Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Harmony Hotel

Danao, Panglao Island, Danao, otok Panglao , Filipini 6340

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 718recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (718)
Razvrstati po:
Tzu C. Grupe Taiwan, 2. siječnja 2016.
Good location

Good location nearby Alona beach
6
Good location nearby Alona beach and the street for dinner. but the cleaning of room should be improved more.
Prijavi ovu recenziju
Jello M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. siječnja 2016.
We got what we paid for :)

delicious food, friendly and efficient staff, quiet location
7,3
The wifi was fast depending on the location you are in the hotel area. Pool was clean. Although they have a few staff on duty, they were very efficient with their job. The only concern we have with our stay are our rooms' dusty floors and the unpleasant smell in the bathrooms.
Prijavi ovu recenziju
Diarmuid O. Obitelji sa malom djecom Ireland, 21. listopada 2015.
Great hotel to chill out in

Location, Pool/Bar setup, Staff
9
Prijavi ovu recenziju
Ralph L. Parovi Philippines, 21. rujna 2015.
pleasant stay

clean, friendly staff, comfortable
9,7
Very relaxing stay. Value for money
Prijavi ovu recenziju
Lynn Z. Parovi China, 7. rujna 2015.
Nice service with ants too many for tropic weather

Service.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Simon W. Parovi United Kingdom, 30. kolovoza 2015.
Great Stay... Great Staff

The staff were friendly and very helpful, the pool area is brilliant, the rooms and clean and comfortable
10
Our stay was excellent, the staff were warm and welcoming and very helpful. The breakfast was good value for money. The room has good AC and and nice sized balcony, the location is good, it is away from the hussle of the town but close enough to walk. The pool size is brilliant, clean and well looked after. The hotel surroundings are green and relaxing. It is worth the money and we would stay there again. The staff helped with all our needs.
Prijavi ovu recenziju
Andrej E. Solo putnici Slovenia, 24. kolovoza 2015.
A BUDGET HOTEL

SPACIOUS ROOMS, NICE BALCONY, NEAR THE ROAD BUT NOT NOISY
6
I WOULD EXPECT COTTON SHEETS, BUT THEY WERE TOO PLASTIC
Prijavi ovu recenziju
Ricky S. Grupe Australia, 31. srpnja 2015.
Friendly , pleasant hotel with great staff.

Location, friendly staff , hotel grounds
8,7
Stayed here for a week. Room was very comfortable and cleaned daily. Air conditioning was adequate, tv had plenty of chanels, fridge was suplied, hot water was constant but took a while to warm up. The room had a huge balcony which was a great place to sit and chill or just dry your clothes on. B reakfast was tasty and served daily at 7.30am. Its a set menu with plenty of choice and large serves. Only real gripe is that 7.30 is late to start breakfast. Staff were very friendly and helped book tours and a car to the airport after my stay. The hotel is located 5 mins from the beach (walking) and 2 mins from the main road for many dining choices. The hotel restaurant does servve meals other than breakfast but I didnt try it. The pool is beautiful as it and the restaurant are set in the maintained gardens. There were many families so its definitely a family hotel as well. Id definitely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Lai S. Parovi Hong Kong, 29. svibnja 2015.
A budget hotel

friendly staff, clean, budget
7,7
the staffs were very friendly, they also prepare breakfast for me when I need to wake up earlier for the boat trip the next day Only I didn't satisfy the toilet in my room, the closestool cover can't keep open, everytime when I was using closestool, I must hold the cover by my hand. If you dont hold the cover, it was cover down on closetool.
Prijavi ovu recenziju
Lai S. Parovi Hong Kong, 29. svibnja 2015.
A budget hotel

friendly staff, clean, budget
7,7
friendly staff, clean, budget
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Harmony Hotel otok Panglao Harmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - RestoranHarmony Hotel otok Panglao  - Hrana i pićeHarmony Hotel otok Panglao  - Hrana i pićeHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - RestoranHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - RecepcijaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - BazenHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - BazenHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - RestoranHarmony Hotel otok Panglao  - SadržajiHarmony Hotel otok Panglao  - BazenHarmony Hotel otok Panglao  - SadržajiHarmony Hotel otok Panglao  - RestoranHarmony Hotel otok Panglao  - RestoranHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - PredvorjeHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - BazenHarmony Hotel otok Panglao  - PredvorjeHarmony Hotel otok Panglao  - BazenHarmony Hotel otok Panglao  - RestoranHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - BazenHarmony Hotel otok Panglao  - Eksterijer hotelaHarmony Hotel otok Panglao  - Gostinjska sobaHarmony Hotel otok Panglao  - Gostinjska sobaHarmony Hotel otok Panglao  - Gostinjska sobaHarmony Hotel otok Panglao  - Gostinjska sobaHarmony Hotel otok Panglao  - Gostinjska sobaHarmony Hotel otok Panglao  - Balkon/terasaHarmony Hotel otok Panglao  - Balkon/terasaHarmony Hotel otok Panglao  - KupaonicaHarmony Hotel otok Panglao  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02