hotel Condition/Cleanliness
Prijavi ovu recenziju
Wing Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 17. siječnja 2016.
Hard Rock Hotel

service.
8,3
- better have speaker for Android phone users
Prijavi ovu recenziju
Elena K. Solo putnici Russia, 14. siječnja 2016.
location is the main

location, staff, view
9,7
Second time here. Clean, good staff. Give room with view to Venetian. Comfortable shuttle bus. Pleasant to visit perfomance "The house of dansing water". One minute from my room.
Prijavi ovu recenziju
Xue Y. Parovi Malaysia, 13. siječnja 2016.
Good stay

casino hotel,comfort room,good services
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - KupaonicaHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05