ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Gostinjska soba Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Kupaonica Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon
Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Kafić Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Pogled Hard Rock Hotel Makao - Pogled Hard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnosti
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1184recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1184)
Razvrstati po:
Mak C. Solo putnici Singapore, 18. prosinca 2014.
Review for Hard Rock Macau

Great location as it is near to the airport. Comfortable room and great design and themes.
8
Pleasant and good. They included a free performance/show. Staff were friendly and they gave free music downloads. Good stuff.
Made B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. prosinca 2014.
Very nice hotel surounds with elite mall,casino

Very nice hotel,strategic location in city of dreams and near to the famous casino
9,7
We're enjoying our vacation in Macau.
Katherine P. Parovi Malaysia, 10. prosinca 2014.
Good weather

friendly staffs
8,3
Tan K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. prosinca 2014.
Lovely place

Convenient, Good service & comfy room
9,7
Stayed here 1 night only just for the Dancing Water Show. Everything in order except that we waited quite a bit for our room to be ready. Checked in ard 11+AM, came back about 4pm room still not ready.
Tan K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 9. prosinca 2014.
Lovely place

Modern, good customer service
9,7
Ying Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. prosinca 2014.
Very Good

The Room, The Cafe and The Staff
8,7
It was very good, the only thing is when you check in the hotel you will need to queue to wait because they have less counter! We request for a join room and we got it too,thumb up!!
Ying Y. Parovi Malaysia, 4. prosinca 2014.
Fantastic!

Staff, Room and the Cafe
9,7
It was fantastic, the staff is friendly and helpful only thing that while check in its abit slow!
Kok K. Parovi Malaysia, 4. prosinca 2014.
A good place to stay

Clean, friendly and convenient
9
Fine. Bus services to shopping area is commendable except starting too late. I chose this hotel because of its location being close to all facilities except the tourist attraction spots in the outskirts. No travel agency around to provide day-trip to local tourist sights.
Ng S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 21. studenog 2014.
Good service and complete information

Everything
10
It's nice. I will choose this hotel on next trip to Macau.
Fan S. Parovi Singapore, 13. studenog 2014.
Great location, nice clean and cosy enviroment

1-Great facility 2- Surprice from hotel for my anniversary 3- I like the whole enviroment a lot, clean and fatastic stay
9
Its a wonderful stay in hard rock. I like it a lot. Check in time can be more felexicble will be better.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - Gostinjska sobaHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - KupaonicaHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - KafićHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - PogledHard Rock Hotel Makao - PogledHard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnostiHard Rock Hotel Makao - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3C05