ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Apartman
Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Trgovine
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1294recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1294)
Razvrstati po:
Juliana L. Solo putnici Hong Kong, 28. travnja 2015.
Friendly & clean!

Friendly, clean & comfort
9
Satisfied
Laurena C. Poslovni putnici Hong Kong, 26. travnja 2015.
Check in staff needs more training

Staff in food, beverage, retail & health clubs were great. Nice fitness centre & pool facilities. Concierge very helpful
6,3
Check in staff seemed inexperienced. I had multiple bookings under my name as it was a corporate trip for 8 of my staff and it took a really long time to find it even though I had printed out all my booking details. It was a 45 minute process. We had king & queen standard rooms. The rooms we were given were all on the same floor but they all smelled musty. I realised they had dehumidifiers along the corridors to try to rectify this but they may also need it in rooms. I didn't see the spa facilities but we used the pool, gym and ate at Hardrock cafe - service in these areas were 5 star. It's also easy to access just with the shuttle services. Would come back to stay if on a holiday but would have to try one of the suites.
忠誠 陳. Solo putnici Taiwan, 17. travnja 2015.
Gd service

Nice to spend time in the hotel as sake of Gd service:):):):):):):);
10
Chao C. Solo putnici Taiwan, 16. travnja 2015.
Awesome

Location, food , nice staff
10
Yan K. Poslovni putnici Hong Kong, 9. travnja 2015.
Nice staff, good quality service

Clean,modern
9,7
Tin T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. travnja 2015.
Overrated

perfect location,good food,good show
7,7
Not bad. But the room is too small and the facilities is so standard compare to the price we hv to pay.
Katherine L. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2015.
Stylish

Modern style, good location and close to shopping area
7,7
We went to the dancing water show and it was so convinent staying at a hotel so closeby
Dooho K. Parovi South Korea, 6. travnja 2015.
characteristic hotel and kindly response

young and good music , unique hotel
8
It was second stayed this hotel, but room still samller than i thought. there are many shopping mall and casino near, so very comfortable for amusement.
Lam W. Parovi China, 4. travnja 2015.
Friendly staff

friendly staff, relaxing and convenient
7
The hotel staff are friendly and helpful. The room is comfortable yet smaller than I have expected. There're less crowded compared to other hotels. Therefore, the atmosphere is more relaxing and suitable for travellers who enjoy privacy,
Fei-Da H. Parovi Taiwan, 4. travnja 2015.
SO NO

SO NO
2

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3A03