ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Apartman Hard Rock Hotel Makao - Ulaz Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Interijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Spa centar Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Trgovine Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Apartman
Hard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotela Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Predvorje Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Recepcija Hard Rock Hotel Makao - Bazen Hard Rock Hotel Makao - Hrana i piće Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Pub/salon Hard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Hard Rock Hotel Makao - Spa centar
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 322
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 1233recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1233)
Razvrstati po:
Mandy L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 20. veljače 2015.
Nice hotel

Interior design, clean, good service
9,3
the stay is lovely, except that the wifi inside hotel room is very weak. Unable to enjoy the free wifi.
David S. Parovi Australia, 18. veljače 2015.
Hard Rick

Staff, good, entertainment
9,3
Thian S. Parovi Malaysia, 18. veljače 2015.
nice hotel

Staff nice and helpful . beautiful hotel room view and high speed Internet .
7,7
Overall ok. But hotel should provide breakfast and newspaper .
Sin H. Parovi Hong Kong, 16. veljače 2015.
Good

Macau
7,7
Lolita F. Solo putnici United States of America, 10. veljače 2015.
Rock on!

Staff service. Room cleanliness. Plenty to do.
9
Had a wonderful stay at the hard rock hotel macao.
Hang W. Parovi Hong Kong, 9. veljače 2015.
great location

great location, comfortable room, nice service
7,7
Location really great with shuttle bus to main destination in Macau The bed is big and soft, the room is a bit small but good enough for staying here 1 night
Ping H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 9. veljače 2015.
Comfort Hotel and well service

Well service, room is a little bit small, but comfortable and clean.
9
Hsin C. Parovi Taiwan, 9. veljače 2015.
I love it!!

Brilliant Servic, nice room with nice view
10
I love this hotel. employees are so nice and helpful. Definitely gonna stay here next time!
Sharon L. Grupe Hong Kong, 8. veljače 2015.
Great night in cubic

Good location; young and good vibes; great shower
7,3
Cheung A. Parovi Hong Kong, 8. veljače 2015.
Nice hotel

location, food and staff services
8
a plesant stay @ Hardrock Macao. Will sure visit again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hard Rock Hotel MakaoHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - UlazHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - Eksterijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - PredvorjeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - BazenHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - TrgovineHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Spa centarHard Rock Hotel Makao - RecepcijaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - ApartmanHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - RestoranHard Rock Hotel Makao - Hrana i pićeHard Rock Hotel Makao - Interijer hotelaHard Rock Hotel Makao - Pub/salonHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiHard Rock Hotel Makao - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B05